sveikutes, na kadangi mums su Gabriele buvau buvo suteikta garbe atidaryti naują temelę, tai va taip ir darau :) labai tikiuosi, kad cia priosijungs ir tos, kurios turejo susilaukti savo angeliuku lapkriti, bet del vienu ar kitu priezasciu, tai padare anksciau ar padarys veliau :)
as va vistyte padariau, eisim i laukuti, grazus orelis labai, tuo paciou nusipirksim viska torciukui 😀
o Rasa dar toks klausimas, o tu sviesta istirpdai?
as dariau kepeneles
grazus kilimelis Rasa. tik ir mano nuomone arba kilimelis arba spardukas, neapsimoka pirkt abieju. ka pietums gaminsite?
lauksim Marija tavo tortuko, jei tau gausis tai kai busiu LT irgi pabandysiu su varske
mums lavinamasis kilimelis pasiteisino, bus ka veikti ir kai jau ant pilvuko gules ilgiau: kiekviena kojyte turi atskirus garsus, paspaudus galva groja muzika,yra veidrodelis uzklijuojamas, o pats kilimelis slamantis. Nu tik idomu ar nebus per mazas kai ugtels. Spardukas irgi gerai, bet nepirksim, taip jau pilni namai visokiu vaiko daiktu 😀
dowi fainas spardukas!
o kilimeli galvoju vistiek labiau naudoji kol vaikas guli o cia ir didesniam tinka ir prie lovytes prisikabina bent jau man jis labiau patiko.
ok, jei ka dar nufotkinsiu 😃
na bandyk tada jau pranesk kai isejo, reikis gal ir man pagaminti sugundet😀
reikes kazka galvoti ir mums,nes dar kilimelio neturim, tai va manau, principas panasus 😀
as siandien darysiu torta, su varske ir vaisiais, idomu, kaip pavyks 😀
tai mes ji pirkom vietoj kilimelio ir mums tai pasiteisino tikrai, jai painka buna zaidzia, bet aisku kitam vaikui gali ir nepatikt.
atrodo smagiai labai, tik va baisu, kad nebutu nereikalingas daiktas namie 😀
bent jau maniskei tai patinka jis😀
neattidaro ☹
va pirkom is cia
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/chicco-maniezai-kilimeliai-treniruokliai-gultai-9503944.html
as ir tokio nemacius....
mums ir taip sake del isitempimu, todel ir ejom pas neurologa....nu mums nieko nesake apie primaitinimus, gal del to, kad svoris auga nemazai, reiks paklaustkai kai eisim 4 men proga
aciu, koks idomus 😀 pirma kart matau toki 😀 brangus jis?
o siaip jis va koks.
va apie koki Marija kalbejau sparduka, cia mes dar prisikabine zaislu😀
na lauksim naujienu is jusu Renita😀
einu ir as jau ruostis, kol mazius va miega 😀parasysiu gryzus kas kaip, ka sake 😀
ir man neaisku kaip su tais primaitinimais, bet mes valgom dar tik mp ir dar kokia sav tai tikrai galvoju nieko neduoti, o paskui pradesim nuo darzovienes. siaip kai vaikas cisitempineja tai rodo kad yra per auksti raumenu tonusai, nors mums ir anksciau sake kad auksti uztat vaikstom i masazus, bet masaziste tai sake kad viskas gerai su tonusais ir cia eilini kart iseina kad suprask kaip nori.
sem visgi del tu isitempimu gavom pakartotini siuntima pas neurologa ir ji turi nusiusti i masazus.
aciu mamytes! sem ir mes jus sveikiname! =) mums 4mennesiukai.buvau davus bananu su kriausem tai isbere vargsa,daugiau kolkas nebeduosiu,o parduotuvine tyrele valge net apsilaizydamas!manosios nenori valgyt,daktare sake kad kad maitina savo pienuku to vaikas namine kose mieliau valgo =)
tas tai jo,ir as bijau girtis del miegelio 😀 nu va katik sukirtom 100g morku su mulvem,apsiputaves kirto,paskuj imesiu foto 😃 einam rengtis i poliklinika.o sesej musu manau brendimas,itariu kad tie visi reikaliukai pareina,labai nerami,matyt skauda ir zarnynas visai streikuoja,epilepsijos priepoliai padaznejo,o ir traumenukai visai traukiasi,o dar matyt oro kaita i jos operuotus kaulus kerta,nu zodziu ligu maiseliukas mano ☹
o as tada nieko nebesuprantu, ar reikia primaitinti vaisiukais ir darziovem ar ne, klausiu gyd kjai nueisim, news pasineciau visai, kaip tik dar su Dovile snekejom ta tema, tai visai nebeaisku paliko