2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

20. Oct 2011, 22:06

Receptukus ryt imesiu,nes dabar per tlf pasijungiau. Mes bute gyvenam,triju kambariu,bet optimistiskai mastau visus sugrust I viena 😃 na blogiausiu atveju yra virtuve,maziukes kambarys,tai jei netilpsim - vaikus I vaiku kambari sugrusim 😃 bet siaip manau vyks surmulys kol kiekvienas ras savo vieta bet kokiu atveju,nes visad taip buna😀 ai, o koki torciuka galvojat daryt,tos kurios darot? Tu receptu ne vienas,nezinau koki varianta geriausia priimt.ir dar kaip sakot,simboliskos dovaneles sveciam reikalingos ar ne?

20. Oct 2011, 21:49

*galvoju

20. Oct 2011, 21:47

taj va, as db galviju, gal atkirai daryti tevams, sneliams..o su draugais noriu nes su vaikais, man kazkaip vaiko gimtad turi buti vaiku 😀

20. Oct 2011, 21:34

Visos kurios norit prisijungt skaipe prie mūsų pokalbių susiraskit mane : selijaki 😉 O aš dar dėl gimtadienio nesuku galvos. Manau susirinksim visa šeima pas mano tėvus, nes tik ten didžiulis stalas kur visi telpam, o su draugais atšvęsim namie. Tradiciškai papuošiu su balionais namus, kažkokių užkandžių, spec.tortas Majukui, suaugusiems šašlykų ir viskas 😀

20. Oct 2011, 20:49

ogo, sandrut as laukiu foto pakvieitmo ir meniu, jei negaila 😀 ieskau sau patinkanciu minciu, internete nemazai sniukstineju, tas nuotraukyts kekvieno menesi beveik visi daro, tik kitaip pateikia, skaiciau ant balionu kabina, kirmelyte daro, ant gelyciu ir t.t.o as a dr ka radauapie mazuju sveciu uzmintuma :
• Kartoninių rėmelių dekoravimas – iškirpkite iš kartono rėmelius ir duokite kiekvienam svečiui, kad dekoruotų juos su lipdukais, blizgučiais, spalvotu popieriumi, folija ir pan. Nufotografuokite kiekvieną svečią su Jūsų vaiku ir įdėkite nuotraukas į rėmelius atminimui.
• Jei dalyvauja mažesnių svečių, duokite jiems dėžučių, siūlų kamuoliukų ir kt., kad galėtų sumeistrauti kažką bendro.
aj dar man patiko ideja, kad padaryti tradicija, ir nuo pirmojo gimtadienio matuoti vaiko ugi..galima matuokle netgi vaiko kambaryje grazia uzklijuoti ir kas met zymeti 😀
as irgi skaiciau apie laiskus vaikuciui, tipo laiko masina, paskui atiduosi vaikui kai jau gales suprasti viska 😀
o sandra jus name gyvenat? galvoju kiek man gautusi zmoniu, jauciu koks 15-16 tikrai..taj nzn..sutalpint sutalpinciau, bet galvoju a ne per didelis surmulys..gal daryt seneliams atskirai pasisedejima 😀

20. Oct 2011, 19:40

o mes Luko gimtadieni, kad ir jis 14d svesim per Kaledas, na aisku simboliskai aatsvesim namuose visi trys, bet ten balius didesnis bus, nes mano draugiu vilniuj nera, kad su vaikais, visos issidraikiusios po lietuva, o Rokiski ir seneliai bus ir pusseseres , na viskas ko reikia 😀

20. Oct 2011, 19:10

mano mazosios gimtadienis gruodzio 7d gaunasi savaites vidurys, tai manau dar geriau, visi po darbuku ateis, maziuke bus pamiegojus, o ir ilgai uzsibut negales, nes kita diena i darbus 😃 paskaiciavau , tai kazkur apie 20 zmoniu gaunasi, bet cia su mumis ir su vaikuciais, baliaus didelio nedarysim, tiesiog teminis gimtadienis, kvietimukus pries menesi iteiksiu visiems, imesiu fotke, kai padarysiu. draugas fotografas sutiko iamzint visa svente, del maisto irgi per daug neruosiu nieko, uzkandziai bus tik, kad tiktu ir maziukam, ir patogu sveciam butu, nes prie stalo nesesim, savitarna bus, taip daug paprasciau, jeigu idomu, galesiu duot receptuku, kur radau...dabar belieka susitart su maziukes busima krikstu mama, kad sutiktu koki pusvalanduka persirengus kokiu balvonyku biski palinksmint maziukus ir psio 😀 o kita dalis, kaip uzimt svecius, tai rasys visi kaip galvoja kuo uzaugus Smilte bus, o papuosimai elementarus - balionai melyni ir maziukes kiekvieno men nuotraukytes iki metuku laiko. manau pirmam gimtadieniui pilnai uztenka visko 😀

20. Oct 2011, 18:33

manoji gimus tai gruodzio 31d.tai pirma svesim gimtadieni o paskui ir naujus metus paminesim,dukrytes gimtadienis svarbiau 😀o sveciu ir pas mus nemazai seneliu tetu dedes kriksto teveliai.

