Alimentai

26. Feb, 08:27

Laba diena ar galiu vyrui priteisti alimentus jeigu jis ta vaika isidukrino skyrybu atveju.Dekui

28. Mar 2011, 08:07

pasake,kad is teismo gavo rasta kad patikrinti.as jokio atsakymo dar is niekur nesu gavus

27. Mar 2011, 21:51

kad teisininkui būtų lengviau, užduokit truputį konkretesnį klausimą, dzenita, kokiu pagrindu pas jusatvyko VTAT? Turėjo pasakyti. Gyvenimo sąlygas turėjo tikrinti dėl kažkiokios priežasties nurodytos kitos šalies atsiliepime arba VTAT ar paties teismo iniciatyva, jei kyla koks klausimas. Teismas šeimos bylose yra aktyvus.

27. Mar 2011, 15:21

sveiki.padaviau buvusi vyra alimentu perteisimui,pakelimui.advokate issiunte dokumentus i teisma.gavau soka,kai atsakymo is teismo jokio negavau,o teismas man atsiunte is vaiku teisiu patikrinti kaip as gyvenu.ar turejo teise teismas sitaip elgtis?kalbejau su savo advokate,sako pirma kart toki dalyka girdziu.

08. Mar 2011, 15:03

Laba diena pas mus yra tokia situacija. kadangi mes su vaiko tevu gyvename ne santuokoje ir ruosiames skirtis jis zada is manes atimti vaika. as mokausi dieniniam skyriui o jis darbo birzoj stovi. sakykit ar jis galetu atimt is manes vaika jai isidarbintu?

08. Mar 2011, 08:30

kokia neteisybe istikro, kazkaip visi istatymai sukurti vyru naudai... kas isto jeigu as vyra paskusciau mokesciu inspekcijai del slepiamu pinigu, juk ji en ir taip daznai skundzia atleisti zmones ir ta mokesciu inspekcija nieko nepadaro. o as su juo gyvenau gerai zinau kur ir kiek jis isleidzia jis daugiau pinigu kurui isleidzia per menesi negu uzdirba 😃 nera teisybes, man tai juk reikia buta nomuotis juk ne man vienai reik kazkur gyventi bet ir vaikui moket auklei nes vaikas dar per mazas i darzeli eiti, pirkt vaikui sauskelnias, drabuzius jis dar mazytis greit auga ir visada reik viska pirkt atrodo kad uz tuos 200lt-300lt viska nupirksi.

06. Mar 2011, 11:35

taip

05. Mar 2011, 16:16

o sakykit ar galiu kreiptis i nukentejusiu fonda vaikui yra priteista neturtine zala atlygin anstoliai sake kad nera galimybiu is jo isjaskuoti ?

05. Mar 2011, 13:58

sveiki nuoreciau paklausti mana vaiko tavas sedi kaleime uz sunaus sveikatos sutrigdyma dabar as prisiteisiau elementus 400 lt o jis ten uzdirba 433lt i menesi ar man is ten mokes jo valdzia ar tiesiai kreiptis i vaiku fonda ir kiek vaiku fondas moketu man ?

05. Mar 2011, 12:48

mano vyras turi statybu firma ir autoservisa, i ka teismas ziuri pries priteisdami alementus i jo uzdarbi ar i firmos pajamas, jis sau atlyginimo raso tik 400lt, o is tikro kiek jam reik tiek pasiima. kiek galiu is jo reikalauti alementu? esu dirbanti is atlyginimo turiu moketi aukliai, nomuotis buta ir islaikyti save ir vaika. Vyras nori moketi tik 250lt alementu, taciau pasizada nupirkti vaikui drabuzeliu ir t.t kai reikes bet esu tikra kad po skyrybu jis to vaiko net nelankys.

02. Mar 2011, 09:36

aciu uz informacija 😀

01. Mar 2011, 21:39

taip tikrai, nera jokiu abejoniu. Pateikus ieskini, paskui reikes nustatyti tevyste? ar ji turi buti nustartyti pries pateikiant ieskini?

01. Mar 2011, 15:50

Laba diena, mano atvejis toks: susilaukiau sunaus, tevas vaiko dar nebuvo aplankes, vaikui jau 4men. Jis vaiko nepripazysta. Noriu prisiteisti alimentus. Jis mokosi, jokiu pajamu neturi, gyvena su mama, dar jaunas. Nuo ko reikia pradeti, norint prisiteisti alimentus? kokios priteistos sumos galiu tiketis?

28. Feb 2011, 11:50

O tai kaip man atstatyti dukrai savo pavarde ka pasiulytumet man daryti

28. Feb 2011, 11:36

Laba diena, mano atvejis toks: susilaukiau sunaus, tevas vaiko dar nebuvo aplankes, vaikui jau 4men. Jis vaiko nepripazysta. Noriu prisiteisti alimentus. Jis mokosi, jokiu pajamu neturi, gyvena su mama, dar jaunas. Nuo ko reikia pradeti, norint prisiteisti alimentus? kokios priteistos sumos galiu tiketis?

28. Feb 2011, 07:42

Isidukrinti reiskia kai nebiologinis tetis suteikia per notara pavarde,mano atvejis toks kad aš su draugu nesusituokia gyvename,turiu dukra ir sunu dukrai draugas suteike pavarde savo,o ji turejo mano -ytė.ir norejau paklausti ar draugui galiu priteisti alimentus kad ir nebiologinis tevas

27. Feb 2011, 10:19

Laba diena mano draugas suteike pavarde mano dukrai ir jeigu as skirciaus su juo ar as galiu priteisti jam alimentus dukros islaikymui

26. Feb 2011, 20:27

Laba diena ar galiu vyrui priteisti alimentus jeigu jis ta vaika isidukrino skyrybu atveju.Dekui

1 2 3 4