2011 m spalinukai

19. Feb, 10:58

Sveikos busimos mamytes, kvieciu visas gimdisiancias spali, pasidalinti savo patirtimi, isgyvenimais

11. Jul 2012, 08:56

labas rytas 😀 maniskis neima soskes, i Sventaja buvau pasiimus dar ta, kur nuo gimimo skirta, tai jam kaip zaisliukas, ikisa i burna, istraukia, bet namo kai vaziavom pradejo zyzti, as jak vis soske kisau ir kuriam laikui paeme, jau galvojau prades normaliai imti, bet kur tau, namie ir vel nereikalinga, man vis atrodo gal lengviau butu jei imtu, o is kitos puses paskui atpratinet nereikes 😀 nors mano vyresnele panasiai kazkur tik 11men susidraugavo su soske ir iki 2 metu 😃

10. Jul 2012, 23:41

labuka, pas mus jau abu dantukai prasikale, vis bandineju naujas kosytes duoti is mazylioreceptai, bet nelabai jis man priima, geriau mociutes barsciu sriuba 😃😃😃 snd diena valrgau uzmigdyti, o kiekviena vakara alpsta miegoti nori, paguldai sienom lipa 😃 kurios priptatinot vaikiuka prie soskes? mes jau daugiau ir daugiau laikom burnoje 😃 ana vakara vaziavom pasivazineti po naktini Londona, kelione ilgai netruko, nes namie soske uzmirsau, tai buvo triuksmo, teko lekti namo..maniskis savo lovoj marsiruoja, bet kad vienas nesilaikydamas stovetu dar toli, o iki normaliu zingsniu irgi turbut toli 😃

10. Jul 2012, 23:03

aciu mamytes uz svekinimus 😀 rugilesmama, maniskis siandien per visa diena tik valanda pamiegojo, tik vakar pasidziaugiau kad pietu daugiau 3val ismiegojo 😃 saunuoliai jusu vaikuciai, maniskiam nei ropoti ne stotis paciam neidomu 😃 idomu ar monikos mergaitei dantukas islindo, ar mes cia paskutini buvom 😀

10. Jul 2012, 15:02

mano 6,5 men pradejo ropoti ir beveik 7 men pati atsistojo lovytei laikydamasi uz krastu

10. Jul 2012, 14:40

ale kaip anksti eliute jau stovineja pati nors mums 8men jau ir bando stotis😃

10. Jul 2012, 13:59

uzmigo pusvalandziui☹

10. Jul 2012, 12:58

uzmigo pana,buvom mieste tai einu ramiai dabar i virtuve kuistis pietus ruosti,labai tikiuosi kad pamiegos ilgiau galetu pora valandziuku numigti

10. Jul 2012, 12:56

sveikinimai ilonciuska pagaliau ir jums perliukas islindo😀 ar liko dar bedanciu?😃

10. Jul 2012, 12:31

labukas.sveikinimai su perliuku;-)maniske 9 men proga pati atsistojo nesilaikydama, tai dabar ir stoviniuoja vis, bet taip atsargiai.

10. Jul 2012, 12:16

jau ne su busimu dantuku sveikinkit, o su esamu, pasiziurejau tai jau prasikale musu zuikutis, valiooo, pagaliau 😃

10. Jul 2012, 11:11

sveikos as ir sveikinu su busimu dantuku. na o manoji jau po biski pradejo ropot, jau moka atsiset,bandom stotiso o nuo bendro stalo dar mes per mazos

10. Jul 2012, 10:01

labas rytas, aciu rugilesmama 😉 sveikinam maziuke su dar vienu perliuku 😘 kokia stpruole, kad viena stovi, maniskiam dar toli iki to 😃 uz abieju rankyciu tai graziai zingsniuoja uz mano pirstu laikydamasis, bet kai laikau uz vienos ranytes arba stovi arba svyruodamas eina 😃 rugilesmama, maniskis panasiai sako kai valgyt nori 😃 as jau neblenderuoju, nebent jei su sakute neiseina gerai sutrinti, maniskis nors ir be dantu, bet kramto po truputi 😀

10. Jul 2012, 08:55

Labas rytas,sveikinimai ilonciuska berniukui su busimu dantuku,vakar vyras zaide su mazaja pasigulde ant lovos ir juokino ja,paskui saukia mane kad ateiciau sako ziurek virsuj dantukas yra,pasiziuriu tikrai yra jau ir prasikales normaliai,o as mama net nemaciau kad vaikuj dantukas isdygo😃 mes ir jau valgom nuo bendro stalo,aplamai as tik atsisedu valgyti tai ji iskarto prisistato ir sako panasiai kaip amamam bet jai kitaip gaunasi mamamam kazkaip zodziu apetitu nesiskundziam,bet as ir koses dar verdu ir blenderiuoju,jau j man tvirciau viena pastovi,ir graziai eina kaip vedu su viena rankyte😀

09. Jul 2012, 21:51

sveikos, mes jau valgom nuo bendro stalo, aisku tik kas virta ir troskinta, kiausiniene kepta valgo 😀 pas mus pagaliau pirmasis dantukas neuzilgo pasirodys, nes jau ji matau, tik pirstu kolkas nesijaucia 😀

09. Jul 2012, 14:54

na jau nuo 10men galesim duot po biski ka ir mes valgom tik maziau druskos. as jau dedu krapu i kose..