20. Oct 2011, 18:30

sveikos,nu tikrai kad ir man tingisi ka nors daryti,jo noretusi pasilinksminti ir isgerti kokio vyno,as jau senai negerus tai tikriausiai ir nulusciau is karto 😃

20. Oct 2011, 18:28

as kai maitinau ziauriai apie martini svajojau 😀 bet kai jau galejau, iveikiau gal 2 kokteiliukus su shvepsu 😀 as ir noriu iseiti, patusinti, pasipuosti..bet db dideliu baliu nenusimato..grsuodzio 3 mum metukai, nzn kaip elgtis, noriu ir draugu su vaikais, bet reikia ir seneliu, dar ziurek tetules kokios nores ateiti, skaiciuoju, kad biski daug zmoniu gaunasi..kaip jus galvojat svsit savo maziuku pirmus gimtad?

20. Oct 2011, 18:23

jo man ir paskutines dienos tokios,kad labai tingisi😃

20. Oct 2011, 18:09

o del buvimo namie, tai man seniai nurove stoga, nes jau ir i parde bijau iseit... :O noriu ir i spektakli , ir dar daug kur, bet is to uzsisedejimo taip nupusau, kad net prisiruost iseit kazkur sunku, o apie balius festivalius vapse neturiu zodziu , jauciu sedeciau kamputy ir nezinociau kaip elgtis 😃 nes paskutini karta, kai buvom koncerte, ale vau tusas turejo but, tai as prasedejau visa laika pasiremus galva su ranka, normaliai, ka? 😃😃 gal jeigu galeciau isgert - butu kitaip, bet blaiva galva tai vapse pasenau man atrodo anksciau laiko ☹ ir isvis kazkokios sitos dienos man tokios niurios, kad nieko daryt nesinori, ir sunku keltis is lovos, ir nuotaikos ner,o daug darbu ir t.t. vien zo man 'uzsisedejimo namie' krizius... :O

20. Oct 2011, 18:04

ei jus, nekalbekit cia apie gerimus, nes man net seile nutyso 😃 jau taip kartais uzsinoriu vyno kokio arba sampes, arba martinio, kad eina kaku 😃

20. Oct 2011, 15:38

as ir noreciau😃

joooo..... pieniško su braaaaaaškėm 😀

selijaki

20. Oct 2011, 15:37

ai jo pakvietei😃😃kokio kokteiliuko,pienisko?😃

20. Oct 2011, 15:37

sakyk savo😀

20. Oct 2011, 15:36

ne😀

20. Oct 2011, 15:36

Egle, ar tave pakviečiau? nes man labai daug išmetė Marių ir Eglių 😃😃

20. Oct 2011, 15:35

butkute20 😀

20. Oct 2011, 15:34

Nu davai rasykit skype, sukviesiu 😉 Blembaaa, kaip užsimaniau kokio kokteiliuko .... 😀

20. Oct 2011, 15:32

Egluze nu kas kas butu 😃 arba prisigertum arba ne 😃 Salomeja as irgi studentavimo metais variau kaip turi but 😃 bi tik dega kaip tu sakai 😃

20. Oct 2011, 15:31

tai Salomeja tegul padaro,parasykit pavadinimus😃

20. Oct 2011, 15:30

O kas padarys? 😃

20. Oct 2011, 15:30

Pasidarom 😀 mes naujuju pakvietimus nusipirkom rugpjucio men 😃 tai dabar biski gaila pinigus i bala ismest,bet jeigu ka,tai tiek to bus 😀

20. Oct 2011, 15:29

galim😀as ir nezinau kas butu jai dabar isgerciau kokio brendzio ar degtines😀mano marius ir egle skype😃

20. Oct 2011, 15:26

Ej, nenorit skaipe grupės pasidaryt?

20. Oct 2011, 15:25

Aš studentavimo metais gerdavau viską kas dega 😃😃 Brendis su kola man irgi skanu, tik vat nežinia kas būtų jei dabar išgerčiau 😀

20. Oct 2011, 15:25

o mes tikriausiai naujus namuose,kazkaip dar negalvojom😀

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 126