labukas. vaivita, i spinteles dek gvazdikeliu arba
specialiu kaseciu nusipirk nuo kandziu. is tu kirmeliu
kandys issivysto. ju rusis - dantytieji kandys. jie tokie
juodai margi buna, o ju lervos (kirmeles) grauzia kruopas,
makaronus, prieskonius
21. Nov 2010, 14:13
labutis nežinau kas čia veikia bet ir aš jaučiuosi lyg
priplota visai nesinori nieko veikti.
21. Nov 2010, 14:06
sveikos, as ziauriai blogos nuotaikos, blyn, panos,
ziurekit visas kruopas, baisu, grikiai , zirniai ir perlines
kruopos su kirmelem. net siurpas nukrete, viska paniskai
ismeciau....
sveikutes, musu tai poliklinika atskirai nuo suagusiu,
tai nors tiek gerai, o masaziukai visapusiskai gerai
leliukams 😀 mums 5 kartus padare, kiek priklauso
mums irgi netoli poliklinika, bet jau nebe vasara ir orai
atsals, subjurs, tad net ir paciai nesinoretu per kokias
liutis ar slabdribas pedint is namu, o ka kalbet apie
leliuka maza. o be to ne del artumo i poliklinika nesinori,
o del uzkratu. na, kad namuose masazus darytu - geresne
situacija, bet irgi is poliklinikos bieso visokio gali
parnest i namus
20. Nov 2010, 17:36
prisiminiau, kad pas mus, tai masazuotojos vaiksto i
namus, jai mamos to pageidauja, buciau sita zinojus, tai
savos buciau tikrai nevezus i poliklinika, nors mums ir
netoli ir pasivaikscioti ir man sveika, bet va vaikas ir
sloga pasigavo ir velnias zino kur, gal ir toje
poliklinikoje
20. Nov 2010, 17:28
mums masazus paskyte del padidejusiu tonusu raumenu, nes
mergyte labai isitempusi ir pastatyta kojytes kryziuoja, tai
vienas kursas 10masazu po 24men, bet masazuotoja sake, kad
vieno kurso tikrai neuzteks, reikia maziausiai bent
triju
mums irgi israse masazus. tik nelabai suprantu, kokiu
tikslu. nieko nesake, kad blogai vystosi ar ka. o kazi, kiek
kartu trunka tie masazai?
20. Nov 2010, 16:52
mes dar masazus lankom ir dar liko kaip tik 2
uzsiemimai...tai teks jauciu atidet, nesinori vaiko net i
lauka vesti...labai tikiuosi, kad jau ryt bus geriau, kad
nors sia nakti pavyks pamiegoti...tiek man tiek mergytei
20. Nov 2010, 16:51
oi, merginos, kokia nakti turejau, mano mazaja sloga
uzpuole, bet tokia labai labai rimta, nezinau, jau kiek
kartu keliausi nakti jai nosi traukti, o dar tikriausiai ir
pilva pute, nes klyke ne savu balsu, tai siandien nuo ryto
daviau zvakute, tai jau spejo tris kartus pakakot...o sloga
nedingo, tai ir lasiuku tokiu geremu nupirkau, o nuo rekimo
visai prakimo ☹ taip gaila vaikucio, nosis uzsikimsus, net
miegot negali, uzmiega, o po 10 min akys placios, vos
prakvepuoja...taip man jos gaila ☹
20. Nov 2010, 16:49
sveikos...as ir parukau...ir rukiau pries nestuma, bet
pastojus is kart meciau ir nerukiau kol negalejau...bet
dabar vakarais ir rytais megstu iseit ramiai i balkona, su
kavos puodeliu, kad atsipalaiduot, nusiramint,
pailset...vyras rukantis, todel visada namiuose buna
cigareciu, jauciu, jai jis nerukytu, gal buciau ir as vel
nepradejus...
mano vyras neruko. ruke kazkada jaunystej ir gere. bet
dar tada pazistami nebuvom. dabar tik alu geria nestipru,
bet niekada nepasigeria. tiesiog kartais atsipalaiduoja po
dienos darbu. o girta as ji per 7 musu pazinties metus tik 1
karta temaciau.
