Sveikos :) Kuriu nauja tema - vaikuciu kovinuku mamytem, kadangi ankstesne tema jau kaip ir ne mums :) cia galime dalintis savo dziaugsmais, maziu pasiekimais ir rupesciais :)
Sveikos :) Kuriu nauja tema - vaikuciu kovinuku mamytem, kadangi ankstesne tema jau kaip ir ne mums :) cia galime dalintis savo dziaugsmais, maziu pasiekimais ir rupesciais :)
tikrai dideli jau 😀 🌷
siaip turi tirti tas karpas...man zinok buvo atsirade ant barzdos,tai iskart nuejau pasinaikinau ir iskart kita isdygo...ju negalima draskyt,jei pazeidi viena iskart salia isdygsta. o galk bendrauja su zmogum kuris turi karpu,jos yra uzkreciamos.... o kai man pasalino jas ,ja istiria ar piktybine,kaip ir pigmentines demes.....
va kokie mes jau dideli😀 tik gaila , kad dar negaliu pas daktare nuvezt ismatuot, pasverti, nes bacilu dar pasigausim
butinai😀
nu aisku,nes as zinau,viena pazistama daug karpu turi,tai vis nusiima,bet atauga..del to ir uzklausiau.
gerai,mamkos,prisesiu vakare,einu pasnausti valandele 😀
nu siaip nepatogioj labai vietoj,ties pamperso galiuku,tai vaikui braukos...gydytojas siule laukti kol paaugs ir nejautra gales leisti toje vietoje,bet pagalvojau,jei as ja vyresne nuvesiu,ji man daugiau pas medikus isvis nebeis.tai kol neatsimena tai ir nuvedziau,su ledais uzsalde.sesele sake jei daugiauisa strioko buvo kai aprengti reikejo,o ne kai nuiminejo 😀
Kriste,apraSYK po to susitikimo ispudzius,isivaizduoju,kad smagiai pasibusit 😀
Jolita,o buvo butina naikinti?
Kriste,apraSYK po to susitikimo ispudzius,isivaizduoju,kad smagiai pasibusit 😀
Jolita,o buvo butina naikinti?
tai siandien atvaziuos, tai ryt ir kaune bus dar ,tai ir ryt jau jos nepaleisu😃
Simut,del tos karputes tai as jau senai cia uzklausiau, tai atsake kai gyt pradejo 😀 na jau kaip yr gyna ir graizau atrodo 😀
o del dantuku,dar neturim 😃 kaip apacioj baltuoja vienas ir soniuke dar vienas taip ir baltuoja po skuryte 😃
sveikos.
per salta lauke,todel neisim siandien i lauka. Joris miega salia,manau,toj pusiu i aki ir as 😉
mums kalasi iskart trys dantukai,per savaite-dvi turetu pilnai islisti 😀 kaip jums,Jolita,su dantukais?skaiciau pagrindiniame psl apie ta karpa,negyja?
o tai ne treciadieni zadejo apsilankyti?😀
😃 sulauksi😃 as tai siandien karolinos lauksiu😃 jauduliukas toks dar😀
😃 D: 😃 oi as kai labai laukiu,kada bent atsistos tai nors sapnuose pasvajojiu dabar 😀
viltakamile, as ir sianakt sapnavau, kad mano mazius eina jau tvrtai😃 sapnai musu sutapo😃
sveikutes,o as sianakt sapnavau kad mano dukryte vaiksto 😀 buvo nerealu 😀
mes dar negalim eit i laukeli,nes antibijotiku kursas tik ryt baigiasi 😀
tai ryt turbut ir zygiuosim 😀
mes neinam irgi... brrr salta labai . Aga toks maziukas zmogutis tipena nedrasiu zingsneliu😀
sveikos.Kriste ir as susigraudinau ,kai mano dukryte pora zingsniuku padare,taip grazu toks mazas zmogutis jau bando eit savarankiskai😀mamytes o i laukiuka ir neeinat?mes tai ne,taip sunku kai negalim iseit,jau ziuriu ir nosite pradeda uzgult ,kai name sedim☹
bet koks jausmas nepakartojamas. Net susigraudinau , jau taip greit jie auga😀 nu ir saltukas paspaude, gal ta gripa uzsaldys ir baigsis ligos
Kristes leliui valio😀saunuoliukas ,kad jau drasiau zengti bando savarankiskai😀
Sveikinimai Pandoros berniukui Valentukui vardadienio proga😀
Visoms mamytems myleti ir buti mylimoms😀Romantisko ir jaukaus meiles vakaro😀
kriste,super 😀saunuolis mazylis 😀
pavydziu,kad susitiksit 😀 manau,kad vis tiek nuskils mums visoms kada susitikt 😀
labukas😀 kaip laikotes? mes ai va pasigirsiu , pradejom zeng jau po kelis savarankiskus zingnsnelius😀 jau taip fainai, kai oks mazutis tipena😀 dar nedrasiai 😀beje, su valentino diena jumis😀 daug meiles jums 😀 o as va treciadieni lauksiu karolinos, jau taip noriu su ja susitikt😀 gaila, kad visos po skirtingus miestus issibarste☹
o aciukas😘 aga duosiu i as😀
Sveikos.
Pandora,aciu uz sveikinimus. as irgi visas sveikinu su meiles diena,ir Valentina su vardo diena! 🌷
Jolita,stipri Viltuze,imunitetas geras,greitai nugali bacilas 😀
zriniu sriubytes esu davus,labai patiko Joriui,ir pilvuko nepute 😀
Na zirniu sriubytes dar neteko duoti savo mazylei,daviau pupeliu sriubytes per pietukus tai truptu pavalge,bet ,kad pilvuko pustu nepastebejau tokio salutinio poveikio,manau Pandora gali duoti,bet tik truputuka kaip pirmam karteliui..
Sveikute as duodu maisto tokio 😀 bet diena,ne vakare 😀 kad nakti pilvuko nepustu 😉
saunuol edukryte sveiksta😘 stipri mergaite😀
Labas mamytes SU MEILES DIENA VISAS!!!!!!!!!!!😘 MUSU VALENTINO SIANDE VARDO DIENUKE😀 IR SU VYRU 7 METAI KAI SUSUIAPZINOM😀
SAKYKIT MAMUTES AR DUODAT SAVO KLECKAM ZIRNIUKU SRIUBYTES nedaug musiskiui 10,5 men sianden😀 gal misilju duot😀 ka duodat is ankstiniu produktu gal dar anksti? sako nuo meytuku galim abet mano pazystama dukrytei 1,5 metuku i r dar neduoda😀 sajko pilvuk apucia:O
labas rytas,Karolina,saldziu mokslo saknu 😉 .... o musu naktele gan rami buvo 😀 mazute nebeturi temperaturos ir zvali 😀 siandiena keles anksti tai dabar vel miega,o prie kojyciu ir ciuciukas miega 😀