2014-ju sausinukai ir vasarinukai

13. May, 06:26

Ar yra mamyciu kurios susilauks stebukliuku 2014 sausi ir vasari?

27. Mar 2014, 12:34

mano tfu tfu nesumaises. as straipsni skaiciau ir pagal ji daraun kad nakti vaiko negalima stipriai isjudint.kad nepradety verkt. pvz mano verkia pampi keiciant ir kai jau alkanas. man nevalia veluot ir tris min su buteliu😃 . tai nuna kartais jis valgo as jam pampi keiciau. sviesa turi but labai blanki. o svarbiausia nekalbint . kazka svelnei tylei pasakyt galima . . tai nzn ar tai padeda bet mum po savaites baiges naktinei pazirzenimai.

27. Mar 2014, 12:21 harpija1

mano lelius 1.5 men. pirma menesi isgyvenom be problemu, viskas gerai. o va jau dvi savaites viskas islenda.. tai pilvo skausmiukai, tai gausus atpylinejimas, tai zirzlumas ir aisku... nakti su diena tai visiskai sumaisius 😃

27. Mar 2014, 12:16

dabar iki 6men nieko nepirksim galima sakyt. nes pilna bodziuku , siaustu. kombinzonu , dzinsu , kelniu, megstuku marskinuku

27. Mar 2014, 12:14

pirmu rubu tai mum niekas neatidave. nes visu pazistamu vaikai jau beveik 6m. leliu neturi. o cia atidave vyro motinos shefe.

27. Mar 2014, 12:12

man etikete irgi nieko nesako .bet kiek turejo ta moteris pinigu isleist ant tu rubu.

27. Mar 2014, 11:52

man jokio firminis ar ne,jug etiketes nerodom aplinkiniams 😃 mums irgi didziuli maisa rubu atidave.nauju nelabai apsymoka pirkt nes greit isauga.ja va ir pries gimdyma pirkau kostiumeliu-kaikuriu net neuzdejau ☹ aisku viena kita grazesni nupirkt galima kokiam isejimui i svecius.po gimdymo mums daaaaug rubeliu pridovanojo tai net neperku 😃 va tik sliauztuku ir bodziuku pirkau nes ju niekas nedovanojo

27. Mar 2014, 10:51

kokia kruvarubu mum atidave. visi is firminiu parduotuviu. dali draugiai siusiu. nes man dar drauge atves savo seses dvieju bernu isaugtus

27. Mar 2014, 10:49

pas mane biski kitokia kedute. 😀

27. Mar 2014, 10:48 Ingaa

topacio misinio daviau daugiau😀

27. Mar 2014, 10:47 Ingaa

tai as jo ir nesodinu as tik piratus duodu jis griebe ir stiebea biski. bet neseda , o prisitraukia 😃

27. Mar 2014, 09:37

Taigi dar tik 2menesiukai vaikuciams.normaliai kokiu 5 men sliauzt prades

27. Mar 2014, 09:36

Tose supynese atsilosia nugarine dalis.

27. Mar 2014, 09:35 harpija1

Negalima vaikucio sodint ar kitaip daryt ko jis dar nemoka.taigi tik problemu padaryt galima.yra laikas kai vaikutis tai mokinasi ir viskas.vaikiukai pradzioj turi ismokt vartytis I abejas puses po to sedet, sliauzt, ropot, vaiksciot...

27. Mar 2014, 09:32 harpija1

Kitoj temoje skaiciau kad maziukui padarei sotesni misinuka.kitos firmos ar milteliu daugiau dejai?

27. Mar 2014, 09:25 Ingaa

nemanau , kad per greit vaika lavint. jai matai , kad spires ir ttt kodel gi ne . as jai matau , kad jau kazka naujo bandi daryt iskart padedu biskutuka.
aj radau savo kedutei kaip padaryt netaip staciai. o gulsciai . tai sendien supsis😀)

27. Mar 2014, 09:22 dolyteja

sutapimas koks. zinok mano nuo vakar zirzeklis pasidare ir valgo taip pat😀 kiek savaiciu leliukui?