as nesmerkiu, smerkiu kai nescia pesa 😀 jo, svoris
krenta 😀 man irgi patiko, todel neradau motyvo del ko
tureciau mest, bet kai vyras supykes pasake, kad nebus
vaiku, tada meciau 😀
rukau. kai iseinu su vaiku i lauka (ji tuo metu miega),
parukau arba vakarais, kada uzmiega, nueinu i kita kambari
per langa parukyt ir atsipalaiduot. man patinka rukyt.
ziuriu, daug kas smerkia rukancias mamas. bet mes juk ne tik
mamos, bet ir asmenybes, turincios savo gyvenima. nezinau,
kaip jus i tai reaguojat. man rukymas padeda ir svori est,
nes maziau norisi valgyt. visada vakarais parukius
nusiplaunu rankas issivalau dantis ir dar kuri laika pabunu
su kate, kad i miegamaji grizciau be kvapu. rukiau ir pries
nestuma, o kai suzinojau, kad laukiuosi, meciau. dabar, kai
nemaitinu, neatsisakau sio malonumo (o taip, man cigarete -
melonumas). sunku vienai augint vaikuti (kai vyras vazineja,
tai iseina, kad beveik viena auginu). norisi ir
atsipalaiduot.
19. Nov 2010, 21:34
rukiau, bet kadangi planavom leliu, vyras pasake, kol
nemesi rulyt, nieko nebus, tai meciau rulyt ir po pusmecio
pastojau, o dabar uzeina noras, bet zinau, akd nerukysiu,
tikrai tikrai 😀 nebenoriu. o tu laurora?
viskas, ka suvalgau, i kuna eina. paveldimas sitas
dalykas. merginos, o jus rukot (ar pries nestuma ruket) kuri
nors?
19. Nov 2010, 21:19
a ssaldumynu nemegstu, pieno is viso negeriu, feeee, o
kiausinius megstu, ryte kokius 6 suvalgau, drauge akis
ispute, kai pasakiau, o man cia l normalu 😀 laurora,
bet sokoladas figurai nekenkia, labiau miltiniai kepiniai.
esu girdejus, kaip gyd sake mano kolegei, kuri norejo
priaugti svorio, kad valgytu pyragaicius ir ledus, o nuo
sokolado tik alergija isivarys 😀
mane tai isvis nuo tokiu dalyku, kaip riebus pienas,
kiausiniai, sokoladas, beria. geriu piena tik 1 % riebumo ir
dazniausiai su kava, kiausiniu grynu labai retai valgau
(isskyrus, kai ju yra kepiniuose ar dar kur), o sokolado
beveik nevalgau, nes svori metu
19. Nov 2010, 17:58
sveikos merginos 😀 kai pamenu ir as gerdavau sviecia
piena, dar silta...brrr...dabar net nupurto nuo to riebumo,
bet tada buvo beprotiskai skanu 😀 del maitinimo...savo
dukryte as jau senokai maitinu darzevem, bulves morkos, o
siandien ir cukinijos pabandziau. valgo, nors nepasakyciau,
kad jau labai noriai, bet cia viskam reikia laiko ir
kantrybes. po truputi pripras ir jusu vaikuciai, tik
nenustokit bandyt
vaivita, nezinai, kaip budavo, kai grizdavom is kaimo
pavasaroje. su zandais nukarusiais visi anukai budavom 😃
seneliai nieko negailedavo: saldainiais lepindavo,
pusryciams lietiniu peciuj prikepdavo, vakarais visada
pamelze karves duodavo po silto pieno puodeli (tokie
metaliniai dideli) ir jei iveikdavom, tai dar ipildavo,
kiausinius is guztos paeme prakaldavo i vini ir duodavo
isgert. jei nevalgydavom ,tai labai susirupindavo. niekada
pas juos pavieseje nebudavom sukude 😃 dabar net slykstu
daros... zali kiausiniai, riebus pienas... fui!!! niekas
nebepriverstu pakartot siu "skanestu" 😃
nu va, nevisi mazyliai vienodi. as maza irgi viska
valgydavau. mano sesuo nelabai valgi buvo, tad laukdavau,
kol liks nuo jos koseliu, tyreliu, o tada jau man puota
budavo 👍
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labukas. vaivita, i spinteles dek gvazdikeliu arba specialiu kaseciu nusipirk nuo kandziu. is tu kirmeliu kandys issivysto. ju rusis - dantytieji kandys. jie tokie juodai margi buna, o ju lervos (kirmeles) grauzia kruopas, makaronus, prieskonius
labutis nežinau kas čia veikia bet ir aš jaučiuosi lyg priplota visai nesinori nieko veikti.
