2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

mergele35 mergele35 11. Aug 2012, 20:12

voveryte ne del to kad laisvintu o kad geru bakteriju yra

11. Aug 2012, 19:15

mergele35 o ji naudoji specialiai kad laisvintu viduriukus .? savo pienu maitini ? as jau mazai savo beturiu, tai ant misinuku gyvenam su kietais viduriukais 😥 siandiena siaubas kaip klyke ilgai, tai klyzmute dariau ir iskart poto uzmigo, vargsiukas ☹( gal kuri duphalac naudojat ? girdejau kad neblogas sirupas nuo viduriuku, gal ir man reiktu nupirkt kleckui

11. Aug 2012, 18:12

Sveikos😀 Voveryte mes valgom Milupa firmos -milumil misini.Busimamama pasiskaityk cia apie ismatas ,man tai buvo super info http://www.mama.lt/show-article/3022/sauskelniu-turinys-gidas-su-vaizdais

11. Aug 2012, 15:27

busimama mano RObertukas nešunta ale i pampersa ir jam ant sikniuko krakmolo pabarstau😀

11. Aug 2012, 15:22

o man toks klausimas iskilo:nusitraukinejimas irgi skaitosi kaip maitinimas krutimi ir mmm neturi greit ateit? 😀

11. Aug 2012, 15:21

va skaičiau internete ,kad neturetu but ale bandysiu antradieni pas daktara keliaut žiuret ,klaust kodel taip greit prasidejo hmmm...ale vaikas privalgo sotus mano pienu tik tos krutines sunkios uj sunkios...

mergele35 mergele35 11. Aug 2012, 15:16

blondynaka jei pati maitini krutimi tai mm neturetu buti o dar taip greit

11. Aug 2012, 15:09

sveikos mamukes 😀 mes gyvenam gerai ,man jau prasidejo MM gan gausios☹ pienuko turiu dar ,šiandien mano kleckui juoko priepuoliai užejo tai dar nuo ryto nemiegojo:/kaip jusu leliai?pačios dar maitinat?

11. Aug 2012, 15:03

nezinau musu kaime netikrina....

11. Aug 2012, 13:52

kodel netikrino?

11. Aug 2012, 13:09

na ka as vis dar 2in 1 gydytojai neguldo manes ir net neziuri ar veriasi gimda o dar 9d pridejo nors vaklar terminas ☹

11. Aug 2012, 08:57

apara mano varlyte irgi jei 24h pamaitinu tai kelias tik apie 5-6h bet as ja pamaitinu apie 21-22h ir paskui ji mane pasizadina apie 2-3h ir paskui apie 7-8 😀 bet manau jei ne pampersas ji nesikeltu,nes kai pabunda pamperis buna pilnas,pakeiciu ir ji vel miega,o papukas buna kaip tutukas 😀

mergele35 mergele35 10. Aug 2012, 23:31

😀

10. Aug 2012, 23:15

mergele patiko man tavo atsakyas su ,,boba" 😃 😃 😃

mergele35 mergele35 10. Aug 2012, 20:53

voveryte23 geras misinukas tas semper as naudoju ji dabar ir su ankstesne mergaite naudojau, tik as naudoju viena maitinima per diena

10. Aug 2012, 20:50

voveryte23 nu kad issiutimas tikrai normalei kakoj jis ir kartais isleidzia ora . sakai muiliuka vaikiska naudoti jeigu vatos neturi su kuo jam valyti .as jam plaunu ir valau su plonu ranksluostuku tokiu .o tau taip yra ar ne .

10. Aug 2012, 20:15

o gal ten jaum neissutimas, gal sunkiai prakakina ir tiek , todel paraude yra . :? 😀

10. Aug 2012, 20:13

valyk su vandenuku, gal koki muiliuka panaudok, kad pasausintu ir su kuom valai sikniuka, naudok vata, nedirgins kai prausi, pvz as dbr kai jau mum tiek laiko, tai su merliuku valau, butu salia vanduo, tai isvis po kranu pakisciau ir su ranka 😀tik sudocrem labai riebiai netepk, neturi poto buti baltas subiniukas nuo jo

10. Aug 2012, 20:11

kakius turi buti kaip garstycios mazdaug 😀

10. Aug 2012, 20:10

busimamama, o pampersus kitus bandei . mum sikniukas nuo hugies raudonavo lb, tai kitus pakeitem ir liuks 😀

10. Aug 2012, 20:08

apara turi omeny BABY SEMPER FIBIDO gal . ? as skaiciau kad irgi geras, ale labai paminkstina viduriukus, kazin kiek tiesos, gal reiktu pabandyt , ji mazdaug isvis galima tik kelis kart dienoje, kad perdaug neislaisvintu..bent taip rase, o kaip yra nezinau 😀

