Sveikos :) Kuriu nauja tema - vaikuciu kovinuku mamytem, kadangi ankstesne tema jau kaip ir ne mums :) cia galime dalintis savo dziaugsmais, maziu pasiekimais ir rupesciais :)
Sveikos :) Kuriu nauja tema - vaikuciu kovinuku mamytem, kadangi ankstesne tema jau kaip ir ne mums :) cia galime dalintis savo dziaugsmais, maziu pasiekimais ir rupesciais :)
laba ryta.😀Vylte Kamile pas jus toks pats kombinezonas,kai ir pas mus,tikrai nera sansu jai nusimaut pirstines😃😃😃
mano mazei nera sansu nusiimti 😃 😃 😃 nes nesuriestu per kombinezona 😃 o ir ramiai sedi mano princese vezime 😀
mes ir snd buvome laukelyje apie valandele pasivazinejome ,dukrele gera pusvalanduka pamiegojo..o jau gryztant namolio tai vis pirstinytes labai jau norejo nusimineti,tik uzdedu ir vel nusimauna,tai kaip gryzome namolio siek tiek rankytes saltokos buvo..tfuuu tfuu ,gal nepersals manoji brangute☹
sveikos 😀 su praejusiom sventem visas 😉 pas mus oras nekoks siandien, vejuota kaip ir vakar, todel nejom i lauka..... o miegam 2 kartus diena
buvom siandiena lauke,oriukas super 😀 o mano maze 1-2kart dienoj miega 😀
ir mes senden jau izbuvom 45min😀
buvom lauke sende jau pusvalandziuka smigo ant ranku😀 o kaip ce tsucia!
mano 2z kar t 12x ir 4😀
mano tai visados 3kart megojo,o dabar kazkas keiciasi jau kaip ir nori megiuko,o nekaip neuzmega,tai mega 2kartus,gal tuoj prades vena kart megot.
einu ir as susapnuoti koki sapniuka ,nes naktinejo mazoji,tai kazkaip neisipiegojusi jauciuosi..
musu saulyte per diena miega du miegelius..tarp 11-13val ir 16-18val.naktiniu mieguciu dazniausiai uzmiega apie 22val.
Kriste, nu saunuoles! 😀 smagu,kad susidraugavot 😀
mamytes o kiek kartu pir dena mega jusu vaikuciai?😀
aga😀
Sveikutes😀
Saunu,kad Kriste su Karolina smagiai pasibuvo susidraugavo😀,butu tikrai smagu ir mums kitom mamytem kada susitikti su vaikiukais smagumelis manau butu😀
mes jau karta dukruze maudeme po dusu jai visai patiko 😀net labiau nei vonelei pasipuskinti..mes kaip per salcius neiname i kiemuka tai ir veiduko netepu jokiu kremuku..
musu rytas kaip ir visu mamyciu su leliais ..atsikelus pampi pasikeiciam ,pasiklojam lovyte..nusiprausiam ..atsigeriam mp apie 10val einame virti kosytes😀skanaujam ir taip dienele pradedam..
kaip greit😀 musu uz 2sav irgi metukai bus😀 o kita sav va 24d mano maziuko puskei bus 1metukas😀 kartu gyvenam mes, bet jie kazkaip nemoka graziai , mano Evanas ja musa, nu tikrai skriaudzia, kai trenks, bet rodai , kad caca lele, tai kartais nieko, bet dazniausiai buna, kad skriaudzia, bet ar jie supranta, kad cia musa?
mes vasario 25d, bet turejom gimti kovo 6-17dienom... tai ir uzsilikau prie kovinuku 😃
oi pas mane planu daug 😀 is sveciu bus tik du vaikiukai 😀 vieas men laiko,kitas 3ju metuku 😀 o visiem liepiau apsirengti vaikais 😀 jau bvyrui rubai suruosti,o ir as vis ennueinu i pasta pasiimti suknutes kuria nusipirkau 😃
butelius papuosiau.sampanas su nuotraukytem... stalas suplanuotas😃 balionai visa atributika 😃 jei sesuo spes atsiusti ir kepuryte su viena zvakute bus 😀
na zinoma ziurint kada gime jusu 😀 mano kovo😀30 tty turi mda laIKO😀
aga😀 sveikos😀
kaip zadat sureng pirmaji gimtadieniuka 😀 gi jau kas ce belioko😀
na mes jau si men vaziuosim i poliklinika,nes uz savaites musu maizukei metukai 😀
kazin dar pavojinga poliklinka vaziuot? taip noriu pasvert ir t. t bet bijau bacilu
na, bet ir ziaurine ta motina kur taip pasielge, o ji ir vel laukiasi, kad tik sita ziuretu duok dieve..... kti nori, bet negali vaiku turet, o cia meto i konteinerius. Dievas ja nubaus
smagu jum kriste buvo 😀 saunuoles,kad bent jus prisiruoset 😃
😀 karolina su mano maziuku😀
😀
labas rytas😀 tik siandien radau laiko prisest parasyt, na vakar dar ir sveikata neleido po karolinos pasisveciavimo😃 nemoku apsakyt kokia faina ji😀 mano maziukas tai labai su ja susidraugavo😀 kaip sakant uosviene jam tiko😀 gaila, kad tik liepos nebuvo kartu su karolina. LAbai daug radom panasumu su karolyte😀 laukiu jos vel😃 tik gaila, kad ji siandien isvaziuoja namo jau☹ o atvaziuos neaisku kada☹ bet manau ji be manes ilgai netvers😃 tai greit aplankys vel...
laba ryta😀kas del megoimu,tai mes ir kartu megam,tik ne pier viduri o sala manes prie senos😀O rytas ir panasei prasideda,rengemes,lova uzklojam,po to i vyrtuve pusrycius daryt.As buna kose pieniska verdu,ar omleta,arba sauseinius su pienuku,nes jau kruopas jai nusibodo nelabai valgo.😀
LABA RYTA MAMAYTES😀 kaip gyvenat kaip ryteliss?😀
kaip ryta pradedat su savo mazyliais😀 ?😀
mes tai atsikeliam nusiprausiam paperi apsikeiciam😀 ir einam valgyt gamint😀 mazyliuj😀 as visada pradedu kose grikiu soru kuskusu😀avizu . ka jus gaminat pusryciams?😀😉 mazyliams savo😀