na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
Kokia faini Inga😀 Mazyte burbulyte tavo lele😀
paziurejau albume pirmas dantukas mums isdygo 2011 07 10 😀
milke 😀 ka padarysi,bet kol kas mes su puskiem draugaujam.o drauges vaikui 2.5 metu,tai va jisai piksta jei mano Sashka ima koki zaisla,tai jam butent jo irgi reikia,nors pries sekunde zaide su kitu 😀
Sveikutės. Retai beįlendu į netą, tai nebepagaunu apie ką plepate.. Paulina turi pusseserę vyresnę 8 mėn. Jos kartu kai žaidžia, būtinai susipeša ir abi apsiverkia, nes abiems vienu metu reikia vieno žaislo 😀
Radau Olenka😀
laura26 dar yra ta tema
amelija tai mano vyro seimoje 2010 metais gime 6 vaikuciai ir viens 2011 sausi 😀
Pas mane ta temuke issaugota buvo,jau nebera,tikriausiai istryne moderatoriai...
Olenka, bet kaip faina kai pusseseres vienodo amziaus....Pas mus tai tokiom didelem pertraukom pusbroliai.Vienam 3 metai, kitas nesenai gime...Tai niekaip neissilygina☹
amelija kaip berniukai reaguoja nezinau,bet mergaite su berniuku labai gerai sutaria 😀 pas mus 2 puskes vieno amziaus 😀 tai draugauja 😀
Sveikutes😀
As irgi biski paskaitinejau ta temele kur paramos praso.Tai susidare toks ispudis kad panelei tikrai reikia pagalbos bet ji labai isranki ir labai ori.Plius dar labai jauna....O gal norejo perparduoti kam nors uz dyka gautus daiktus😀
Kaip jus visi laikotes?Mano mazius miega, kai atsikels keliausim i svecius pas 1,5 m mergyte ir sveciuose buv 9 men berniukas😀Idomu kaip reaguos vienas i kita vienodo amziaus berniukai😀
inga24 kokia lialia 😀 didelei vonioje?
ati ir pas mane tas pats,mano pusbroliui tik 2 metukai bus 😀 dede drabuziu man atidave,mama irgi amerikos turgelyje pripirko drabuzeliu 😀 netgi kai buvau nescia ir nezinau dar kas bus,berniukas ar mergaite,tai jinai ir tokiu ir tokiu pripirko daikciuku 😀 dabar galiu antra mergaite gimdyt 😀
atena24 tai saunu 😀 gerai pailsisiesi 😀
as pries 3 metus buvau ten pirma karta tai oras buvo pasakiskas 😀 ten kiti seneliai dar nemate anukes,tai jau laukia jos labiau nei musu 😀
oj ten labai karsta buna tokiu laiku 😀 ten mano buves klasiokas gyvena 😀 tai pas ji i svecius vazinejome 😀 bet dabar nusprendem pas mociute 😀 kad anuka pamatytu,nes mate tik viena karta ji gyvai ☹ kovo menesi
o mes tuo metu vaziuojam atostogauti 3 sav.i ukraina 😀 jau negaliu sulaukti ir tikuosi,kad ten bus silta ir sauleta 😀
laukiam kada mociute del atostogu suzinos 😀 ir is karto bilietus uzsakome 😀tikriausiai liepos pabaigoje arba rugjucio pradzioje
olenka,o kada jus skrendant?tai gal tada bus geri orai ir jums pasiseks 😉 o istikruju anglijoi vasaros visai nera,pora dienu pasviecia saulute ir vel pilka,kaip rudeni ☹ o jau puse vasaros praejo.na tikrai keisti tie zmones,praso pagalbos o veliau smeizia,nesuprantu tokiu.o gal ji tikejosi,kad jai nama ka tik pastatyta padovanos 😃
oodetaa nu tikiekimes 😀 atena24 tai ir mumsa tada su oru nepasiseks ☹
Atena- cia nuo vasario men. kakzur ta istorija tesiasi. Viena mamyte jauna paparase pagalbos, MK mamos susimete, vien is spalinukiu padejo daug- as , Giedra, Eglute. IS alapkritinuku viena, gruodinukiu ir t.t. ZOdziu- gavo tikrai nemazai, o pasirodo Supermamose ji smeizia, neva sh jai prisiuntem....
Inga 😃 😃 Olenka- viskas bus gerai, vaikuciai laba ilengvai pernesa skrydzius 😀
Sveikutes mamytes 😀 na o pas mus vel orai nekokie,lietus ☹ musu rajono parke 2 dienas bus svente,norejom eiti bet tokiu oru nenoriu nosies kisti laukan.o kas cia per istorija,kuria aptariat?
inga24 😀 nepergyvenk taip,viskas bus ten gerai 😀
inga24 man irgi,del to ir paruodziau draugei is soc.paramos tegul paziuri ir gal padies 😀
mano drauge pasake,kad jeigu vaikas ant jos pavardes,tai jinai ne 97lt turi uz vaika gauti,o 315lt.tai turi gauti 630lt uz ja ir uz vaika 😀paskui dar pasake,reikes meluoja jinai del pinigeliu😀
laura26 butinai 😀 Sonata is karto issigando 😀 as tai tik bijau uz Sashka☹ nes reikia skryst,o jisai pirma karta skrys 😀
O tai fainei😀 Mano draugu pora ten gyvena😀 Bet orai nieko gera kaip ir pas mus tikriausiai... Parasyk Olenka kai tau drauge papasakos apie Sonata.
laura26 o as tai ruosiosi pas anita i svecius i skotija 😀
oodetaa mano drauge dabar pas mane,jinai dirba soc.paramos centre,atvaziavo kainines tikrint uzsuko kavos pas mane,paskaite forumus😀 sake padarys tvarka 😀o tu neimk i galva as irgi tokiai vienai seimai prasiusios pagalbos ,paskambinau snekejo jie su manim apie 2 val telefonu,susitariem kad atiduosiu drabuziu,vezima ir ka?dingo,o dabar nekelia ragelio.tikrisiausiai cia tie kur premija renka i telefona 😀