sveikos, as ziauriai blogos nuotaikos, blyn, panos, ziurekit visas kruopas, baisu, grikiai , zirniai ir perlines kruopos su kirmelem. net siurpas nukrete, viska paniskai ismeciau....
tai vi tiek prieina daug erganciu vaiku
sveikutes, musu tai poliklinika atskirai nuo suagusiu, tai nors tiek gerai, o masaziukai visapusiskai gerai leliukams 😀 mums 5 kartus padare, kiek priklauso
mums irgi netoli poliklinika, bet jau nebe vasara ir orai atsals, subjurs, tad net ir paciai nesinoretu per kokias liutis ar slabdribas pedint is namu, o ka kalbet apie leliuka maza. o be to ne del artumo i poliklinika nesinori, o del uzkratu. na, kad namuose masazus darytu - geresne situacija, bet irgi is poliklinikos bieso visokio gali parnest i namus
prisiminiau, kad pas mus, tai masazuotojos vaiksto i namus, jai mamos to pageidauja, buciau sita zinojus, tai savos buciau tikrai nevezus i poliklinika, nors mums ir netoli ir pasivaikscioti ir man sveika, bet va vaikas ir sloga pasigavo ir velnias zino kur, gal ir toje poliklinikoje
mums masazus paskyte del padidejusiu tonusu raumenu, nes mergyte labai isitempusi ir pastatyta kojytes kryziuoja, tai vienas kursas 10masazu po 24men, bet masazuotoja sake, kad vieno kurso tikrai neuzteks, reikia maziausiai bent triju
ir is viso, kai pastaruoju metu poliklinika uzkista ligotais zmonem, tai nelabai norisi mazyle ten nest
mums irgi israse masazus. tik nelabai suprantu, kokiu tikslu. nieko nesake, kad blogai vystosi ar ka. o kazi, kiek kartu trunka tie masazai?
mums irgi israse masazus. tik nelabai suprantu, kokiu tikslu. nieko nesake, kad blogai vystosi ar ka. o kazi, kiek kartu trunka tie masazai?
mes dar masazus lankom ir dar liko kaip tik 2 uzsiemimai...tai teks jauciu atidet, nesinori vaiko net i lauka vesti...labai tikiuosi, kad jau ryt bus geriau, kad nors sia nakti pavyks pamiegoti...tiek man tiek mergytei
oi, merginos, kokia nakti turejau, mano mazaja sloga uzpuole, bet tokia labai labai rimta, nezinau, jau kiek kartu keliausi nakti jai nosi traukti, o dar tikriausiai ir pilva pute, nes klyke ne savu balsu, tai siandien nuo ryto daviau zvakute, tai jau spejo tris kartus pakakot...o sloga nedingo, tai ir lasiuku tokiu geremu nupirkau, o nuo rekimo visai prakimo ☹ taip gaila vaikucio, nosis uzsikimsus, net miegot negali, uzmiega, o po 10 min akys placios, vos prakvepuoja...taip man jos gaila ☹
sveikos...as ir parukau...ir rukiau pries nestuma, bet pastojus is kart meciau ir nerukiau kol negalejau...bet dabar vakarais ir rytais megstu iseit ramiai i balkona, su kavos puodeliu, kad atsipalaiduot, nusiramint, pailset...vyras rukantis, todel visada namiuose buna cigareciu, jauciu, jai jis nerukytu, gal buciau ir as vel nepradejus...
kur visos mamytes dingo? gal lauke su savo mazuliukais?
mano vyras neruko. ruke kazkada jaunystej ir gere. bet dar tada pazistami nebuvom. dabar tik alu geria nestipru, bet niekada nepasigeria. tiesiog kartais atsipalaiduoja po dienos darbu. o girta as ji per 7 musu pazinties metus tik 1 karta temaciau.
