2014-ju sausinukai ir vasarinukai

13. May, 06:26

Ar yra mamyciu kurios susilauks stebukliuku 2014 sausi ir vasari?

31. Jan 2014, 07:56

Tik va beda teko misinuka vakar duot , kad pavalgytu..nes mano spenelei.netinkami maitint. Visaip cia tampe juos a niekaip. Teko misinuka nes jau klyke kaip nemu norejo

31. Jan 2014, 07:55

Vakar 23h nutekejo vandenis. Ligoniniai visa laika prabuvau. Niekas i mane demesio nekreipe nes nerekiau. Poto sakau , kad noraa stum atairanda. Tai.seaeles man sako nusisneki. Neatrodai lyg gimdai. Ir isejo. Vyras lakste lakste pagavo viena ir liepe tikrint. Tai pati isiziojo jau kaklelis 3,5cm ir ma. Jau i gimdykla laikas. Tai va nukelevau. Per 1h,40min atsidare 1cm. Ir per 15mi. Istumiau. Ir po 20 gime mum sunelis 38ta savaite Mantukas 3,490kg. Ugi ryt suzinosim .

29. Jan 2014, 15:45

Koks pupulis. Kam man lelius rodai . As verkiu iskart! Nes jau nebegaliu kai noriu ant ranku laikyt. Vel namus visus istvarkiau. Tikedamasi a visgi gal jau gimdyt varysiu😃

29. Jan 2014, 14:51

Bet jau budinas,jau urzgia 😃

29. Jan 2014, 14:51

Na gal jau greitai 😀
Mes nesenai gryzom is laukucio ir ziuriu virtuvej saulute ant grindu,tai maziuko net neiskeliau is auto kedutes tik truputi nurengiau ir palikau pasisildyt 😀

29. Jan 2014, 13:33

Sendien isvis gan didelis kiekis tu gleiviu isejo lauk. Na tikiuos pora dienu ir jau vaziuosiu gimdyt😀

29. Jan 2014, 12:55 Ingaa

Kaip faina. As tikriausiai susileisciau ir apsizliumpciau nuo tos sypsenos😀)))))

28. Jan 2014, 18:32

Na nzn man atsiranda gelsvos tirstokos iskyros. Sendien gp sakiau sako gali but kamstis. Nes man jau dvi sav pilvas nusileides ir tos iskyros nematytos atsirado. Bei svoris mano nekinta visiskai. Tai sako lelius jau nebeima is taves ir pasieke svori. Tai nzn kaip cia bus. Bet tiketina ,kad sia savaite arba kitos pradzioi galiu gimdyt. Bet db noriu , kad tas persalimaa baigtus.

28. Jan 2014, 16:05

kaip faina 😀 pirmoji supsenele 2sav.6d. 😀

28. Jan 2014, 16:02

aaa... maziukas siandien pakalbintas pirma karta nusisypsojo mums tikraja sypsenele 😀

28. Jan 2014, 14:56

O kamstis nesisalina?

27. Jan 2014, 22:42

Tases mano senai sudetos ir perziuretos simta kartu. Pas gp ryt. Kita sav i ligonine. Na jie nedaro skatinimu jai neveluoja . Nemato reikalo. Ta pazystama kur gimdei toi pacioi ligoninei jai nedare jokio skatinimo nors 9dienas pernesiojo . Kaip nors pratempsiu. Dabar noris pasveikt pirma ,o tada gimdyt. Nors paruosiamieji jau atsirado.

27. Jan 2014, 22:13

Sveikos.Sabina kaip jums dabar sekas? Kiek priaugot ir paaugot? Mes paaugom 2cm ir sveriam 3.770g.
gime 3.510g.po gimdymo nukrito iki 3.240g. bet jau priaugom ir gerai 😀
Maitynu pati.iki siol kelesi naktymis kas 3val.bet va paskutines dvi naktis neissimiegu,keliasi max kas valanda,atsigeria to pirminio lieso pienuko kuris skirtas atsigerimui kokias max.5min.ir jau parpia.gal sakau mums cia vadinama 3-ju sav.krize???
Harpija tavasis kleckas dar nesikrausto? Kada vizitas pas gine? Klausi del tu membranu atskyrimo (membrane sweep)? Tase jau pilnai susidejai?

27. Jan 2014, 17:16

Nes pasirodo . Persalimas mane pasigavo. Del to ner energijos.

27. Jan 2014, 12:26

Sako energijos turi atsirast pabaigoi. O man jokios energijos . Kaip isunkta jauciuos:/

27. Jan 2014, 11:24

As prasau pilvinuko ,kad jau uzsimanytu kraustytis😀))

27. Jan 2014, 11:10 sabinaa

Nieko paaugesit ir stiprus busit. Turek stiprybes ir viskas susitvarkys. 😀 neliudek nes ir lelius jaucia , kad mama liudi!

