Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
nu sakes zaliaake! :/ sveikit 😘****** buckiu tik neperduok,nes patys sergam 😃 as smiltei snd matavau temp,jos nebuvo,visa laime bent tiek....bet penktadieni vistiek vesiu pas gyd,nes ne duok dieve savatgali uzkiltu temp,del visa ko ir kraujuka pasidarysim,kad paziuret ar ner uzdegimo ar dar ko....nes kiek smilte inhaliuoju tiek nepaded ☹ manau jai rimtesniu vaistu reik,.ir aplamai sako nuo slogos imunotrofinas gerai,bet bent maniskiams jis nepaded! tik pinigai sumesti balon,bet kadangi seniai pirkau tai bandau damust buteliuka,daugiau nebepirksiu
oi, lb fainai, Ineta, tai jau Mk bus uzdraustas😉 o pas mane nekokios naujienos, pas abu mano zuikiuus sukilo t, pas gabyte virs 38, o pas Karoli 37,6☹ tai sudaviau vaistu, papietavom ir db paguldziau miegelio, uz keliu val pas gyd vaziuosim, viliuos, kad nieko rimto neras...
isivaizduoju kaip pasiilgsta mano vaikai diena nemato tecio vakare sokineja is dziaugsmo,o cia menesiais nemato 😀
svistulka tau gerai,man kristutea buvo davuus maisa! deja baigesi 😃 tiksliau nesibaige,palikau 5 obuolius,bet neduodu ju niekam 😃 taupau,sakiau sekmadieni kepsiu obuoliu pyraga 😀 vyrui! 😀
tai Matukui tiek dziaugsmo bus !oho kaip jau ilgai nebuves,tikrai pasiilgot per tiek laiko 😉
sweikutes 😀 o as pasigirsiu mum komendantas po blatu naktimis sildyma ijungia 😃 mes va gryzom is sweciu,gavom labai daug obuoliu teks vakarw pyraga kept,eisim tuoj i poliklinika siuntima pasiimti dar snd uzsirasem i santariskes sirdies echoskopijai 😀
jetau kai pagalvoju nemaciau jo nuo liepos 21dienos!
Giedre taip susitikus po 3 men nesimatymo mums bus nerealiai faina,neatsiplesim viens nuo kito 😃 tikiuosi bent pora savaiciu pabus....neisvaziuo sis kart vel ☹ vaikam jo lb truksta! ypac Matukui,jau sake tiek as jam nusibodau kad baisu 😃 vis kartoja man kad tete ji ves i darzely(su masina,mat mama peskom veda dazniau 😃 ) ,kad maudysis su teciu tik,valgys su teciu,zais irgi su teciu,miegos irgi su juom 😃 😃 tikiuosi bent biski leis ir mamytei su sese pasidziaugti tuom super teciu! 😃
del manes galetu ir nesildyt 😉 maziau reiks moket 😃 bet jei jau nuo siandien ima darzelius sildyt vadinas ir namams jau siluma greit pajungs.....
oi ne!
sveika Ineta 😉oi,kaip jums gera bus po tiek laiko susitikus 😉nesildo dar pas jus?
as cia su kava 😉 salta belekaip, ☹ gryzus is po miesto susitvarkiau kambarius,issiurbliavau,db snekuosi su vyru kol smilte mieg 😀 abu jau svaigstam apie jo gryzima 😃 😃 😃 abiems nebegera!
