2010 metų liepinukai :)

23. Jul, 09:31

2010 metais gimdžiusios mamytės :)

28. Aug 2010, 15:58

vargsiukas, bet jau viskas gerai? na tikiu kad mazi 😀

28. Aug 2010, 15:08

del to ir mazi jau drabuzeliai, nesiojam jau kur nuo 3menesiu 😀

28. Aug 2010, 15:06

Sveikos, zinokit, mes siandien gryzom is ligonines ☹ tris naktis ten praleidom. Treciadieni sukarsciavo maziukas iki 37.7 nieko nelauke isikvietem greitaja, tai pagulde. Padare visus tyrimus, tai sako virusiuka koki pasigavo, temp, savaime nukrito, jokiu vaistu neskyre tik i nosyte nuo slogu. bet pasiliko pastebet ilgiau, nes antra diena jau gerai jautesi tik sloga vis dar jam. Vargsiukas, abi ziuriu rankytes subadytos pamelusios ties vena, krauja kol paeme ☹ manes net nesivede i procedurini, taip vaikas reke, niekada dar taip negirdejau savojo verkiancio, taip gaila buvo.
O zinokite nepatikesit, maniskis jau 61cm ugio ir sveria 5700g. Jam pirmadieni bus 7sav.

27. Aug 2010, 21:49

mums 5 liepe bet ce norgiski tai kazkokie kitokie 😀 ilasinam i burna

27. Aug 2010, 19:48

pasake mums 2 lasiukai 😀 siaip idomu pasidare tai uzklausiau 😉

27. Aug 2010, 18:38

bet turetu seip daktaras pasakyt kiek gert

27. Aug 2010, 18:19

aisku, aciu 😀

27. Aug 2010, 17:56

mes duodam kas antra diena po lasiuka, ilasinam i burnyte

27. Aug 2010, 17:49

KAIPSUGIRDOTE AR ILASINATE I PIENA AR TIESIAI I BURNYTE?

27. Aug 2010, 17:47

Sveikos, kiek kartu pe diena geriat vitamina D?

27. Aug 2010, 10:50

na manoji irgi gali but blogai nuomatuota ,bet faktas kad gime virs 50 nes tie rtubelei jau mazi ir is pradzu gan sunkei lindom i juos,gerai kad protas nevaiksciojo is paskos ir visus didesnius pirkau

27. Aug 2010, 00:12

Vanesmaja -gali but,kad blogai,nes kai gime rase 50cm, o kita gyd sake 52cm 😀 faktas kad paaugom tikrai nemazai,nes visi pirmi rubeliai is ugio mazi 😀 va va, tokiais orais nelabai imanoma spet iseit, bet kai pavyksta tai miegam lb saldziai 😀

26. Aug 2010, 21:34

Na 7cm tai jau nieko sau 😀

26. Aug 2010, 19:55

manau kad blogai pamatavo nes jau tiek per menesi kazin is vis ar gerai tokeis tempais tiek augt

26. Aug 2010, 18:39

As irgi nelabai suspeju, o tai tvarkausi tai valgyti darau tai dar kas nors 😀 as jau susirupinau, kad mano nedaug paaugo, nes 7 cm tai labai daug gal krepsininkai 😀 arba buna kad iskarto blogai pamatuoja taip draugams buvo gime 56cm o po menesio buvo 55 cm 😀

26. Aug 2010, 16:21

INESA,mano vaikinas irgi tik 2cm paaugo per mėn. ,na o svorio 1,300kg.
Vyras neseniai iš lauko su vaikais parėjo,buvo parduotuvėj tai sakė šalta,vėjas stiprus labai.Aš kažkaip šiom dienelėm nesuspėju susisukt taip,kad spėčiau į lauką išeit,vis ant lietaus pataikau, kai saulutė išlenda,tai didžioji kaip tyčia miega,arba baisiai užsiėmus kol susitariam,kad einam į lauką ir vėl žiūrėk apsiniaukia 😀

26. Aug 2010, 13:42

Tai va o dabar tokius orus ir pranesa siom dienom ☹

26. Aug 2010, 13:34

tai kad snd oras saltas. Vejas didelis tai mes nelabai eisim. Seip stengiames iseit kiekviena diena

26. Aug 2010, 13:25

Sveikutes, as INESA bet jusu leliai labai daug paaugo, nes maniske tai per menesi tik 2 cm paaugo. Pas maniske tai ir nosuke ir rankytes saltos tai siandien tokiais siltais sliaustukais aprengiau, mano dukryte po skiepo valgyti maziau pradejo vos simta suvalgo o ir to nesuvalgo daznai. Kazkoks slogus oras siandien galva skauda. Kaip merginos su laukuciu ar kiekviena diena einate as tai siandien visai tingiu ir paciai salta, va kai buvom keturias dienukes savo gimtam mieste tai visa dienele prabudavome laukutyje 😀

26. Aug 2010, 13:18

Sveikutes 😀 maniskis irgi 7cm paaugo ir priaugo 1300kg per men ir tris dienas 😀 puikiai nulaiko galvyte ir spirtiasi kojytem... 😀 kai paguldai ant pilvuko bando spirtis, tarsi ropot 😃

26. Aug 2010, 13:04

mes sen gavom tai lb nerami nzn antras skiepas ir taip pat nerami gal ja isgasdina labai nk nesuprantu....