27. Mar 2014, 09:21

Mano kai guli ant pilvuko sikniuka kelia ir bando sliauzt bet kartu galva nekyla 😃 tai irgi duodu atrama pedutems kad sliauztu bet galvyte vietoj buna.teisingai darai kad ranka padedi prie peduciu,taip ir mokinami mazyliai sliauzt.as su pirmu vaiku lankiau kinesiteriauto pamokeles tai man taip ir rode kad duot pedutei atrama kad sliauztu 😀 tik gal ankstokai tai darom.daug cia pasikartojau bet gal supratot 😀

27. Mar 2014, 08:47

kelia ir galvyte ir ant pilvuko paguli, kai buna soti, pamiegojus ir laiminga.. bet greit pavargsta, o kai pavargsta ima pykt.. kai ant pilvuko guli tai bando su kojom spirtis.. ale sliauzt 😃 tai as delna gale koju pakisu kad butu nuo ko atsispirt, nes dar ji nesugalvoja kad su rankytem irgi kazka daryt reikia.. o tai laiko prie krutines prispaustas...
mano tai siaip zirziakle pasidare pastarosiom dienom.. ir pries ir per ir po maitinimo.. o valgyt ir daznai pradejo.. kas 1,5 val 😕

26. Mar 2014, 23:13

mano tai jau kalbininkas kokia antra savaite. sendien tai net valgyt normaliai negali pakalbet nori. au eu gaaa . pasakoji jam ka nors atsako . sypsos istisai. .
o galvyte ta dabar isvis gerai laiko net jai bando keltis stiebes i virsu😃
tik sendien kazkoks zirzaliukas jis. valgyt kas 2 h norejo.

26. Mar 2014, 21:06

Galvyte laiko gerai? Nepyksta ant pilvuko kai guli? Guguoja daug? Manasis neperdaugiausiai bet guguoja.

26. Mar 2014, 20:05

Jo. pirmas. Nu man taip pat..buna kad ir po miegelio atpila dar, buna ir valgant.. As Dovile 24 Vilnius. Mano pirmagime - Daniele 😀

26. Mar 2014, 19:55 dolyteja

Pirmas vaikutis? Is kur esi? Kuo vardu? As Inga.27m.turiu dar viena berniuka Adam 3-ju metu ir esu is Belgijos

26. Mar 2014, 19:52

As irgi pati maitynu.ir kartais kaip sakai varskyte tai apvirskintas pienukas.bet kas idomiausia kad jis atpila bet kada, netik po valgio.buna kax valanda po valgio atpila.

26. Mar 2014, 18:48 Ingaa

va va.. lygiai taip kaip sakai.. kartais pienukas, kartais varskyte o kartais vandenuku.. maitinu pati.
mano ir kumstukus kisa nu ir soske ima kai paduodu.. 😃

26. Mar 2014, 18:01

manojo kimštukai iš burnytes neislenda 😃 bandau soske duoti,bet jos neima,kumstukai skaniau.bet tiek juos gruda 😃

26. Mar 2014, 17:51

dicke 🌷

26. Mar 2014, 17:50 dolyteja

pati maityni? bet ir dickis gime 😀

26. Mar 2014, 17:50

oi manasis irgi pradejo gausiai atpylineti ☹ kartais pienuku,kartais apvirskintu pienuku o martais grynai skaidriu vandeneliu ☹

26. Mar 2014, 17:16

mamo gime 56cm 3,8kg.. po menesio kai sveremes tai buvo 4,6.. nors viskas prasidejo savaime ir ta diena kada buvo terminas, bet po 9 val pakenciamu saremiu vis tiek skatino, nes saremiai gimdymui buvo per silpni.. mus tai kartais pakamuoja pilvukas, bet didesne bedele del atpilinejimo turim.. tiesiog maudomes pieno voniose.. tai laukiam dbr vizito paas gyd., girdejau kad kazka israso nuo atpilinejimo 😀

26. Mar 2014, 13:53

man sake po skiepu jai temp uzkiltu tai tik zvakute Perdolan (paracetamolio).daugiau nieko.idejau ta zvakute bet irzlumo nenueme..zirze,klyke,nepaguldysi,nuolat ant ranku.68cm sliauztukus dedu.bet jie tokie vos vos didoki,tai jauciu ugis koks 64-65

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 73