2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

20. Feb 2012, 10:10

Na, tos pilvo juostos labiau del grozio, manau 😀 Ta prasme, jei prilaiko kiek pilvuka, tai gerai, bet siaip kuriamos gal labiau del grozio. Nes is tiesu grazu, su ivairiais paveiksleliais ir pan. Labai daug demesio pilvukas sulaukdavo 😀

19. Feb 2012, 13:06

nu sveikos mamytes, as jau turiu pilvo juosta padovanojo anyta, bet nemanau,kad jos kuom nors padeda, reikes pabandyti dirza, mano pilvas yra labai zemai tai spaudzia pilvo apacia.

19. Feb 2012, 10:17

Labas rytas,kazin ar uz 20lt tos pilvo juostos veiksimingos :-)ir dar is maximos kazkaip nesitiki , as irgi internete maciau po 60-70litu . Bet kol nereike nepirksiu neidirzu nei juostu ,sakoma kad padeda nuo striju juostos dirzai..bet as dbr tik kuno sviestu drekinamuoju tepuosi kiekviena diena :-)
O siandien manoji pilvelyje pazadino mane , du kart taip spyre kad ojojooo 😃 turbut pirma karta toks stiprus smugis buvo :-))

19. Feb 2012, 00:12

as tai uz tai, kad pirkti, tik tada kada yra butina 😀 aisku medyte, jei reikejo tai nesiojai ir dabar nereikes pirkti, jei prireiks...

18. Feb 2012, 23:29

Na, as turiu dirza nuo pirmo nestumo, bet dar neissitraukiau. Man nepatiko, nepatogu buvo, nors pilvas i apacia nukrites buvo. Dabar gerai jauciuosi, tai ir nesirupinu jokiais dirzais. Siaip turejau pilvo juosta nusipirkusi (maciau dabar maximoj yra po 20 lt, o as 70 lt mokejau ) tai man labiau nei dirzas patiko, tik silta vasara. O siaip gerai aptempia pilvuka ir prilaiko 😀 Na, man pakalbinti savo pilveli retai tenka, nes mazyle visa laika suvalgo 😀 Kai uzmiega, tai kai lapas krentu i lova 😀 Kai skaitom knygeles ir lopsines dainuojam, tai uzskaitau kaip bendravima ir su pilvuku 😃

18. Feb 2012, 21:25

na taip mamule13 reike pasikonsultuot pries perkant ,bet as dbr nemanau kad man reike jo :-) O jeigu nueiciau i parduotuve pasikonsultuot aisku sakytu jog reike 😃 svarbu pinigu joms tik duok 😃

18. Feb 2012, 12:42

mamukas, jeigu mamyte nusiperka dirza pasikonsultavusi ir pagal savo pilvelio dydi, tai tikrai mazylio nespaudzia. daug dirzu yra reguliuojamu dydziu, tiesiog reik protingai juos nesiot... 😀

18. Feb 2012, 12:40

sveikos mamytes na ir priraset cia, ilgai skaitinejau 😀 as tai "elevit" vit geriu, gine skyre du kart i savaite. as tai razytis kazkaip pribijau biskiuka, nes kartais persistengiu ir sona buna koki taip lyg sutraukia, nemalonu labai. o del dirzo, tai jai ne bus butina tai tikrai nenesiosiu. su pirmu planavau nusipirkt, bet irgi neprireike, manau jo reik kaip su dvynukais vaiksto ar siaip didelis pilvas, i apacia pakrites kai ir sake mamukas.tada padeda prilaikyt arbuziuka ir paciai mamytei lengviau judet. su pilvuku tai stengiuos daznai pakalbet, ypac vakarais, kaip guliu lovoj ir mazylis suspurda, tai prasau kad dar karta taip padarytu 😃

18. Feb 2012, 10:01

Geriau nereiktu :-) O kitos mamos perka paskutinem savaitem ,tai man baisu kazkaip kadmazyli gali spaust tada jau labai :-)

18. Feb 2012, 09:55

mes taip pat kalbam 😀 as irgi dirzo nenesioju,ir tikiuosi nereiks ,nes seip atrodo lyg viskas tvarkoje 😀

17. Feb 2012, 22:52

Rytais as tai razausi,su pilvuku pakalbam vakarais,o glostom tai kiekviena laisva minutele 😀) dirzo nenesioju jokio,siandien buvau parduotuveje vaiku ten buvo dirzu kalbejau apie juos ,sake nereikalingas jis kieno pilvukas auga tolygiai na ne i apacia pakrites :-)tfiu tfiu tfiu maniskis pucias lyg vienodai pakolkas ,nekrenta i apacia 😀

