2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

10. Aug 2012, 17:27

Sveikos, mamytes, na ir matau vel pykstates 😀 rimtai maziau prie pc sedet reiktu, ar seip pozityviau nusiteikt bendraujant, ir maziau bus pykciu, kiekviena turim savo nuomone vaikuciu prieziuroje, su patirtim tik viskas ateis. O gydytojai ir kiekvienas vis turi kitokia nuomone, jau su tuom tai susiduriau, todel aklai nepasitikek Mamukai, ka tau ji sako 😀))

10. Aug 2012, 14:00

pvz as palieku puslapi ijungta ir namie veikiu ka nors,kai sugalvoju prisedu paziuret kas naujo,bet tai nereiskia kad nuo kompo neatsiplesiu, manau visos gyvena tokiu pat rezimu kaip tu,kai vaikas miega nuveikia visus suplanuotus darbus 😀 :p

mergele35 mergele35 10. Aug 2012, 13:42

😀:

10. Aug 2012, 13:29

simulyte manasis taip pat miegaliukas, labai tuo dziaugiuosi 😀 tiesiog as kitaip praleidziu laika kai mazylis miega, ne forume prasededama... einam i lauka, namu ruosa, pasilepinu save ir dar pas mane 2 metu berniukas yra, o jam demesio taip pat reikia... man kartais atrodo, kad kai kurios mamytes tiesiog gyvena forume... na bet tikriausiai nereiketu smerkti jai jau toks gyvenimo budas 😃

10. Aug 2012, 13:25

manes tai nekirpo 😀 tai nieko nejauciu jau senei 😀 mamule, nej menesio neturintis vaikas miega didziaja dienos dali (bent jau mano),o jei tavasis neduoda tau prisesti ir yra neramus tai tikrai tave uzjauciu 😀

10. Aug 2012, 13:21

sveikos, oij senai cia buvau... matau temele gyvuoja vis dar... o galvojau, kad atvirksciai viena kita tik kartais cia uzsuks... bet kaip matau turit kai kurios laiko daug ir pamokyt (su daug kuo nesutinku mamukas), ir pasikoliot... uzuot su kudikiais ussiimtumet... keista kaip mamyte su menesio kudikiu gali cia pradiskutuot vos ne visa diena... ir manes galit nekoliot del pasisakymo, man vis vien tiesiog cia forumas ir issakau savo nuomone. 😃

mergele35 mergele35 10. Aug 2012, 12:31

mamukas neuzsimirsk kad ir tau bus 35 ir tu taip pat tapsi boba😀😀😀

10. Aug 2012, 12:21

Ai tai tau smagu isviso tada 😀 man kur apdraske ir siuvo tai irgi nieko nejauciu jau senai bet vat kur kirpo ir siuvo tai dar ir dbr nudiegia kartais

10. Aug 2012, 12:14

man tai visos depresijos baiges kai padejo lelyte ant pilvo pirma kart 😀 skausmo man nebuvo kazkaip,gal todel.kad man tik lupytes plyso 😀 bet tas celibatas tai jau nervoja tikrai 😃

10. Aug 2012, 11:02

Simulyte as jau i pabaiga tik tepliojuos ,man tas kraujavimas visai dzin ,svarbu skausmai praejo 😀

10. Aug 2012, 11:02

Labas rytas ,as ziuriu kad cia mamu dar pilna neatsigavusiu po gimdymo-jautriu 😃 Jau man praejo po gimdyvine depresija tai nesikarsciuoju ir visai demesio nekreipiu i bobas 35 metu kurios neturi ka veikti tik sekti kitu mamyciu pasisakymus ..tuolabiau kai 5 vaikai -namuose ,tai manau ne prie kompo sedet reiktu ir nusisneket o rupintis jais 😀 Mamytes nemanau kad cia kazkas kazka mokina ,as ne viena karta issireiskiu placiau gal but daugiau negu kitos , parasau ne tik savo nuomone bet ir daktares rekomendacijomis pasidalinu,o kad kiekvienos vaikas skirtingas- individualus tai cia ir paciai kvailiausiai butu aisku ,ir kaS TINKA VIENAM tas kitam gali visai netikti 😀 Tas pats del isberimu gali buti del daugelio priezasciu,bet jeigu uzpakalis pasutes buna tada jau del ne prieziuros sunta.. Sakau pas mus +30 kambaryje visa ir as slapia vaiksciodavau ir vaikas slapias budavo bet jokiu isutimu nebuvo ,tik paberimas ,o tas paberimas aisku nuo ko nuo karscio tokio ,pati daktare mums pasake 😀 Jeigu as vaiko buciau nemaudziusi kiekviena diena ,nepraususi ir rengusi sintetiniais rubais tada tyleciau uzpakali igaubusi nes tada butu galima sakyti kad mus isbere del neprieziuros o dabar kai vaikas maudomas kiekviena diena buvo ,laikoma plikute arba su medvilniniais rubeliais tai nemanau kad cia neprieziura . Kiekviena mama gali suklysti ir maitinimo reikaluose ir prieziuros ir nesvarbu augina viena du ar desimt vaiku ,as pati turiu dar tik viena mergyte ir pati esu zalia motinystes reikaluose , taciau uz issakyta nuomone nereike pykti ,o ipac jeigu kita syki tikrai tiesa pasakau 😉 O jeigu netinka kas -ignoruot lengviausia 😉

10. Aug 2012, 08:11

labas rytas,sako rytas uz vakara protingesnis,tai gal jau susiprotejot,kad ner ko gimcytis?😃 mano savijauta gera,tik atsibodo kraujuoti ☹ noriu greiciau kad tai baigtus ☹ o siaip viskas ok,niekur neskauda,jegu turiu daug,ir miego uztenka 😀 kaip jum sekasi?😀

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 23:33

nesunervinai tikrai😀😀

09. Aug 2012, 23:22

man istrigai kai pagrindiniam pasiskelbiai kad 5 maziuko laukies. tai nepyk😀 o siaip atsiprasu,jei sunervinau.

