2011 m spalinukai

19. Feb, 10:58

Sveikos busimos mamytes, kvieciu visas gimdisiancias spali, pasidalinti savo patirtimi, isgyvenimais

28. Jun 2012, 14:14

labuka, kada pas mus prasikals idomu, nes jau matosi is virsaus balti 2 dantukai, bet jie dar neislinde..laukiu dantuku, bet tada nebeturesim bedantes sypseneles, kurios labai pasiilgsiu 😃

28. Jun 2012, 09:11

sveikos. nuo vakar vakaro mus temp lydejo jauciu del dantu

27. Jun 2012, 20:30

tai vat as nenoriu laukti to laiko, kai paskui dar didesnes bedos bus, bet irgi vaziuosi jei i Lt savaitei, nieko as ten per tiek laiko nenuveiksiu, tai reikia galvoti ka cia daryti, vaikas ir sveikata svarbiau, reikes ilgiau likciau.

27. Jun 2012, 20:08

del pirstu galiuku sake mums batukus devet kad neleistu vaikui vien ant pirstu o jei ir toliau ant pirstu tai negerai raumenys itempti vadinas ir reikes masazu. vienai drauge nekreipe o paaiskejo cereb.perelyzius ar kaip ten tai ortopedinius batus oi kiek asaru vaikui,,

27. Jun 2012, 20:02

mes dar be dantu, bet nelabai leidzia apziurimas, jau kalniukai ciuopiasi, bet dar neislindo niekas 😃 maniskis mselio atsivalge turbut metams i prieki, ai dar labai piktas pasidares, neramus, vis zirzia ir zirzia, nezinau ar cia savo charakteri rodo ar kaip, nes eina sau su jo tuo zirzimu..ooo norejau vis paklausti ir pamirsdavau, cia jau mums senokai tarpupirstis isutes, kaip isgydyt? nes jau seniai varsgtam, dar nuo LT, citrina jis ciulpe ir agurka raugta, gal jam pagrauze, ar siaip issute 2 tarpupirsciai ir niekaip neissigydom..gal zinot geru priemoniu?

27. Jun 2012, 19:30

sveikutes, asveika sugrizus gintariux, as irgi vis galvoju kaip reikes su mazu vaiku prie juros atostogauti, o pas mus ju 2 😀 jei vieni vaziuosim jauciu labiau pavargsim nei pailsesim 😀 o del pirstuku, maniskis irgi anksciau taip lenke, bet galvoju cia del to, kad bando islaikyt pusiausvyra netvirtai dar stovi, nors nezinau.. giedre, gal tikrai dantuku sulauksit 😀 tiesa, gintariux, o kaip jus, dar prie musu - bedanciu kompanijos, ar jau nebe? 😃

27. Jun 2012, 19:23

Labuka, mes jau po atostogu 😃 tik va izengem i namus, ir vaikas fanara uzsistate..o siaip smagiai atostogos, bet vargas su vaiku, karstis, saule, nenusedi vietoj, tai nei pats pailsi nei ka..ir dar baime, kad nenudegtu, nebutu per karsta, vejas sukaitusio negriebtu ir pan... tai grizo mazis isbertas, mama sako gal kad prakaitiniai,nes labai karsta, vis slapias, ypac masina kai vaziavom... maniskis tai ereli vaizduoja, stovi pasileidzia, as labai noriu apsilankyti pas gyd. pasitarti del jo peduciu, nes jis stato daznai buna pirstus uzlenkes, gal cia kazka reikia daryti, kad ateityje nebutu bedu, bet nezinau kada vyksiu i LT, o cia UK eiti neapsimoka.

27. Jun 2012, 15:31

sveikos nesupranti nuo 3 taip neramiai miega ir zirzli nuo pirmos val.nu nejaugi soniniai virsuj kalsis☹ tik sekmadieni prasikale du dantukai

27. Jun 2012, 14:48

Sveikos,ir vel lietus ir vel vejas uzkniso😤 mazo maze miega as pavalgiau ir eisiu prie jos prigulti,per toki ora labai tinginys ilenda,ryt zada jau maziau lietaus tai eisim i miesta butinai reikalu prisikaupe😀

27. Jun 2012, 13:23

pranesa sekmadieni labai silta, kiek girdejau, tiek, kad kasdien prognozes keiciasi.mes melyniu dar neragavom, reikes eit rinkt kada, tiek kad sunku labai istrukt man kaikur is namu be mazosios...

