2011 vasario mėn. mamos

05. Sep, 01:16

Sweikos,gal yra jau busimu mamyciu kurios turi gimdyti vasari?:)Butu labai smagu pabendrauti:)

01. Dec 2010, 17:41

mano tai juda pastoviai, tai jei nejuda kokia val as jau sunerimstu, tai jau ir pripratau prie to judejimo, vyras sako sakia guledamas vaikas spardodi o as net nejauciu, sakau aha, jis visada spardosi, aisku nakty duoda pamiegot 😀

01. Dec 2010, 16:58

lafe nesinervink,manasis irgi tiktais naktimis juda 😀 Ispradziu ir as panikavau,bet kuo toliau tuo labiau pastebiu kad cia jo grafikas 😃 Kai as jau atsigulu i lova,jis pradeda judeti ir spardytis 😃Ir taip kiekviena vakara bei nakti 😀

01. Dec 2010, 13:27

Mano vaikelis viena karta beveik visa diena nejudejo, tai vaziavau i ligonine, kad pasiziuretu. Paziurejo, pasake, kad viskas gerai ir jei dar pasikartos tokie epizodai, tai reiks atvaziuoti 3 dienom i ligonine rimtesniems istyrimams. Taigi Lafe jei jautiesi blogai, tai geriau nesinervint, bet nuvaziuoti ir pasitikrinti, nuo to blogiau tikrai nebus. O judesiukus as jau senai skaiciuoju, mano gydytoja liepe skaiciuoti 3 kartus per diena 😀

01. Dec 2010, 11:41

labas, sekasi gerai 😀 vakar buvom ekoskopo daryt, bet maziukas nesirode, tai ir likom nezinoj, ar sesute ar broliuka turesim 🌷 o siaip viskas gerai...ar jau dave registruoti vaikiuko judesius jums daktere?mums jau dave, tai skaiciuojam 😀

01. Dec 2010, 08:28

Mamytes kaip sekasi??? Kur visos pradingot???😀 mano lialius vel nusprende judeti tik nakti,tai vel siaubo man ivare☹

29. Nov 2010, 17:17

Aaaaaaaaaaaa....😀 Kaip siandien salta...jau toks jausmas kad jau pikta ziemuze ateina😀

29. Nov 2010, 09:43

kadangi as dabar gyvenu birzuose, tai man nera pasirinkimo ir as gimdysiu pasvalyje 😀

28. Nov 2010, 18:55

Na mano manymu tai geriau didesni rubeli,juk neiskris😀 Vestukas o kur tu galvoji gimdyt???😀

28. Nov 2010, 14:11

jau geriau didesni negu per mazi, nes as pamenu daug net nepanaudojau rubeliu nes buvo per mazi, svarbiausia reik ziuret kad butu patogu aprenkt, ypac kai pirmas vaikelis tai bus nelengva tai padaryt ypac jei uzsegimas pvz per nugara ir gali spaust maziukui 😀o del VGN tai as atsimenu irgi rinkaus is tu dvieju is VGN ir raudonojo K, tai VGN jei komplikuotas gimdymas kazkokios aparaturos neturi ar nedaro cezario, daba nepasakysiu, nes tipo jei kas blogai tai vistiek veztu i antakalni arba i raudonaji.

28. Nov 2010, 12:28

Na vadinasi jei gimdymas nusimato nekomplikuotas tai Antakalnis lieka paskutineje vietoje 😀 O del daikteliu, tai kaip galvojat koki optimaliausia pirmuju drabuzeliu dydi pasirinkti? Girdejau, kad mamos tiesiog didesnius nuperka ir vaikai priauga iki reikalingo dydzio 😀

28. Nov 2010, 08:54

Jo sako kad vaiku gydytoja ten keistoka,bet man kazkodel ten labiau patiko negu VGN o apie Antakalni tai as isvis tyliu....

27. Nov 2010, 15:57

labukas, as irgi pirmaji gimdziau raudonajam kryziuje, tai ka as galiu pasakyt, mano gimdymas gana sunkus buvo, teko nemazai pabendraut su vaiku gyd., tai ji tokia biski man nelabai...bet cia kiekvienam kaip sakant neitiksi. o del vaikui daikteliu tai kaip nenusipirksi is anksto, juk veliau nelakstysi kai jau i gimdymo namus reiks vaziuot....as viska turejau is anksto susipirkus, ir buvau patenkinta 😀

27. Nov 2010, 11:38

Lafe, o kodel VGN nepatiko? as ten kiek buvau tai man visai nieko pasirode, o dar gydytoja dirba mano vyro buvusi klasioke, tai labai noriu pataikyt gimdyti i jos pamaina 😀

27. Nov 2010, 07:02

As irgi berniuko laukiu😀 na apie Antakalni tai irgi nieko gero negirdejau,VGN man nelabai patiko taigi nusprendziau gimdyt Raudonajame kryziuje😀 kazkaip ir atsilepimai neblogi,ten mano pusesere du vaikus pagimde tai as jau apsisprendus😀

26. Nov 2010, 22:46

Na mes jau turim vezimeli ir lovyte 😀 Laukiam berniuko. Galvoju jei viskas bus gerai gimdyt vaziuot i Vilniaus gimdymo namus Tyzenhauzu g. Apie Antakalni girdejau nemazai neigiamu atsiliepimu. Ka jus paneles galvojat gimdymo vietas Vilniuje? Gal girdejot kokiu atsiliepimu?

