2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

09. Feb 2012, 09:56

Sveikos katik is ginekologes savo gryzau,pasisverem pasimatavom,augam puikiai,vartomes taipat ivairiosiom pozom,pagal daktare mergyte turesim,taciau dar ne 100% ,nors ir kojytes prasketes kaudikelis ,sake jeigu berniukas butu 100% matytu,o dabar tuscia ,tad 80% sake ,taip kad mergyte :-))Taciau po 3savaiteliu eisim tyrimukus darytis ir tiksliai pasakys viska :-)

08. Feb 2012, 19:55

matau ,ir puikiai atrodo ,o ta geltona tinka ir mergytei ir berniukui,na as nesakau kadberniuko rengciau rozine ,bet pas mane jei mergyte bus manau labaimazaibus ,nes man rozine jau pabodus,nelb grazi spalva:-)

08. Feb 2012, 17:47

aisku puikiai tinka ir melyna ar zydra mergaitei, del rozines berniukui.... niu tikrai nerengciau savo sunaus rozinem kelnem... rozine maikyte kodel gi ne vasara visai gerai, aisku ne ta barbiska rozine, o labai labai sviesi. 😀 na cia tik mano nuomone aisku, bet as mergyte rengsiu siltu, ryskiu spalvu rubeliai, o berniuka jau berniukiskom spalvom. aisku yra tu neutraliu spalvu kurios tinka tiek tam tiem tam, pvz maniskis su geltonu treningiuku (mano foto) labai puikiai atrodo 😀

08. Feb 2012, 16:12

O as ar suzinosiu ryt ar nesuzinosiu vistiek kada rasiu ka grazausirnupirksiu,irnebutinai taituri buti melyna ar rozine,yra neautraliu spalvu kurios tinka tiek mergytei tiek berniukui,nors ta patimelyna ,kodel negali tikt ir mergyte :-)na su rozine idomiau berniukas atrodytu ,as pvz isviso zadu jei suzinociau kad mergyte bus pirkt geltonus ir tamsius drabuzelius ,o jeigu berniukas tada melsvus ir violetinius,aisku visinebus tokiu spalvubet dominuos pas mus tokie rubeliai :-)

08. Feb 2012, 14:44

tikiuosi kad nieko rimto tie skausmai nereiskia.as dar nieko savo mazyliui nepirkau laukiu eko gal pasakys kas namelije gyvena...😀)tad bus lengviau rinktis pagal spalvas bet jau mazyliui turiu kelis daiktelius,nes kai suzinojo aplinkiniai kad as laukiuosi tai supuole dovanaoti visokius niekucius tai kojnytes barskucius ir t.t.

08. Feb 2012, 13:43

sveikos, sarka tikriausiai persitempiai truputuka. Voveryte as is Kauno 😉 as tais visais prietarais ir pan nelabai tikiu kada pradeti pirkti daiktelius, rubelius mazyliui, bet pati ir neskubu. lauksiu kol paprognozuos gyd ka ten pilveli nesioju, merg ar bern? va tada bus lengviau oreantuotis i spalvas. jei vel berniukas bus tai visi rubeliai yra like nuo pirmojo, tik keleta nauju nusipirkt zadu, kelis naujus patalynes komplektukus. Jei mergyte niu tai jau bus man smagumas mergaitiskus rubelius pirkti, taip ir matau ruzava, violetine, raudona, geltona ir kt mergaitiskas spalvas, net galva svaigsta 😃 o vezimeli tai zadu kokiam 8 menesi pirkt...

08. Feb 2012, 13:33

Labute,o cia galima prisigalvot visokiu priezasciu kodel skaudejo,gal pasitempiai,gal gimdos raisciai tempias jug ,gal tas ar anas... Nesuk galvytes viskas gerai yra ir bus;-) Ryt akusere tau pasakys viska:-)

08. Feb 2012, 13:15

labas rytas mamytes.vakar vakare labai skaudejo pilvo apacia net uzmigau vakar su skausmais.siandien nebeskauda,bet jauciu toki kaip maudima sunkuma toj vietoj.kaip manot kodel gal darbe persitempiau,nes reikejo tokias lentutes delioti...labai neramu,bijau kad kas maziukui viskas butu gerai.ryt dar einu pas akusiare tai pasakysiu ziuresim ka sakys.