26. Jun 2012, 14:19

kai prades vaiksciot tai tvarka darys;-))maniske vakar vakare 3 val ismiegojo, bet 10val ejo val miegot, pavargsta vistiek varo varo visur vis...

26. Jun 2012, 14:17

mano irgi krausto stalcius viska is ju ka ranka isimineja ir nueina va ir dabar ta daro😃 ismiegojo 1val r 40 min net keista,dabar durnai vakare bus su miegu jei uzmigs kokia 18val tai velai vakare eis,nzn ka reiks daryt

26. Jun 2012, 14:12

labukas.man jau nusibodo tokie orai, nesijaucia, kad ir vasara.maniske irgi miega, o as braskiu vel kibira prisirinkau, vel dirbsim siandien su mazaja;-)maniske tai jau bando neisitverus pastovet ir truputi jau pastovi, jau buvo pirsiukus nusiverus virtuvej su stalcium, laimei nesmarkiai dar.man tai kazkas netaip, maudzia vis pilva toks jausmas kelinta dien, kad susirgsiu, bet nesenai sirgau tik, nezinau kas cia daros...

26. Jun 2012, 14:04

manoji ir bando stotis siaip dar anksti tai pristabdau ja

26. Jun 2012, 13:01

mano pance jau valanda kaip miega,saunuole😀

26. Jun 2012, 11:15

sveika astripaprika tikrai kad pamirsti cia uzsukti😃 tai gal ispuls geri orai jums per kriksta nes sestad lyg gera ora pranesa,maciau bazese suknele grazia krikstui mums su vyru krito i aky,su skrybelaite tokia,tai sekanti karta su maze vaziuosim ir pamatuosim,maniske tai jau pati pastovi keleta sekundziu,o siaip tai pati palei lova eina pasilaikydama

26. Jun 2012, 09:14

Labas rytas,kaip naktele?musu kaip visada 2 kartus kelesi,abudu vaikuciai dar miega mano,o as ramiai atsigeriau kavos ir trumpam atsisedau prie kompo,siandien vesu ir vel vejas,skaiciau kad nuo rytojaus orai po truputuka prades gereti,siandien uzsiimsiu namu tvarkymu,ryt gal pavyks iseiti i miesta vaziuosim penktad lankyti leliuko tai reik nupirkti dovanele kokia

25. Jun 2012, 17:56

as kaisudinsiu zeme isspurksiu hemikalaiskadzole dingtu pomenesio jau galesiu sodint piemaapdengsiu plevele ir sodinsiu taplevele praleidzia ora vandeni o zolesi virsu ne

25. Jun 2012, 17:33

labuka.niu vis geriau nei nieko, kad ir saldytos.as pernai prisisodinau daug tai dabar labai patenkinta derlium, nors su jom ir darbo daug.o mum pasirode jau 5- asis dantukas, turim 2 virsuj ir 3 apacioj.gerai, ilonciuska mazas kad vejaraupiais serga, nes as jau didele sirgau tai kosmaras buvo pamenu ir temperatura buvo labai didele ir ilgai is lovos pasikelt nepajegiau.

25. Jun 2012, 16:08

na uzsaldytos braskes nebetiek vertingos negu sviezios

25. Jun 2012, 15:31

sveikos,na ir vejas siandien stiprus... mano pana tai kaip ir visada nakti 2 kartus keliasi valgyti,siandien zaidziau su koldunais prisisaldziau i kamera tai poto reikejo spinteles virtuves valyti nes miltuotos buvo😃 ot nemegstu su miltais kazka daryti😃 as isviriau vakar ir siandien dar viriau brakiu kompota bet tai iskarto gerti mano vyresnelis labai geria,reiktu ir ziemai pasidaryti,bet tu braskiu nelabai jau daug yra noretusi dar prisisaldyti,prisisaldziau bet sakau gal bus mazoka nes pernai tai ziemai ka buvau padarius pritruko