26. Nov 2010, 16:17

Smeige cia irgi mano pirmas vaikelis😀 gal jau zinai ka nesioji???😀

26. Nov 2010, 16:16

Mano anyta irgi zyzia kad kol nepagimdysiu nieko negalima,bet mes jau nusipirkom lovyte ir vezimeli ir seip rubeliu jau turiu😀 Smeige as irig is vilniaus😀 nupirkit daiktelius ir niekam tiesiog nesakikyt ir visi bus patenkinti😀 O Kur galvoji gimdyt??? 😀 Kristute mano pilvukas irgi maziukas,bet matai su tais dirzais tai kaip kam man pavizdziui reikejo to dirzo nes kai kur eidavau ir ilgai vaiksciojau pradedavo nugara skaudet ir pilvo apacia traukt tai del to ir isigijau ta dirziuka😀

26. Nov 2010, 15:35

Sveikos mamytes.Noriu paklausti kam reikia naudoti dirza pilvukui?Mano pilvukas nera didelis,tai gal nereikia dirzo.😀

26. Nov 2010, 12:20

As is Vilniaus. Man tai pirmas vaikelis.
O ka jus manot apie reikalingu vaikeliui daikteliu pirkima? ar jau turit ka isigijusios? nes as noriu viska susiruosti, bet man neleidzia, sako, kad negalima is anksto.. 😀

26. Nov 2010, 09:20

Sveikute Smeige😀 man irgi tokia data numatyta o tu is kur???😀 Vestukas as ji nesioju tik kai kur einu,o name tai ne stengiuosi be jo but,bet net kai einu i parduotuve tai ji uzsidedu nors parduotuve 10min.nuo namu bet jis tikrai labai padeda😀 Klausik o gal tau su dirzu nepatogu gal tau reikejo kelnaiciu pirkt,man su kelnaitem nelabai patiko

25. Nov 2010, 17:31

Sveikutes, musu data numatyta vasario 14 😀

25. Nov 2010, 10:45

na nzn ten gi reguliuojasi, eisiu rytoj pas gyd, paprasysiu kad ji man uzdetu, gal tesiog as nepripratus, o tu ir namie ji nesioji ar tik kai kazkur eini?😀

25. Nov 2010, 08:51

man sausio pradzioi bus 20😀 gal tau didis netinkamas???

24. Nov 2010, 20:28

man 24, as irgi nusipirkau nesciosios dirza, bet jis man kazkaip spaudzia, gal as nemoku uzsidet jo?o kiek tau lafe metu ?😀

24. Nov 2010, 19:41

As tai jau irgi suletejau be nesciosios dirzo niekur nekeliauju😀 o priaugau 10kg siuo metu😀 bet tai ir nezinau kur jie yra nes nepasakyciau kad as stora ar pilvukas didelis😀 Vestukas o kiek tau meteliu???😀

24. Nov 2010, 14:13

nzn del tu nuotaiku, siaip esu labai nuotaikos zmogus, tai vyras skundzias pastoviai kad susiraukus, 😀 o siaip pati nepastebiu nuotaikos kaitu 😀o del gimdymo tai visi mane ramina, bet norint kad jis butu lengvesnis uz pirmaji tai labai daug turi but lengvesnis, nes pirmas laaaaabai sunkus buvotikrai nenoriu jusu gasdint, kiekvienas gimdymas kitos, ir as tikiuos, kad antras bus kitks 😀o siaip ar daug priaugote kg? nes as tai dar net kartais pamirstu kad laukiuos, nemaiso visai man tas pilviukas, aisku apsukos sumazejo, bet tik tiek 😀

24. Nov 2010, 13:57

sako kad antras gimdymas daug lengvesnis nei pirmas😀 tai nesijaudink😀 o tau nebuna nuotaiku kaitos??? nes man visa nestuma nebuvo o va kai jau paskutiniai menesiai tai kaip uzeina

24. Nov 2010, 10:06

tai aisku kad praeis viskas sklandziai, kitaip juk net negalima galvoti 😀 as irgi to paties tikiuos 😀

24. Nov 2010, 08:16

As tai tikiosi kad man viskas praeis sklandziai ir kad per gimdyma viena nebusiu😀

23. Nov 2010, 16:59

as is birzu, dar nezinom kas bus, nors ir labai idomu 😀o jus jau zinot ko laukiates?

1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 21