07. Feb 2012, 15:39

5?? wow!! 😀 super 😉

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 15:16

apara kad kai as jau 5 laukiuosi man tai nebeaktualu😀

07. Feb 2012, 14:36

MAMUK, sveikinimai! 😉 MERGELE35, gal esi girdejus geru atsiliepimu apie kuriuos nors is besilaukianciu seimu kursu? bandau ieskotis, bet per daug ivairiausiu nuomoniu, kad butu lengva apsispresti 😀

07. Feb 2012, 14:12

Oi siandien mamytes suejo 18 savaitele ,liko lygiai 160dieneliu pagal kalendoriu ,kada pagal apskaiciavimus turetu i si pasauli ateiti mazylis,po dvieju dienu pas gine laukiu nesulaukiu :-))

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 14:06

jeettee uzuojauta sesei ☹

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 14:05

as esu is vilniaus

07. Feb 2012, 13:32

o gal yra vilnieciu?

07. Feb 2012, 12:56

Is siauliu kolkas, kai iseisiu i dekretines i Kauna kelsiuos 😀

07. Feb 2012, 12:34

as tai is mazeikiu,o tu?

07. Feb 2012, 12:23

o mamytes, is kuriu miestu esat ? jauciu, visos is skirtingu busim 😀 yra siauliete kuri arba kauniete ? 😉

07. Feb 2012, 12:20

sveikos, na as po biskuti jau perku, drabuzelius, o vezimeli, lovyte, tai jau kai bus kokie 7-8 men. , nes tuos mazus daiktelius, tai kazi ar benoresiu eit ieskot, nes ir taip nemegstu po parduotuves ilgai vaiksciot, tai kol nedidelis pilvukas ir yra noro einu ir renku po keleta.. 😀

07. Feb 2012, 11:35

Jeettee sveikute ,as jau dairausi vezimelio .. lovyte jau nusiziurejom tik laukiu kada vyras masina nusipirks kita, kad butu galima parsigabent,pataliukus,ciuszinuka pirksim manau kovo menesi,o rubeliu kaip pamatysiu krentanciu i aki tada pirksiu :-) Manau 5-6 menesi pamazu pirktis ,yra normalu visai.. vezimelipvz pirksiuos balandy ar gal net geguze,su vezimeliu neskubesim matysim kaip ..nes norim gero :-)

07. Feb 2012, 11:18

kad dabar daug kas anksciau pagimdo,, tai net nezinosi kada leliukas nores isvysti pasauli

07. Feb 2012, 11:16

vaikelis pasismauge virstele likus parai iki gimdymo. as jau dariausi ekoskopija ketvirtadieni ir nuotraukytes gavau,

07. Feb 2012, 11:16

na as gulejau po nauju ligoninej ir palatoj buvo panele kuriai 7.5men prasidejo saremiai ir ji menesi jau gulejo ligoninej, kad sulaikyti vaikuti ir leisti jam augti pilvuke dar..bet maza kas..niekada negali zinoti..

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 11:14

as va pagaliau pas akusere nuejau israse siuntima pas gine daryti echo, bet kadangi pas mus vilniuje eiles kosmines tai uzsirasiau tik kovo 2 d. tikiuosi jau suzinosiu ir kas gyvena😀

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 11:13

jeettee o tai kas sesei nutiko kad taip atsitiko?

07. Feb 2012, 11:09

nu teisingai sakai, as jau vyrui sakiau,kad birzelio menesi reikia buti jau susiruosusiems, nes daktarai kas kart keicia nestumo savaites, vakar pasiziurejau ka daktare parase i knygele tai likau nesupratusi. kad mums 02-02 buvo 18savaiciu ir 6 dienos, tai iseina kam man eina ne 19 savaite ,o 20savaite

07. Feb 2012, 11:05

as irgi taip mastau, bet kitas dalykas kad pvz vezimeli bent mums sake sius iki menesio..tai maza kas vaikutis uzsimanys pasibelsti anksciau..o dar visi tie pirmieji dalykeliai kai gimsta kurie turi buti supirkti..norisi jau viska tureti kai gims 😉

07. Feb 2012, 10:58

mano sesei pilve mire 9menesiu leliukas.. o siaip as galvoju pradeti pirktis tik nuo 8 menesiu. o siap labai noris pradeti po truputi ir anksti. nes nieko nera maloniau kaip pirkineti mazyliui drabuzelius.

07. Feb 2012, 10:53

ujej...kaip skaudu... ☹ as zinok irgi is pazistamu zmoniu patirties zinau kad iki 6men geriau nieko nepirkt..vistik nuo 6men jau vaikucius imanoma issaugoti dazniausiai.. nors man atrodo cia amerikieciu tradicija nuo 6men pirkti viska, nes man mociute sake kad lietuviai kraiteli turi pradeti krauti nuo pat suzinojimo apie nestuma..bet manau tai visiska nesamone..

07. Feb 2012, 10:50

nu man jau drauge padovanojo berniuko drabuzelius, bet galvoju ar ne per anksti . o pati bijau dar pagalvoti apie drabuzelius,nes jau sesuo labai anksti susiruosusi buvo tai dabar per valentino dieno anglijoje laidos suneli