2010-tų gruodinukai

30. Dec, 08:18

:)

19. Oct 2011, 11:45

o Lukas jau turi 6 dantukus, ir dar du lenda, pradrekstos dantenos 😀 kotrynute, o kai jis stovi , nebando eit? Lukas irgi stovi, bet jei bando eit tai griuna i prieki arba ant uzpakalio 😃 o taip noriu , kad iki lapkricio vidurio ismoktu, nes i baliu vaziuojam, man butu lengviau 😃

19. Oct 2011, 11:42

Labas rytas,dziaiva mums taip pat trecias buvo virsuj sone 😀 dabar jau turim 5 dantis,trys virsuj 😀 Domukas jau kelias sekundes pastovi niekur neisikibes,fainai,tik labai baisu jam 😃 egluze,o del pilvuko tai neisivaizduoju,nakti pukius leidzia,steni kazka... ir suniurzga tuo paciu.. per diena 4 kartus pakakina.. o atrodo nieko naujo neduodu 😀

19. Oct 2011, 10:29

*ne priekinis, o soninis 😀

19. Oct 2011, 10:29

egluze kaip dantukai pas jumi, mum trecias pagaliau islindo, jau gan didelis yra, bet priekinis islindo virsui, o soninis 😀

19. Oct 2011, 08:53

man tai visad buvo labai skausmingos😀

18. Oct 2011, 22:28

idomu man kaip bus, nes budavo ir kad vaistus gerdavau, budavo, kad nejausdavau net

18. Oct 2011, 22:22

mhm, gerai yra nesirgti..kai vel pradejau, pagalvojau, apsurdas kazkoks..uzmirsus buvau visai ka tai reiskia, aciu dievui jos tokios pat, negausios ir neskausmingos, bent jau db 😀 nes kitom po gimdymu taj oj kaip pasikeicia viskas..

18. Oct 2011, 21:14

oi bus vargas man atrodo, kai reiks rinktis..brr as kaip nelaukiu mm , fui, as verkt noredavau kai prasidedavo

18. Oct 2011, 21:05

nenusiklijuos jis zinok tau niekaip,bent man nenusiklijavo nei karto😃pradzioi tai nu pirma men reiktu dar ir prezervatyvu panaudot,taip patartina,o paskui ciki piki,man ir mm susireguliave buvo😃

18. Oct 2011, 20:58

negeriau as niekad ju gyvenime 😀 esu girdejus, kad buna pasaliniu poveikiu nuo kt, bet manau surasiu geriausia varianta sau 😉 pleistrais bijau, as kai tokia neveksla, tai nepamatysiu kaip nusiklijuos 😃

18. Oct 2011, 20:54

as pleistrus naudojau man patiko,tabletes man nepatiko,baisiai galva skaudejo nuo ju,ir vis ruosiuosi vel pradet pleistrus naudot,bet vis neprisiruosiu😃😃Kotrynut,o nuo ko gali pust Domukui pilvuka?

18. Oct 2011, 20:21

o Juste, pries pastojant gerei kontraceptines? as kazkada seniai irgi esu gerus, bet egeri dalykai prasidejo taj nutraukiau, net nzn kas kokios naujoves db 😀

18. Oct 2011, 19:31

man gine siule spirale, bet irgi bijojau lb... kai uk buvau, kaimynka 5 metus ja nesiojo, kai issiime , paaiskejo, kad nebegali vaiku turet, tai bijau sito.kai nebemaitinsiu kt gersiu ir vsio

18. Oct 2011, 18:53

😃😃 bliam, kokios siuolaikines mamytes esam 😃 o kas gal galit rekomenduoti kokius kontraceptikus? gal bandet kas pleistrus? ar spirale? nors man spirale kazkaip baisiai skamba..:/

18. Oct 2011, 18:29

Salomeja,aha pucia pilvuka Domui,reiks echoskopija daryt.. tai va,prirase dar visokiu vaistu,nu kaip visad,kad tik iskist.. :/ as irgi bandysiu pienuka kuria diena,nedristu kazkaip,nors ir testas parode,kad tokio pat lygio kaip ir misinukas pienas.. o del pastojimo.. bijau kaip velnias kryziaus 😃 todel laaaabai saugomes! 😀

18. Oct 2011, 15:15

as virinta vandenuka duodu 😀 o del menesiniu tai as susirgau po menesio kai nutaukiau maitinima..db galvoju apie kontraceptikus, bet kazkaip atrodo, kad db jais nepasitikeciau 100 proc. kai neturejau vaiko nesukau galvos..o db kazkaip man baisu atrodo jei antras butu iskart, taj atrodo ir apsaugos patikomos nera, nebent susilaikymas 😃 😃 😃 pas mane irgi labai nereguliarios.nesukdaau galvos kai menesi veluodavo, zinaojau kad taip buna pas mane 😀 bet uztai ir tikslios datos daktarai negalejo nustatyt, kada gimdyti..

18. Oct 2011, 14:32

gali buti,geriau issitirk.