27. Jan 2014, 10:54

mano lelia gime 34 sav. 2.590kg svoris jo geras tik tiek kad jai butu buves isnesiotas butu stipresnis o dbr ne toks stiprus. nebemaitinu savo pienu prasidejo mastitas krutu man primaitinau vaika budama su temperatura ir isbere kadangi su pienu gavo to viruso... zodziu negaliu sau dbr to atleis, verkiau vkr krokodilo asarom.... ziuresiu jai nepraeis reiks gyditojai sakyt

27. Jan 2014, 10:51 sabinaa

Jum bent jau tas etapas po. Man dar neaiaku , kada bus . 38sav
O leliui gerai ir pas mama .
Bet dirgina viskas . Antiek nervai itempti. Kad viskas erzina . Reik tik zodio netai pasakyto zliumbiu.
atsikeliu is lovos , o vaikstau kaip kibira tarp koju pasikabinus😀

27. Jan 2014, 10:47

kaip paskaitai pradzioje nestumo buvom tokios laimingos, viskuo lyg ir patenkintos o jau pries gala zirzimas 😃 ingaa patikek nesirgom 9 men tai dbr atsiimam su kaupu. man buvo lyg ir praeja dbr vel sergu nzn nesuprantu. ir negyja man kur siuta esu... eh vargas mums...

25. Jan 2014, 14:07

Mant stogas tuoi nuvaziuos. Neturiu ka veikt. Namai tie jai ivryso. Norejau iseit iki parduotuves nupuskuot. Kur tau . Lietus pila.
tas laukimas ,.mane pribaigs.:/
Beja koki sapna sapnavau net juokas ima. Sapnuoju , kad skauda desni kluba . Ir vyras sako , verskis ant kito sono nes tau kluba skauda. 😃 prasibundu akirat kluba skauda😃

25. Jan 2014, 13:15

Jau mano vyras , kasdien eidamas i darba sako "negimdyk kol negrysiu is darbo ".😃

25. Jan 2014, 13:13

Nu matai cia perpildytos ligonines. Tai ir galvoju nebus ten poilsio po gimdymo . Tad gerai jai isleis po dienos.
Nes ir tai tu ligoniniu nemegstu,o kai nulis privatumo tai dar baisiau. Neisleisii vyro namo , kad nelikciau viena 😃

25. Jan 2014, 13:06

O mano beibis dabar isikabines valgo 😀

25. Jan 2014, 13:05

Aina sau 6lovos... pas mus po 2lovas aptvertos uzuolaidom.arba vienvietes.as buvau kur dvi lovos bet buvau viena palatoj 😀 jai 6leliukai palatoj tai ziauru kai visi uzkoncertuoja 😃 mano pirmas vaikas labai verke ligoninej o palatos kaimynes leliukas visa laika buvo ramus.man tada gydytoja aiskino kad tos moters jau ne pirmas vaikutis uztad neverkia,o man kadangi buvo pirmas tai as stresavau ir vaikutis daug verke.ir rimtai.stai su antru buvau ligoninej apie 10d.bet verke vos kelis kartelius,gal tiesiog pati nestresavau kai pradedavo zyzti.su pirmuoju kad nueit i dusa ar tiesiog nusipraust,tai laukdavau kol vyras ateis kad pabutu su vaiku.o su siuo kuo puikiausiai spedavau i dusa 😀

25. Jan 2014, 12:11

Na kaip jusu beibei laikos?😀
Vyro pazystama vakar pagimde mergyte. Toi pacioi lygoninei kur gimdysiu as tai sake viskas super ir ttt. Bet is foto palatos tai nu jo. Kai aptvaruosia. Gal 6 lovos ir sirmos. Na cia daugiau ir nesitikeciau . Tek pasiilset kazkaip minioja😃

23. Jan 2014, 12:06

As ir pamiegojus atsikeliu pavargus :/

22. Jan 2014, 12:17

Nepasiilgau ko jau ko tai paketu ! . Man jau koka nervas ima . Sakes kaip.gimdyt noriu. Dar nesigauna isimiegot per wc ..ir suniui toks ziaurus morcius , kad jau savaite kaip 5h zadina ..zyze, lipa ant kito suns , o ji sterelizuota nesupranta. Nors as esu labai pries bet teks jo kiausius cirikst. Baigsis tie lipimai. Begiojimai nuo musu. Beto ir mysciot pradejo .

22. Jan 2014, 11:14

Mane jau uzkniso tie paketai tarp koju.jau daugiau kaip dvi savaites kraujuoju.gerai kad jau baiginejasi

22. Jan 2014, 11:13

Mane jau uzkniso tie paketai tarp koju.jau daugiau kaip dvi savaites kraujuoju.gerai kad jau baiginejasi

1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 73