2010 metų liepinukai :)

23. Jul, 09:31

2010 metais gimdžiusios mamytės :)

02. Sep 2010, 13:30

matyt mazulis charakteriu i mane bus, nes mano mama sake as ir lb geras vaikas buvau, o vyras uosviene seke tik parsiveze is ligonines ir kaip tik vakaras taip klykimas, sako siaubas koks buvo 😀 tai dziaugiuos kad ne i vyra atsigime 😃 nors is isores tai grynas tetis , visi taip sako pamate 😀

02. Sep 2010, 13:26

na tikrai neblogai paaugot Kristule 😀 tuoj manaji aplenksit 😀
o mano ir diena neblogai pamiega dar kolkas 😀 kita kart diena daug miega, sakau nu nakti nemiegos, bet nieko, nakti visada ismiega puikiai, tik karta keliames apie 4val pavalgyt.
Kaip dziaugiuos kad toks ramus geras vaikas 😀 Su vyru sakom jei turesim antra, tikesimes kad bus taip pat, o jei bus koks reksnys, stebesimes kad gali ir taip dar buti 😀
As tai niekada beveik nesupu, nepratinu, matau kai nori miegiuko (jis niekada neverkia, tik paniurzgia) tai uzdedu ranka, paglostau galvyte ir uzmiega jis man 😀

02. Sep 2010, 13:16

jo greit greit augam,o mums kazkaip normaliai skiepukai praejo paraude bet jokiu pulinuku nera bet sake gydytoja kad gali but tad nessigaskit

02. Sep 2010, 13:10

Sveikos 😀 mum skiepukas irgi l;abai puliavo dar ir dabar raudona toj vietoj, db laukiu ar su kitu taip pat bus 😀
Šiandien buvom pas gyd., sveriam 5100gramu, o dar savaite iki 2menesiuku 😀 kaip greit auga vaikinas, kad nespeju sureaguoti 😀 diena miegam beveik tik per pietukus, o daugiau budraujam 😀

02. Sep 2010, 13:00

mega, del skiepuko nebijok, mums ir buvo lb supuliave, tai gyd.sake cia gerai, reiskia skiepas gerai atliktas, taip turi buti.
Manasis irgi seiliojasi, na jau laikas pagal amziu. Vakar irgi jau karusele pakabinom, tai stebejo 😀

02. Sep 2010, 12:41

labutis visoms😀Sergantiems sveikatėlės,paaugusiems balionėliai 😀 Užsikasus buvau,atrodo nieko neveikiau,bet žiūrėk laiko prisėst ir nebelieka.Išleidau jau vakar į daržiuką dukrytę,tai su sūneliu dviese dabar karaliaujam,tokia ramybė net keista 😃 Bernužėlis pavalgo sau ir miega,didesnių pageidavimų kol kas nekelia😀 O ir orelis toks,kad tik miegot ir miegot.
Vitaminą D tai mes po vieną lašiuką geriam,nors sakė gydytoja,kad maumenėlis didokas dar,kažin čia nieko?Išrašė siuntimus pas ortopedą ir neurologą.Dar kažkaip skiepo vietelė kur ant rankytės ligoninėj skiepijo pastebėjau,kad kaip pūlinukas toks raudonas pasidaręs,atrodo tai skaudus,jūsų kleckiukams irgi taip yra?Šiaip galvytę tai jau gan tvirtai laiko,guguoja nemažai,patinka labai į karuselę su žaisliukais besisukančią žiūrėt,gugena pats vienas tada jis sau,rankytėm kojytėm tik sklaidos😃
Mulyte,žinau,kad Gustas būna ir pavardė,bet mes jį dėjom kaip vardelį,nes vis tik jis ir yra vardas,mums patiko,trumpas,vyriškas,o ir su pavarde gražiai susirimuoja😀Žinau kai mokinausi klasioko pavardė buvo ...... Aušra,o jo sesers vardas irgi Aušra ....... pavardė tik kitokia,nes skirtingų tėvų,tai namuose dvi Aušros,tik vieno vaiko vardas,o kito pavardė 😃 😃
Labai graži krikštynų nuotraukytė😀
Visoms linkėjimai

02. Sep 2010, 12:17

mes tai auto kedute naudojam, nes kol kas musu keliones ilgiau pusvalandzio iki gydytojos ar siaip kur su reikalais netrunka.Kelis kart kai vaziavom ilgesniam laikui (pvz Akropolin) tai vezima isimetem ir vazinejosi vaikas savo karietoj 😀
Mane ir pacioj pradzioj ir apkakojus ir apsisiojus buvo, dabar jau atsargesne mama kai vaikas nuogas 😀 Uztai mociutes nezinojo, kad pavojinga nauogu sikniuku nesiot tai abi gavo kriksta 😀
Pas ginekl tai siandien keliausiu, prisiruosiau kazkaip 😀

02. Sep 2010, 12:13

manoji irgi seilejas idomu nuo ko ce ?