😀
as nesmerkiu, smerkiu kai nescia pesa 😀 jo, svoris krenta 😀 man irgi patiko, todel neradau motyvo del ko tureciau mest, bet kai vyras supykes pasake, kad nebus vaiku, tada meciau 😀
jetau, padariau klaida. svori est=svori mest 😀
rukau. kai iseinu su vaiku i lauka (ji tuo metu miega), parukau arba vakarais, kada uzmiega, nueinu i kita kambari per langa parukyt ir atsipalaiduot. man patinka rukyt. ziuriu, daug kas smerkia rukancias mamas. bet mes juk ne tik mamos, bet ir asmenybes, turincios savo gyvenima. nezinau, kaip jus i tai reaguojat. man rukymas padeda ir svori est, nes maziau norisi valgyt. visada vakarais parukius nusiplaunu rankas issivalau dantis ir dar kuri laika pabunu su kate, kad i miegamaji grizciau be kvapu. rukiau ir pries nestuma, o kai suzinojau, kad laukiuosi, meciau. dabar, kai nemaitinu, neatsisakau sio malonumo (o taip, man cigarete - melonumas). sunku vienai augint vaikuti (kai vyras vazineja, tai iseina, kad beveik viena auginu). norisi ir atsipalaiduot.
rukiau, bet kadangi planavom leliu, vyras pasake, kol nemesi rulyt, nieko nebus, tai meciau rulyt ir po pusmecio pastojau, o dabar uzeina noras, bet zinau, akd nerukysiu, tikrai tikrai 😀 nebenoriu. o tu laurora?
viskas, ka suvalgau, i kuna eina. paveldimas sitas dalykas. merginos, o jus rukot (ar pries nestuma ruket) kuri nors?
a ssaldumynu nemegstu, pieno is viso negeriu, feeee, o kiausinius megstu, ryte kokius 6 suvalgau, drauge akis ispute, kai pasakiau, o man cia l normalu 😀
laurora, bet sokoladas figurai nekenkia, labiau miltiniai kepiniai. esu girdejus, kaip gyd sake mano kolegei, kuri norejo priaugti svorio, kad valgytu pyragaicius ir ledus, o nuo sokolado tik alergija isivarys 😀
mane tai isvis nuo tokiu dalyku, kaip riebus pienas, kiausiniai, sokoladas, beria. geriu piena tik 1 % riebumo ir dazniausiai su kava, kiausiniu grynu labai retai valgau (isskyrus, kai ju yra kepiniuose ar dar kur), o sokolado beveik nevalgau, nes svori metu
sveikos merginos 😀 kai pamenu ir as gerdavau sviecia piena, dar silta...brrr...dabar net nupurto nuo to riebumo, bet tada buvo beprotiskai skanu 😀 del maitinimo...savo dukryte as jau senokai maitinu darzevem, bulves morkos, o siandien ir cukinijos pabandziau. valgo, nors nepasakyciau, kad jau labai noriai, bet cia viskam reikia laiko ir kantrybes. po truputi pripras ir jusu vaikuciai, tik nenustokit bandyt
gerus genus turi 😀 mes tai visi putlus ir linke i ploti augti 😕 todel be grieztu dietu neiseina man nei 1 kg numest ☹
nu mus irgi babele lepino, bet taip nemaitino, tik daug visokiu tortu ir pyragu kepe. bet matyt genai neleido zandams augti 😃
vaivita, nezinai, kaip budavo, kai grizdavom is kaimo pavasaroje. su zandais nukarusiais visi anukai budavom 😃 seneliai nieko negailedavo: saldainiais lepindavo, pusryciams lietiniu peciuj prikepdavo, vakarais visada pamelze karves duodavo po silto pieno puodeli (tokie metaliniai dideli) ir jei iveikdavom, tai dar ipildavo, kiausinius is guztos paeme prakaldavo i vini ir duodavo isgert. jei nevalgydavom ,tai labai susirupindavo. niekada pas juos pavieseje nebudavom sukude 😃 dabar net slykstu daros... zali kiausiniai, riebus pienas... fui!!! niekas nebepriverstu pakartot siu "skanestu" 😃
laurora 😃
nu va, nevisi mazyliai vienodi. as maza irgi viska valgydavau. mano sesuo nelabai valgi buvo, tad laukdavau, kol liks nuo jos koseliu, tyreliu, o tada jau man puota budavo 👍