25. Jun 2012, 13:52

as pas savo tevu sodinsiuos braskes, duos man ploteli ir nebereikes nuo mamos imt😀o su dantim budavo kad nakti koki valanda kas 15 prabusdavo siaubas as laukiu kol maziau kosis ir i miska kad plautukus pravalytu

25. Jun 2012, 09:18

maniskis siandien irgi visa nakti ismiegojo, nuo 21.20 iki 7, o pastarasias naktis karta kelesi. gal vejaraupiai buvo kalti, o dabar nebeniesti tie spuogiukai..

25. Jun 2012, 09:17

sveikos, as irgi vakar braskiu kompotus dariau, tik mes pirkom is vienos mociutes, nes savo neturim, tevai mano turi, bet mama pati kompotur daro, nedaug turi, imam tik vaikam pavalgyti 😀 kaip as i miska noreciau, bet kad mano vyras nenori su vaikais buti, ir laiko nelabai turi, vakar valanda pabuvo kol pas tevus buvau o siaip neturi jis kantrybes.. siandien lyja, bet silta kai i darzeli ejom 😀 kaip smagu jums, vis daugiau dantuku pasirodo, o mes vis dar bedanciai 😃

25. Jun 2012, 08:50

sveikos, buvom kaime vyko joniniu svente. vakar pagaliau prasikale 2 virsutiniai dantukai tai isvis 4 turim. oi nsaktu neramiu buvo tai sianakt nebuvo prabusi oi kaip fainiai. dar tebekosom. as aviziniu dribsniu kose nebleindariouju nes taip smulkus yra, jau net braskiu uogyciu duodu vakar 2 uogas suvalge. siande ir duosiu kad vit c gautu

24. Jun 2012, 22:12

labukas.as siandien buvau grybaut ir zemuogiu dar prisirinkau, mano pana labai valgo.o kita puse dienos su braskem uzsiemiau, viriau, saldziau. kompotus dariau.gerai, kad nereikia mum ju pirkt, kas antra dien po kibira priskinu.

24. Jun 2012, 16:45

gintariux geru jum atostogu!

24. Jun 2012, 16:44

Sveikos,kuom uzsiemusios?mano panele miega jau valanda,jau antra ryta kaip ryte miega iki 10.30 net keista,vakar buvom joninese su vyresneliu,mazoji namie draugavo su teciu,vakar dar braskiu prisaldziau ziemai,ale brangios kokios braskes pernai tikrai pigesnes buvo.as irgi virinta vandenuka duodu,o plaunu su paprastu,profilaktiskai isvirinu buteliukus,buna dar su soda juo praskalauju,siandien nebloga diena sauleta tik vejas biski nemalonus,pavaiksciojom pora valandeliu lauke

23. Jun 2012, 12:07

sveikutes, kaip tau faina gintariux, linkim gerai pailseti ir sauniai praleisti laika 😉 virinta as irgi senai duodu, bet idomu ar paprasta jau galima duoti.. mano maziukas su kiekviena diena vis zalesnis, zinau yra putos vejaraupiams gydyti, bet kad nera vaistinese, sake karta atveze ir daugiau nera ju ☹ siandien nakti kelesi valgyti, turbut niezti jam tie spuogiukai, arba gal ir dantukai kalti, bet jau neismiega visos nakties kaip anksciau iki 7, keliasi anksciau pavalgyti ir su verksmais kol pampi keiciu.. siandien vejas labai stiprus, maziuko tikrai i lauka nevesiu, bus koncertas vakare netoli musu prie ezero, bet kad nera kam vaiko palikti, teks namie buti ☹

23. Jun 2012, 00:34

as virinta irgi visada gerti duodu, bet idomu is parduotuves kada galima duoti, na ka gero savaitgalio, mes ryt islekiam i Ispanija, tai net nezinau ar ten bus internetas ar ne. IKI, sekmes visoms 😃

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 257