17. Feb 2012, 21:32

taip butinaj 😀
na mes tai davem garo siandien nuo 10 iki puse 5 mieste vaiksciojom ,geras lb oras buvo ,saulute taip graziai sviete ,tai tiek prisivaiksciojom jau nieko nebenorejau 😃 tik i lovyte istiest kojytes 😀nu jo man pilvuka tai taip jau spaudzia kad ojojoj ,atrodo kaluoli buciau praryjus didziausia 😃 norejau pasiklasuti ,ar razotes rytais?
nesiojat dirza? ar su pilvuku kalbates daznai? 😀

17. Feb 2012, 19:09

Nu taip patariu tikrai pasikeist ar i kita ligonine ar privaciai eit bet keist butinai.Jeigu taip jau vyksta :-)
Kaip mamyciu sveikatos,kas naujo?:-)
Mes siandien akropoly visa diena prasivalkiojom,nupirkau pirmaji rubeli savo mazyliai :-) O dar ant akcijos geros pataikem tai lb kokybiskus grazius sliauztinukus nusipirkom uz puse kainos :-),daug zvilgsniu sulaukiau is aplinkiniu ,vyras sako'' i pilva spokso ,mums jis maziukas atrodo kaip kiekviena diena matom'' 😃 o nesciu siandien koke 20 maciau su arbuziukais 😃😃

17. Feb 2012, 17:51

na reiks pasidomet 😀 nes ilgai as ir netempsiu ,sedi nieko nezinai ir panasiai. reikia butinaj keisti 😀

17. Feb 2012, 17:46

Aurikas as asmeniskai kortele savo turiu na priregistruota savo miestelio ligonineje bet einu privaciai ,tai ligonineje tai ginekologej priekuriosmane priskyre pasakiau kad nebesilankysiu ( aisku pradejo morala skaityt kad privaciai brangu ko ten eini ,kvaila esi,eik pasmus) nu zodziu ... ir ten privaciai uzsiveda kortele nauja visiska ir viskas :-)O jeigu i kita ligonine ,tai nemanau kad reike persiregistruoti nes jug tavo daktare niekuo nesusijusi su ginekologe :-) Pasiimk taloneli kada kelintainueik pas gine pasisakyk kad is kitos ligon esi ir tiek,pasakys jau jei kas 😀

17. Feb 2012, 17:04

aciu mamukas ir medyte uz patarimus. tai sakykim jeigu as noriu eiti pas kita gine tai man reikia ir poliklinika keisti ar tiesiog galiu eiti pas ginekologe i kita poliklinika ? nes as sakau su gine negaliu nieko beveik pasiklausti ,pasitarti,o juk turi buti visai kitaip.... nes ateinu kazko pasiklausti netgi del tyrimu rezultatu ,klausiu kokie jie,o ta man atrezia jeigu nesakau nieko tai reiskias geri ,manes nieko neklausk as pati pasakysiu jei kas netaip... neblogai? as tokia sedejau apsalus... ir sakau man labai sunku nei pasiklausti nei pasitarti ,nu vienu zodziu nekas.

17. Feb 2012, 16:51

Aurikas, keisk gine 😃 As pirma nestuma irgi pas nefaina vaiksciojau, tai labai gailiuosi, kad nepasikeiciau. Kiek nervu ir asaru be reikalo buvo pralieta ☹ Su vitaminais neperspausk, geriau pasidaryk kraujuka, paziurek kaip kas, o tada ir gerk. Siaip sau tikrai nereikia, geriau nebus 😀 Yra atskiru vitaminu, yra konkreciai gelezies jei silpnas kraujas ir tiek. Nuo sintetiniu vitaminu gali net ivairios alergijos kudikeliui issivystyti. Tikrai nenoriu gasdinti, o nuo vienos pakuotes, manau, nieko nenutiks, bet gal jei gine nieko neliepia papildomai gert, tai ir nereikia 😀 Siaip zinau, kad antroj nestumo pusej rekomenduojama omega 3 rugstys. Atseit yra irodymai, kad protingas vaikelis bus, jei naudosi. As, zinoma, jokiu kapsuliu neperku, tiesiog renkuosi maistuka kur tokiu rugsciu daugiau. Galit nusipirkti linu semenu aliejaus - naturalu ir sveika. Pasigardini kone bet koki patiekala ir niam niam 😃 Jame labai daug tu rugsciu. Va, kiek genijuku prigimdysim. Beje, girdejau per radija, kad siais drakono metais gims labai talentingi vaikai. Kaip pries 60 metu buvusiais gime daug proto bokstu, taip ir siais. Taigi, laiku cia mes susisukom 😃 😃 😃