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 23:18

o koks skirtumas tau kaip as saugausi ir koki vyra turiu ?cia tema ne apie vyrus ir saugojimasi man atrodo😀😀 kazkur ne ten pakliuvai😀

09. Aug 2012, 23:16

man neidomu kur tavo vyras nuleidzia😀 bet pati rasei kaip saugais ir koki vyra turi.o jei ka tai tave gerbiu kad uzauginsi dar 5 lietuvos piliecius

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 23:05

ir seip pati eik savo serganciu vaiku ziureti dolciukai o ne rupinkis kur vyras mano nuleidzia😀

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 23:03

ir koks tau skirtumas kaip as saugausi😀😀😀 ar nesissaugau😀😀😀 taip ir nesupratau cia tavo to pasisakymo 😀😀

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 23:02

tai koks tau skirtumas kur tas mano vyras alko... nuleidzia?

09. Aug 2012, 23:01

tikrai niekada,nes pati esu is 5 vaiku seimos ir zinau kaip vaikams ir mamai faina turei tokia didele seima.

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 22:56

dolciukas pavydi?😀😀😀

09. Aug 2012, 22:52

vo, atsirado kas stovejo prie mergeles lovos su zvake 😃 o kuom 5 vaikai blogai? as manau siuo klausimu ji turtinga 😀

09. Aug 2012, 22:42

mergele tu geriau savo vaikus augink,negu landziojus ir kitas mamas diskutuodama. turi penkis vaikus ir vyra dar plius alko...... tai tu nebuk mama visazine. nes juokinga 35m moteriai ir saugojasi nuleistu b..... ant pilvo ar ant paklodes/pilvo???

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 22:30

😀

09. Aug 2012, 22:01

o jai be pykciu-kaip jauciates mergaites pacios?kaip skausmai ar jau praejo, kaip svoris po gimdymo, zodziu kaip visa savijauta, ar jau atsigavusios?manes siandiena paklause druage kaip as, o as jai ir atsakiau-noriu trecio leliuko, ji man ir sako-zodziu tau su galva gal ir nelabai gerai,bet jai nori trecio, vadinasi visa kita jau gerai😀

09. Aug 2012, 21:59

sorry va klaidu tai belekiek,lyg ir normaliai rasau ale vis nusimeta....☹

09. Aug 2012, 21:56

as turbut niekada ir nesuprasiu kaip viena mam agali mokinti kita-manau cia gali buti tik patarimai....visos mes mandrios kai ne musu vaikai ri visas smergti, vaikai ne dienai ne menesiui-visam gyvenimui, viena diena drauges vaiaks rekia , kita pacios...viena diena kaimynes musasi-kita pacios....taip kad tik i savo darza galim ziureti😀manau smerkti mes nei vienos ci anegalim, tik patarti ir tikria ne mokinti...niekas nezinos geriau nei mama...
mamukas-as ir nesutinku su tavo pasakymu kad ci amamos apsileidimas del rurytes...oi ci aslidus riekalas, tu minejai kad tavo mergaite prakaitinuke buvo pagriebus-tai vienas prie vieno galima tada sakyti apsileidimas....nepervilkai laiku nenurengei, nenuprausei ir panaisiai, tai ir su ruryte tas pats, o ypac vasara.gali ir nepastebeti kada kakiuko padare juk dar jis taip nesmirda, gali ri sauskelnes netikti(tikrai man ir ne visi paketai tinka o jau metu 30 ir nesu jautri, bet va netinka)😀 tai taip ir vaikams.be to kaip kazkuri minejo ir jautresniu odeliu yra. beja vakar skaiciau kaip tik apie tai kad iki menesiuko geriausia netepti isvis nieko ant vaiko nei kremu nei mosteliu nei kai maudai ir panaisia nes odele dar tokia jautri kad beveik kad vaikas suvalgytu ta ka uztepei nes tiesiai i organizma, taip kad kaip kazkuri minejo bent jau iki menesio geriua nieko netepti.vat ir paneigimai vienam ar kitam dalykui, jai skaitytumem visos viena knyga ir eitumem pas viena daktare tai butu kitaip o dabar pasaulis platus, nuomoniu belekiek ri literatura nevienoda....todel nei viena mes nevisazine cia, gyvenam ir mokomes ir taip bus visa likusi gyvenima😀

mergele35 mergele35 09. Aug 2012, 21:49

😀

09. Aug 2012, 21:48

sveikos😀va kaip smagu-gal ir su pykciai sbet nors forumas atsigavo😀

09. Aug 2012, 21:46

mamytes ko cia db bariates 😃

1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 154