26. Aug 2010, 10:02

sveikutes, galvojau kad tik pas mano leliu saltos rankytes, rodos ir aprengiu silciau, bet rankytes vesios. mes vakar gavom skiepuka, vakarop buvo siek tiek neramus, dabar sveriam 3,9 o ugis 55 cm, paaugom 7 cm, ir 1,2kg. 😃 auga Faustukas kaip ant mieliu 😃

26. Aug 2010, 07:48

Labas rytelis😀 Gimė Gustukas liepos 16d. 3,358kg ir 55cm.Gimdymas tai ne iš lengvųjų pasitaikė(priešingai nei su dukryte),bet dabar jau viskas gerai,jaučiamės puikiai,ieškom va kompanijos😀
moskelis,tai gal tikrai tokia kraujotaka pas mažyle.O šiaip galima gal pirštinytes uždėt dažniau,kad rankutės sušiltu.Mano žirnis tai irgi toks šilumos mėgėjas,jau nepaplikinėsi su juo,kol pampersą keičiu sugeba kojytės atvėst,nors namie tikrai šilta 😀

26. Aug 2010, 00:26

taip taip vanessmaja gal gali savo varduka pasakyt nes labai jau sunku nika cia issirinkus 😀 pas mus ir vesu tai sen lauke buvom su bodziuku kelnem ir mekstinuku bet jie siltoki ...tik nzn as kaip mamukas gal prisimislinsiu bet klausiu pas daktare pas manaja labai rankutes saltos nzn gal kas su kraujotaka ne tas nzn ne ka begalvot nosis silta kojos karstos rankos ledinukes
O naujas liepinukas junkis prie musu kada leliukas isvydo pasauli koks vardukas kaip pati jauties? 😀

25. Aug 2010, 22:47

Labutis,mes irgi liepinukai😀 Smagu būtų susipažinti,pabendrauti😀

25. Aug 2010, 22:33

Sveikos mamytes jau seniai buvau prisijungusi buvom isvaziave i savo gimta miesta tai ir nerasiau ☹ Vakar mums buvo menesiukas tai jau sveriam 4.200 kg 😀 ir skiepuka gavom vakar. Maniske is kruties valgydama iskart uzmiega, tai pradejo pieno pas mane mazeti tenka dabar nutraukdineti ☹ labai norejau is kruties maitinti, bet kad tinginuke prie siltos kruties tik miega o ne valgo ir paskui keliasi kas pusvalandi, dabar kai nusitraukiu tai karta per naktuke keliasi. Mums labiausiai patinka pampers bent jau kolkas, o huggies nusipirkau nuo 4 iki 9 kg tai maniskiai baisiai dideli jie prasisioje pro sali. Baigiasi jau vasarele, kaip dabar rengiate leliukus, siandien aprengiau bodziuku , megstuku ir kelnytem tai net namuose nosis ir rankytes buvo saltos nors dar rodo kad 26 laipsniai silumos. Mano kol kas dar nedaug atpilineja, pastebejau kuo ilgiau stacia panesioji, kuo daugiau atsirugsta tai ir neatpila maniske.

25. Aug 2010, 12:28

nei naktim sildyt kristulle nieko nereik as ir noreciau pati maitint kiek nugrutu vargo ar iseinu kurilgaiu kraukis tuos misinukus...gerai kad manoji ir saltu sjuos valgo aisku as visad pasildau bet jai esmes neturi esu jau tai pastebejus ar saltesnis ar karstesnis

25. Aug 2010, 00:26

Oi kaip dziaugiuos kad pati maitinu 😀 nei del misinuku jaudintis,nieko, kiek reikia tiek Augutis pavalgo 😀

24. Aug 2010, 15:53

tai aisku paziurekit ne taip kiti vaikus augina ir uzauga nieko...pijoku vaikai is vis nieko nevalgo ir sveiki ir protingi

24. Aug 2010, 15:50

nu kaip bebutu, vistiek uzauks tie musu mazuliai 😀 pavargsim bisk,i bet uzauginsim savo brangenybes 😀