10. Aug 2012, 20:07

mamytes klausykit man gaila mano berniuko jam isiute yra uzpakaliukas sale netoli iseinamos angos ir jis kaip daro jam skauda negaliu jam niekaip isvalyti tai prauiu po kiekvieno sukakojimo uzpakaliuka ,nusipirkau krema, sudocrem tepiu kaip iseina nes lbj rek nezinau ka daryti lbj nervuotas paliko, kokio ismatos turi buti spalvos? mum dvi sawaites sekmadieni trys sawaites bus . ka galit padeti tokiu atveju lbj man gaila vaiko ... eisim 22 d pas daktara sakys kad nepriziurim vaika . uzpakali valiau dregnos serveteliam , pasake kad negalima valyti .. tai db nebevalau ... esu jauna mama dar nepatyrius , kaip jam skauda vos neverkiu pati ...

10. Aug 2012, 20:06

Manoji kazkaip kai tamsu ir tylu tai ismiega nuo 24h iki 6-7h, tada palaukia kol mamyte pienuka nusitraukia, pasikeiciam pampiu, pavalgom ir iki 11h kazkur dar miegam 😀 jei diena pasisotina paros norma nakti nlb turetu keltis..

10. Aug 2012, 19:48

bet mamuk,mane vistiek siuvo,nors ir plysau,vienas siulas jau iskrito,nors sake kad istirps... mano lelyte irgi ritmo neturi dar,bet noreciau isivesti ritma, nes dabar valgo tik kai pazadinu,o nakti mane pasizadina pati 😀) bet jei diena ritma pasidarysim,ar ir nakti kelsis tokiu pat laiku ar miegos?

10. Aug 2012, 18:27

Voveryte, o mum va Aptamil kietino atrodo.. Bandem ir comfort ir ha1, dabar perejom prie Nestle Nan 😀 girdejau dar kad nuo putimo labai gerai Semper misinukas bet jo nebandem..mano mazoji turi ritma, kas 4h valgo diena tik viskas priklauso ar pirmas valgymas 7h ar 8h.. Nuo to ir susidelioja diena 😀 o va gimdziau as liepos 6, aisku poto gimdos uzdegima turejau tai valyma dare, gal tai pagreitino viska nes nuo liepos galo jau neber tepliojimu 😀

10. Aug 2012, 18:02

beje ar jusu kleckas jau turi valgymo ritma, ? pas mus tai betkaip, kai susigalvoja valgyt ir duodu,nera tikslumo jokio 😀tai jau kaip noreciau kad isivest ritma normalu, kazin tik kaip ta padaryt

10. Aug 2012, 18:00

Mamukas, o koki tu misinuka naudoji ?

10. Aug 2012, 17:59

nzn kaip jum gimdziau birzelio 27 d, o iki siol teplioja, buvo nustoje, bet vel..jau kaip atsibodo, butu laiko daugiau eiciau pas gydytoja, bet biskuti teks palaukt, nera kam leliaus palikt 😀

10. Aug 2012, 17:58

as dar duodu savo berniukui Hipp pankoliu arbatele, ir kai misinuka darau biskuti maziau miltuku dedu nei parasyta, tai kazkiek gal padeda, o nuo putimo tai espumisan L ir vis pakeliu kad atsirugtu bevalgant ir po valgio. Bet manau reiks laukt kol isaugs nekakojima ir pilvuko putima, kitaip nebus, kai mano pienuka valgo ir kai misinuka tiek pat prisnoja pavalges, tai manau , kad nieko nepakeisiu 😀. O misinukas musu tai aptamil Comfort, nuo putimo ir viduriuku kietejimo, bet kaip perdzia taip ir toliau, ir kakoja kas dvi tris dienas, tai tenka pagelbet kartas nuo karto kai pats nepadaro

10. Aug 2012, 17:49

Simona kaip tau faina kad taves nekirpo ,pavydziu baltu pavydu tau tiesiog 😀 nes kai kirpo -siuvo .. uoj ☹ Gerai toms mamytems kurios greit sugyja ir jau po savaites sokineja ,deje man va po 3 savaiciu tik pagerejo ir tai dar nedrisciau sakyti kad visiskai jau gerai 😀Merginos as zinau kad nereike pasitiketi aklai daktaru nuomone ar internetu,knygom ir pns .. nes teorija yra tik teorija jug 😉 bet issakyta mano nuomone forume taipat galima arba pateisint arba jei netinka ignoruoti ,o ne bandyti ne tiesiogine prasme bet per aplinkui igelti 😀

1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 154