sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
jei svoris pakankamas bus ir viskas gerai, manau dar ir toliau neskubesiu.
niu va, jus kai MP maitinat gerai yra, o as jau po biskiuka noriu jam meniu keisti, kiek galima ta pacia kombikorma, kaip as sakau gerti.. nors kaip sakoma, spesiu sugadinti skranduka, tai ner kur skubeti..
pas mus ir Rasyt taip daznai budavo kai neprivalgydavo. As ir bijau dziaugtis, gal vaikis tiesiog man cia tik atostogas tokias miego padare 😀
mes ir mieguciu nesiskundziam nakti, tik maistelio jokio kito tik pienukas pas mus, ir uz valgi ir uz atsigerima 😀 sesyte gal demesio nori daugiau 😀 ?
niu tai saunuoliai jus, Sem, mes kolkas tik obuoliuko tyres ragaujamir arbateles sunkiai geriam. vis kazkaip prisibijau dar duoti. va siandien eisim svertis, matuotis, ziuresiu ka sakys del traukuliuku ir del primaitinimo paklausiu. o musu mazius irgi paskutini savaite 10 uzmiges 5 kelias tik, bet va bijau prisikalbeti, nes cia laikinai tokie nusvitimai gali buti 😃
o as vis dar kas dvi valandas keliuosi maitinti, jau kelinta savaite... ☹ Santulis miegodama valgo, tai neprivalgo ir keliasi daznai. Bandau prabudinti tai supyksta, tai ir nieko nebedarau, jau baigiu priprasti
Dziaugiuosi del miegelio musu,gerai miega,nesiblasko,nezyzia.po maudyniu 9 i lova ir iki 5 pavalgo be piktumu ir toliau iki 8.uztat sese strojina mama kas dvi valandas ☹
aisku ne bonkem geriam,o saukstukai ragaujam sultis,bet jau po 30ml istutina,pyksta kad mazai 😃
maitinu dar pilnumoj bet diena pietuku jau valgo kose,ir sultikiu geriam,morku,juoduju serbentu su vysniom,obuoli trinta,kriause jau ragavom ir bananu tyre.
sveikinimai jubiliatams 😀 o jus jau Sem ir kosytes valgot? ar tu jau nemaitini pienuku?
nu gerai cia skamba 😀
vakar juokiausi is dukros,sako mama greiciau duok puoda jam jau pasistojo 😃 jis kai sisioti nori jam peliukas pakieteja,todel gal lengviau pagauti ta sisiuka.gal ir nukvakusi atrodau,atrodo uzdejai pampi ir super,bet zinokit visai smagu kai dabar jau daugiau kaip puse dienos prabunam sausi,tik aisku kakutis dar skystokas,tai buna avariju 😃
taip juokingai atrodo su triusikeliais 😃 kaip mazas vyrukas 😃
vaje, koks saunuoliukas 😀
Aciu merginos.Vaje vaje kaip tas laikas lekia,atrodo neseniai laukem katra sekanti gimdys,su pavydu laukiau savo eiles,o va daba kas ryt su didziule sypsena mano vaikinas mane kalbina ir kad pasakoja kad pasakoja kazka 😀 tiesiog gaila kad taip greitai bega laikas...vakar miegojom be pampio norejau paziuret kiek kartu nakti sisioja,rezultatas toks:uzmigom 9 vakaro,5 keles pasisiojo ant puoduko,palaikiau.pavalgem ir toliau i aki,o 8 praziopsojau kada atsibudo,radau zaidzianti ir slapia jau 😃
as dabar bandysiu viskas taip pat, bet be sviesto, o su varske 😀 anyta sake bus labai skaniu 😀
tai as ir supratau, kad per daug bus suplakta 😀 nes gi ir grietinele kai per daug suplakam, sviestas gaunasi 😀 bet va problema tame, kad kombainas bus per galingas, arba sviestas lievas, mres pirkom senoliu
sveikininam visus su sukaktuvem 😀
jus taip pat Sem su sukaktuvem 😀
Marija, tu per daug suplakei 😀 va kur problema 😀 turejo buti toks lengvas kremas.
kalbejot apie kojyciu istempima kai pampi nuimi,ar manot kad tai negerai,mano irgi kartais taip razosi istiesia kojas kaip stygeles
Sveikinimai sukaktuvininkams!😘 🌷
Laba.na atsventem ir mes 3 menesiu sukakti savaitgali,varysim siandie svertis.MURKITA o kiek taviskiuj trys ar keturi jau menesiai?mes irgi suvalgom koses nemazai,siandie ragausim darzovine.😀
susiplake i dideli saldu sviestaa, kurio tepti neimanoma 😀 gal per galingas mikseris pas mane?
200gr sviesto (as naudoju saulute) 200 gr riebios grietines (as naudoju 34 riebumo) 100 gr cukraus. suplaki su mikseriu iki vientisos mases ir tepi biskvitus.. O kas nesigavo?
sveika, dariau, vbet tas kremas nepavyko man, pakartok ka ten det? gal ne taip ka nusirasiau 😃 bet po to su anyta kitaip ji padarem ir pasidarem torciuka 😀
su 4 menesiais, Aneta 😀 saunuoliai,kad taip greitai augat 😀
Sveikutes😉 sauniai augat Aneta ir sveikinimai tavo mazajam😀 🌷
beje, Marija, darei torta?
su 4 menesiukais ! 😘 kaip greit laikas bega...