09. Jul 2012, 11:40

sveikos, kaip gyvenat?😀

08. Jul 2012, 18:02

sveikos,mano pance jau beveik 2 val miega,pasnaudziau ir as su ja tai geriau jauciuosi daabar,nakti kotais blogai miegojau,smagu ilonciuska kad pasiseke su atostogomis ir oru😀atsikels pana pamaitinsiu ir lysim i lauka dabar jau nebus taip karsta,nes diena buvomm iseeja pas draugus pasisveciuoti tai gryzom visi slapi

08. Jul 2012, 15:32

sveikutes 😀 mes vakar vakare pargrizom, su oru tikrai pasiseke, treciadieni tik debesuota buvo ir labai saltas vanduo, o pasjui su kiekviena diena vis siltesnis, vakar isvivis visa laika juroje norejosi buti, tik kad bangu beveik nebuvo ☹ ir su vaikais toks ten ir poilsis, tik tiek kad nuo namu pailsejom, nuo kasdienes rutinos 😀 siandien taip tvanku kad nezinau kur detis, kol lagaminus iskroviau, dabar viska skalbiu.. maniskis dazniausiai valgo gerai, aisku buna isimciu 😉 gerai kad papulis yra pliaze daznai norejo atsigerti kai karsta buvo, idesiu paskui nuotrauku i fb 😉

08. Jul 2012, 11:55

labuka, maniskis kai pavalge 23, paskui 6h valge, cia sioks toks rekordas tiek nevalgius ir ismiegojus buti,bet buvo lyg nakti karta ar pora verksleno. Bet esme, kad jis man sukerta tikrai nemazai grikiu koses, visa bliuduka normalu, kur sriuba as valgau, ir paskui misinio isgeria..tai 2 naktis as jam taip daviau valgyt, tai daugiau ismiega.bet kazkaip sitiek daug suvalgydamas nakciai jis mane gasdina.

08. Jul 2012, 11:23

tfu tfu manske jau antra naktis tik 2 kart keliasi, vertejo skustis;-))niu bet oro tvankumas tai siaubas kazkoks, ilonciuskai, geri orai papuole prie juros;-)as nuo gimimo laukiau laukiau krikstynu, bet ejo ir praejo;-(((

07. Jul 2012, 23:52

dabar musu krikstynos laukia uz 3 savaiciu

07. Jul 2012, 23:51

Sveikos,paziurek www.mazylioreceptai.lt ten visokiu receptu yra,is darzo tai jau dejau panelei kelias sparagines pupeles,morkas,burokeli,nu tfu tfu tfu as nesiskundziu ji man normaliai pavalgo koses.mes siandien dalyvavom krikstynose,eina sau kaip karsta buvo prakaitavom visi,paskui mama su mazaja buvo pas mus namie nes pas mus vesu o jei ten baliavoti su mumis tai tik vargas per toki karsti butu buve,nieko susitvarke mama sake gera mergaite 😀

07. Jul 2012, 23:10

labukas.maniske irgi nelabai ka bevalgo, seip ne taip igrudam, bet spejam cia del karsciu tiktai,as tai receptu nezinau makaluoju beleka is savo galvos;-))laukiu savu darzoviu kol daugiau bus derliaus, visko prisisodinau, kad panelei butu ivairesnio maisto.

07. Jul 2012, 17:26

Sveiki, maniskis visai atsisako valgyt darzoviu kosyte bei mesa.per prievarta pora saukstu ikisi ir viskas, vakar priviriau trintos moliugu sriubos, sita valge,o siaip nzn ka daryt, gal skaniu recepteliu zinot?

06. Jul 2012, 11:58

Labuka, turiu klausima, turiu prisipirkus visko is Lt, kai gyd israse, ir ziuriu kad gefilus baklterijos man i pabaiga galiojimas, kazi galima paimti ir duoti, nieko blogiau nebus?

06. Jul 2012, 10:38

labukas.siandien bandziau, kad visa nakti prie manes miegotu, bet vistiek daznai budinejo ir nuprausta...kaip sunku, tai nebegaliu diena jau nieko nebeoriu daryt net, turbut toks vaikas....

05. Jul 2012, 23:10

Sveikos,eliute ale kas cia tavo panelei cia pasidare naktim,cia panasiai kaip astripaprika rade kad ir jos mergaite vergdavo kaip i lovyte padedavo miegoti,mano tai pana diena mazai labai miega,praita savaite dar kazkaip pamiegodavo viso sudejus 3 val o dabar vel kokia tik valanda per diena.siandien kirpykloj buvau plaukus pasidaziau,gerai kad pas mus namie vesu nes diena tai geriau net nelysti i lauka nera net gryno oro ikvepti dusniakas,o mano pana pradejo namie laiptais lipti ir dar kaip pyksta kaip neleidi,as vis skaitineju apie krikstynas kompe,reikia jau pradeti rimtai ruostis nes vis sakau ai tai rytoj ta padarysiu ir vis atidedu tai sakau reik nuo pirmadienio pradeti rimtai ruostis😃

05. Jul 2012, 14:57

labas.musu siaubinga naktis keliausi net 7 kartus, nebezinau ka daryt tikrai jau...ir neziau del ko cia taip, jei del dantuku manau ir diena pikta butu, bet taip nera.o nakti tai atsistoja lovytej ir pradeda verkt, paguldau vel keliasi ir verkia, pasiguldau salia duodu papuli ar be jo uzmiega, perkeliu i lovyte po kiek laiko vel viskas kartojasi...

04. Jul 2012, 17:05

jei dantys zvakute idek mazina skausma

04. Jul 2012, 15:44

gal zinot kokiu priemoniu, kad naktim vaikas ramiau miegotu?as jau nebezinau ka daryt.

1 2 3 4 5 6 ... 257