16. Feb 2012, 21:06

Aurikas patarciau pasikeisti ginekologe jeigu ji tau nepatinka,turi eiti pas malonia sukalbama ginekologe pvz as pas savaja galiu nuejus klaust belenko kas mane neramina.Taip buvo ir su vitaminais,ji man pasake '' Foline rugsti gert reike pries planuojant kudiki bet ne jau jam uzsimesgus ,ji beabejo nekenkia bet ir jau nepadeda nieko 😀 Jeigu mamyciu kraujas geras nepatartina jokiu vitaminu gerti nes bus bereikalingai metomi pinigai ir gali kita kart pervartot ju organizmui gali but per daug kazko jeigu ir taip esi sveika,jeigu kraujas negeras tada skiriami kiekvienos ginekologes invidualiai vitaminai.'' Todel as negeriau folines rugsties,geriau vitamina E ji galima tik iki 3 men ,nes jo negalima padaugint,vitaminas E yra kaip prevencine priemone nuo persileidimo,atsakantis vitaminas uz plauciu vystymasi nestumo metu :-) Apsaugo E vitaminas kudikeli nuo tokios ligos kaip asma ,beje skaiciau jog jei ir nevartojama E vitaminas taipat padideja rizika kad kudikelis sirgs asma..bet tai retai buna nes E vitamino gauna nesciosios ir is maisto kai kuriu produktu 😀

16. Feb 2012, 20:31

aiskutis,as taip pat geriau folio rugsti ir magni,taciau man ginekologe daugiau nieko nepaskyre ,nes mes kazkaip nekaip su ja susisnekam ☹ as nusipirkau pati vaistinei yourlife prenatal. bet dbr kai juos geriu nenaudoju folio rugsties ir magnio atskirai ,nes manau bus per daug,nes ten sudeti yra visko. nezinau ar gerai padariau ,kad nuspirkau ,nes sakau mano gine nieko man nesako ☹

16. Feb 2012, 20:22

Sveiki😉 Esu Jolita P., atstovauju gyvybės draudimo kompanijai “Compensa“. Taip jau susiklostė, jog pati nusprendusi apdrausti savo mažiuką sūnelį, tuo pačiu ir įsidarbinau. Ieškau mamyčių, kurioms būtų įdomu taip pat išgirsti nemokamą finansinę konsultaciją apie tai, kaip galėtumėt jau dabar pradėti rūpintis savo vaikučių ateitimi: jų mokslams, įvairiems kitiems poreikiams, taip pat apsaugoti savo šeimą nuo įvairių nemalonių įvykių ir finansinių krizių. Jeigu susidomėjote, atrašykite, susitartume laiką trumpai konsultacijai.

16. Feb 2012, 20:14

Pritariu Medytei :-)Mano gine man sake kiekviens vitaminas kiek turi pliusu tiek ir minusu ..

16. Feb 2012, 17:04

Sveikuetes 😀 As pradzioj geriau folio rugsti. Siaip esu kategoriskai pries visokius vitaminu rinkinius 😀 Jei kazko truksta, tai konkretu vitamina ir reikia gerti, o ne multi- visokius. Siaip internete labai daug info ne tik anglu, bet ir lietuviu kalbomis apie tu vitaminu nenauda 😀 Pasidomekit !

16. Feb 2012, 15:54

Sveikutes,Aurikas- as siuo metu negeriu jokiu vitaminu.Iki 3menesio geriau E vitamina,esu pries folio rugsti ,folio rugsti reike gerti pries nestuma,per nestuma ji nepakenkia bet ir nieko nebepadeda 😀 O siuo metu konsaltavausi su gine sake kraujas mano geras geriausi vitaminai vaisiai ,o nuo kaikuriu vitaminu net pykint pradeda.Dabar kovo 5 eisiu vel tirtis kraujuka pns.. paziures sake jeigu kas israsys kanors ,bet siuo metu tikrai negeriu ir nereike,nes kiekvienas vitaminas kaip vaistas turi irpliusu bet ir savu minusu :-)

16. Feb 2012, 14:55

aurikas aciu...as geriu zuvies taukus ir mamavit vitaminus.

16. Feb 2012, 09:11

as siuo momentu negeriu jokiu vitaminu.pries savaite baigiau gerti VITAMINAI PLIUS, tai kita savaite eisiu pas daktare tai pasiklausiu kokiu dar galima gerti

16. Feb 2012, 09:09

aurikas, man gydytoja parekomendavo Ladee Pregna, bet cia buvo tik pries pora savaiciu ir gydytoja pasake kad gerciau ne kas diena..sake gali gert 3 dienas ir 3 negert..arba savaite gert, savaite negert... 😀 tiesiog kad kazkiek tu specifiniu vitaminu gauciau..taip keistai, bet kartu gal ir gerai neprikimsti organizma vitaminais..nes planuojant ir pirmus men tai tik folio rugsti geriau 😀 kokius tu?

16. Feb 2012, 08:19

sarka tikrai labai fainutis pilvelis 😀
mes taip pat jauciames gerai, norejau mamyciu paklausti kokius vitaminus geriat?

15. Feb 2012, 21:56

jeettee aciu :-)

15. Feb 2012, 20:14

Aurikas man 17 savaičių bus penktadieni...😀

15. Feb 2012, 19:00

nu sveikos mamytes ir sveikinimai MAMUKUI. mums jau 20savaiciu. jauciames geriau. kaip jus jauciates ar kas pasikeite?