as tikiuosi,kad sia savaite i ja pakliusiu 😉
mum gerai ir be kirpyklos😃
oi,Kristute,dar i kirpykla reiktu mane,tada jau galeciau pasirodyt 😃
Giedre lauksim rezultatu😀
aciu,Kristute 😉na ka,mes jau po pusryciu,dabar pradesiu pietus gaminti,nes kai uzmigs Guste,eisiu plauku dazyti 😉nusipirkau dazus su melsvu atspalviu,tai tiesa pasakius bijau ,kad nebuciau labai melyna,neisiu is namu tada niekur 😃nors cia ne Lietuva,nieks i mane,kad ir buciau zalia nekreiptu demesio 😃
Skanaus jums Giedre😀
labas rytas 😉ligoniukai,sveikit kuo greiciau 😉ech,ir vel prasideda tos ligeles ☹ o mes ka tik Toma islydejom,dabar verdu kose 😉
na tikrai zaliaake darbo turi 😀 Sveikatytes Gabytei😀
siaip daugiau lyg ir nieko nenumacius, bandysiu su vaikais kad ir pusvalandi snd prigult, nes vakar su vyru naktinejom, o nakti Gabyte bludijo, tai kaip kokiu bulves maisu trenkta😛😃 na, si sest zadejom i Anykscius puskuot, jau viska susiradau kas ir kaip, bet va kai Gabyte taip koseja, abejoju kad kur nors varysim....ai, bet jei niekur nevarysim, tai vyras gales man zeme sutvarkyt ir pasodinsiu tulpes, siemet pripirkau ju begale per %, nes is praeitu metu nieko neliko, mat vaikai viska istampe☹ dar kroksu prisodinsiu, zodziu tik spek suktis😃
oi, tikrai kad Ineta, gydykis ir sveik kuo greiciau😉 na, mus snd tetis pasiims is namu ir nuves pas gyd, o as va darbinga is pat ryto😀 sutvarkiau namucius, o db va kugeli uzstaciau, seniai begaminau😛
sveikatytes jums☹ oj kaip negerai su tom ligelem
pas mus zinios ne kokios :/ as susirgau ☹ gerkle skauda,akis pakelt irgi sunku,skauda,nakti nekaip miegojau nes smilte bludijo ,kaimyns mata isveze i darza,snd man reikalu mieste yra.bandyt reik su masina vaziuot,bijau su autobusu lekt kad smile dar labiau neisisirgtu ,o ir paciai ner sveikatos nesti smilte rankose iki stoteles ir atgal
pas mus zinios ne kokios :/ as susirgau ☹ gerkle skauda,akis pakelt irgi sunku,skauda,nakti nekaip miegojau nes smilte bludijo ,kaimyns mata isveze i darza,snd man reikalu mieste yra.bandyt reik su masina vaziuot,bijau su autobusu lekt kad smile dar labiau neisisirgtu ,o ir paciai ner sveikatos nesti smilte rankose iki stoteles ir atgal
labu ryt
laba ryta😀 mmmm kokie skanumai is pat ryto😀 jei pavyks as irgi siand kai ka pagaminsiu😀 o del vyro tai jo, db abu kaip narkomanai laukiam vakaro, kai galesim nieko netrukdomi kalbetis😃 na diena ir vel apniukusi, feeee.... bet rytoj jau isvaziuojam i druskininkus, tai bent savaitgaliui aplinka pakeisim😀 gal pavyks ir man biskiuka nuo vaiku atsipust, nes mama kaip tik nedirbs si savaitgali😀 bet abejoju, Karolina vistiek is akiracio nepaleis😃 ka mamytes siandien veiksit?
skanaus😀 cia as sekm morku pyraga gaminau😀
labas rytas😀kristutea na, matai kaip gerai, kaip kad zmones ir sako "nera to blogo, kas neiseitu i gera", ar ne? tikiu, kad kai bunat su vyru atskirai, tai ir pokalbiu temos visai kt, labiau subrenduzios....puikiai ta zinau, nes pati patyriau, nors ir ne su vyru, bet beprotiskai mylejau ta zmogu😉 mama neseniai minejo, kad neseniai rado mano rasytus laiskus ir ten yra ir apie ta beprotiska meile, reikes kada paskaityt, visai idomu😀
Ineta, pas mus pan problema, kazkaip isleidau Gabyte pirm i darza, tai visai gerai buvo, o nuo vakar jau namuose, bet kazkaip isisirgo ji man☹ baisingas kosulys kankina, sianakt dejom bulviu papukus, tai kazkaip atsikoset pradejo....taip nervina, nes kaip tik snd zadejom daryt skiepa☹ na, bet gerai, kad esam uzsirase pas gyd, tai Karoliukui privalomas skiepas, o Gabyte siaip apziures😉
oi, zinokit, jau vakar tai mane sunervino sokiuose, pastaruoju metu vis rumba ir rumba sokam, o man ji lyg kox sokis su ramentais😛 tokia leta, kad net vakar nugara isiskaudejo nuo tu visu letumu😃 laukiu kada mes grisim prie salsos😀
man jau kirptis irgi laikas ......vel krenta kripciukai pilnumoj i akis,bet palauksiu kol vyras grys,bus kas vaikus priziuri 😀 Smilte ziuriu jau nori isisirgti lyg ir..... ☹ o Matas stovi vietoj su tuo paciu nedideliu kosuliu ir sloga :/ nei pirmyn nei atgal nors vaistus duodu....rytoj sakiau skambinsiu gyd paklausiu ar penktad mus priims,nevesciau tada Mato i darza o vesciau abu tikrintis.vienuzodziu laukiu kolkas bent rytojaus pagaliau treciadienis! nebedaug lieka iki vyro gryzimo! vedinu vilnone nauja antklode,kai grys miegosim manau jau po viena antklode 😃 idomu kaip seksis 😃