02. Sep 2010, 12:05

sveikutes, gryzau i civilizacija 😀 nuo savaitgalio kompas nebepataisomai sugedo iskart pasijaute, kad truksta interneto. Pagaliau nauja nusipirkom galesiu vel landziot po neta 😀
Mes pas gydytoja buvom penktadieni 1men ir 2savc tai paauge nuo gimimo 5cm.Aisku mazos gimem tik 48cm tai dabar jau 53, pirmuose rubeliuose nebeskestam.😀 O sveriam irgi jau 3.9kg (gimem 2.743kg). Mergina apetitu tai nesiskundzia kaskart 100ml, kartais ir 120ml suvalgom.Atpylinejam, bet jau maziau nei pradzioj budavo, uztai labiau seiliotis pradejom.
Budavo pavalgo ir miega pirmaja dienos dali, o vakare aktyviai bendrauja. Dabar jau kokia savaite kaip diena maziau miega,pasnaudzia koki pusvalanduka po valgymo ir vel akytes ispustos😀 pakabinom karusele virs lovytes tai ziuri ir sypsosi kaip vabaliukai sukasi.Vakar tai labai irzli buvo, kaip pabudo nuo 11.30val taip ir beveik nemiegojo(trumpai snustelna ir vel zirzia)iki 23val kol nakciai ejom miegelio. Uztai negaliu skustis naktim miegam gerai,kaskart 3val zadinu ,kad pavalgytu, paskui iskart uzmiega iki ryto 7val pusryteliu.

02. Sep 2010, 11:54

man ir lb greit, net nesitikejau, jau norisi net stabdyti laika, atrodo net nespesiu pasidziaugti su maziuku 😀

02. Sep 2010, 09:35

man ir lb greit auga

02. Sep 2010, 09:13

tei bus dar visko, bet kaip greit auga, sako svetimi auga greitai, bet kad man ir savas greit auga, 😀

01. Sep 2010, 23:01

jojo 😀

01. Sep 2010, 20:08

apsisiojes ir mane yra 😀 manau cia mamom neisvengiama, kol uzauginsim visko dar bus 😀

01. Sep 2010, 18:48

😃 kam dabar lengva 😃

01. Sep 2010, 18:25

mane kuria diena buvo apkakines 😀 kelnes viska apkakino 😃

01. Sep 2010, 18:13

o man vakar ema visa lova ir dzinsus apsisiojo

01. Sep 2010, 16:29

mulyte, kaip smagu jau jum, as ir taip laukiu greiciau pakrikstyt, bet kad susirgo... nu bet tik pasveiks ir leksim i baznycia. Graziai atrodote 😀
as svoguna supjaustyta padejus buvau netoli lovytes irgi sako gerai nuo slogos.
Saugokit savo vaikiukus, nes oi kaip baisu kai serga ☹ nu bet ka isaugosi, as ir atrodo saugojau.... ☹
na svarbiausia kad jau sveikstam, snd isvis zvalus, miego nenori 😀 (o taip tai visas dienas pramiegojo). Bej jau pradeda isidirbinet jis man, kol pamaitinu snd jau kelis kartus, zaidzia jis man uzvalgo o po to patraukia ir juokiasi, as atgal kisu o jis sypsosi, jam zaidimu tai virto, o man kantrybe dingsta 😀 nes net pienas atsala kol suvalgo

01. Sep 2010, 15:54

patikrino, paprasiau kad israsytu kontraceptiniu ir viskas 😀 tik baisu buvo eiti. Svarbiausia viskas gerai.

01. Sep 2010, 15:52

turejau nueit po 6sav nuo imdymo, bet jau 8sav, niekaip neprisiruosiu 😀

01. Sep 2010, 15:52

as nzn ar eisiu gerai jauciuos gal gryzus i lt nueisiu na ziuresiu reik paskambint daktarui neesu dar jo akyse macius ne duok dieve koks dar babajus bus 😃 atsisakysiu aisku keisiu daktara tada

01. Sep 2010, 15:51

ir ka dare ?labai skubu rasyt 😀

01. Sep 2010, 15:50

as esu, 😀 teip teip buvau pirmadieni

01. Sep 2010, 15:45

a jau buvot kuri pas ginekologa?

01. Sep 2010, 15:45

as esu ...gerai po biskeli augam ir tiek 😀

01. Sep 2010, 15:39

tiesa del misinuko,tai pritariu aisted,kad kiekviena pasirenka ir nebutinai pagal kisene,o tai kas vaikui geriausia 😀 mes irgi naudojam aptamil 1 ir esam patenkinti,tik kad viduriukai pakieteja,bet avizu nuoviro duodu pagerti ir viskas labai liuks 😉 ryt eisim pas gydytoja,nes jau menuo ir pora dieneliu 😀 kaip Monika laikais? 😀 tiesa,gal ir facebooke esat kas? 😃

01. Sep 2010, 15:39

labai grazu, sveikinu 😀

01. Sep 2010, 15:37

oi nzn kam tas klaustukas 😃

01. Sep 2010, 15:37

lb grazu mulyte?

01. Sep 2010, 15:28

sveikutes,mano mielosios mamytes ir draugytes 😀 mes jau vakar grizom ir zinokit irgi snargliuojames... ir iskart visoms patariu!!!!! CESNAKAS!!! kai tik vaikutis uzmiega,visai netoli jo padekite cesnaka padalinta i kelias dalis!!! pats geriausias vaistas nuo slogos ir visokiu virusu. Aisku nedekit taip,kad netycia prisiliestu ar pasiciuptu,kur nors netoli visai lovytes 😀 siandien ivyko persilauzimas ir mano vyras nuostabiausias priverte mane vaika padeti i vezima ir verkianti supuoti... per asaras,bet po keliu minuciu jis uzmigo 😃 o pirma negaledavau nei minutes islaikyt,jei verkdavo iskart ant ranku imdavau 😀 tai vyras mane sueme uz ragu kaip sakant 😃 dabar miega mazasis visas patenkintas vezime 😃 Kaip dziaugiuosi savo nuostabiuoju vyreliu!!! va nuotraukyte is krikstynu 😀