18. Oct 2011, 14:27

bet man tai isvis mm dar nebuvo. bet jauciu supratau del ko man sirdis siandien stoja, kavos isgeriau, tai debu visa, bet taip nebudavo niekad, reikia eit tirtis, maz su sirdim kokiu problemu turiu ☹

18. Oct 2011, 14:20

as pirktini pienuka irgi duodu,kosytes jau senai su juo verdu,nieko nepakenke,ir esu girdejus,kad misinukas vaikui kenksmingiau negu pienas.atsigert kartais virinto duodu,o jai vandenuko duodu tai irgi virinto,o jus ar vandenuka virinat?Sandra tikrai drasi😃mano tai ziema visiskai nesimatys,bet va vasara tai jau visu grazumu😃Juste manau tikimybe pastoti yra,man ir zinok tokiu simtomu buna,bet jie gali buti ne delto,kad pastojai,as dar po antro gimdymo nesidarius testo,bet baimes buvo kai net 40dienu velavo mm,ir siaip jos pas mane nereguliarios,kokia savaite visad veluoja.

18. Oct 2011, 12:53

na tu sandr ir drasi!! 13 metu ir dar pati pasidarei 😃 as nugriuvus vietoj buciau 😃 norejau jusu paklausti, ar imanoma pastoti dabar, jei dar nesergu menesinem? nu man kaip baisu as negaliu, kiekviena men testa darausi, nors ir pati dar maitinu, ir dar kontraceptikus leidziu, bet man va siandien taip silpna, pykina, eisiu vel as pirkt testa

18. Oct 2011, 12:46

o del epiliatoriaus, tai geras daiktas, kojos mano jau seniai nebejautrios, bet va bikini zona tai biskeli skauda epiliuojant 😃 tik uzknisa, kad ilgai uztrunka procedura, valanda laiko kokia, jeigu viska epiliuoji, tai neturint laiko skust paprasciau, nors ir kiekviena diena reik skust, bet susitaupo laikas, o ir plaukeliu neiauga tiek daug, kaip epiliuojant...

18. Oct 2011, 12:41

ant kojos man grazu labai tokioj vietoj! 😀 pas mane ant rankos yra ir labai matoma vieta, tai jau gailiuosi pasidrius, o ir jauna kvaila buvau, labai norejau ant rankos, kad matytusi, ale gi kieta labai, kai visi mato 😃 o dabar mastau arba persidaryt, arba pasinaikint, nes vabalas hercogas pas mane, tai nu jooo 😃 ir dar ant kojos savadarbe turiu, kur 13kos metu dariausiu su svirkstu ir rasalu gelyte, tai nu blyn, ten isvis ziauru 😃 reik kazkaip maskuot ir piest ten kazka ar nezinau, nu bet panaikint ta nesamone reikia tikrai 😃 gelyte... pf 😃

18. Oct 2011, 12:13

pabandyk, kosyte silkines gaunasi 😀 bent jau man 😀 as pati kosiu megeja, taj daug kam patinka mano koses 😀 😀

18. Oct 2011, 11:22

Na reikės ir man pabandyti kada išvirti 😀

18. Oct 2011, 10:59

ps. ar zinot kodel nerekomenduojama duoti karves pieno vaikui iki metu? ne tai kad negalima, o NEREKOMENDUOJAMA..todel, kad karves pienas sunkiau virskinasi..mes vaikystei nuo mazu dienu ji gerdavom, o db bijot i kosyte ipilti 😀 tkrai manau misinukai blogiau, nei puse puodelio pienuko ipilta i kosyte 😀

18. Oct 2011, 10:55

jop, koses as jau seniai karves pienuke verdu, ka tas pienas bloga padarys? i sparduotuves, o dar virintas..jauciu jis savo visas savybes praranda, o skoniskosysiu daaaaug skanesnis 😀 ajku nebent vaikas elergiskas karves pienui..kazkada daviau daviau paragauti verdant kose, biski pasildyto pienuko, taj nieko..bet daugiau nedaviau..kazkaip nevirinta baisu duoti siaip..i kosytes pradeju pilti kai nustojau maitinti. nuo 7 men, skiedziau pienuka ir viriau koses 😀 viskas ok 😀 va mes ozkos pienuka geriam nevirinta tik pasildyta, seniau virinau, bet daktare sako, jame nieko vertingo nelieka po virinimo. mes misinuku nevalgem ir nevalgom..db kartais nuperku semperio paruosta pienuka naktini, kur su makaroniukais ir ryziais..taj sita isgeria, o seniau niekaip nebuciau ikisus, arba isvis neimdavo, arba apsiemdavo jei isgerdavo..:/

18. Oct 2011, 10:31

Sveikos 😉 Mes po masažų. Majus antrą kartą apsysiojo masažistę 😃 Aš duodu tik vitamino D po du lašiukus kas dieną. dziaiva, o tu manų košę pienukį verdi? Nes aš tai nedavus dar jos, bet ir karvės pieno vengiu... O dėl ko Kotryna po tuos daktarus vaikštai? Kažkas su pilvuku Domukui negerai?

18. Oct 2011, 10:27

Laba ryta 😀 O mums tai daktare dabar neleido valgyt cukinijos,aviziniu dribsniu koses.. pilvukas sake labai ispustas.. ir is viso vaikstau as po daktarus su Domu,pati turbut ieskau kazko ko nera,o daktarai tik raso visokius vitaminus ir t.t... ka jus duodat be zuvu tauku ar vitamino d dar?

18. Oct 2011, 10:18

jasninka 😀 zinokit viriau Gustei moliugu kose su manais..man kazkaip per daug tas moliugo skonis jautesi, taj nelabai, bet guste taj kirto laabai skaniai, net nustebus is dvieju kartu valge 😃

18. Oct 2011, 09:52

ne as Druskininkuose gyvenu😀gal padare ir tavo broliui nuolaida,salonuose zymiai brangiau😀

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 126