2010 m. birželio mėn. gimę

28. Jun, 02:29

Maniskis Gustukas gime Birzelio 3 dienele :)

11. Nov 2010, 19:13

daviau cia anksciau, kai buvo uzkieteje, tai tada issitustino jis neblogai, bet va jau kelinta karta duodu slyvu tyreles ir nieko, padaro, bet labai nedaug ir kietai,,,beje, o jie turi dar skystai kakuti daryti ar nebe?

laurora laurora 11. Nov 2010, 19:10

manoji dar tik morkyciu sulciu po kelis lasiukus gauna arba obuoliuko, o iki kosyciu mums dar toli 😀 gal slyvu tyrele padetu?

11. Nov 2010, 18:23

viduriukai

11. Nov 2010, 18:22

merginos, patarkit, blemba kai pradejau vaikuti maitinti kosytem, tyrelem, visuriukai uzkietejo jam,,,ir jau tesiasi gan netrumpas laiko tarpas,,,galvojau, kad praeis, bet va visiek,,ar yra kam taip buve?

11. Nov 2010, 18:15

tai jau tikrai 😀

laurora laurora 11. Nov 2010, 16:42

ak tie vyrai. ne veltui gamtos taip suredyta, kad daugelis zinduoliu rusiu savo atzalas net slepia nuo patinu, kad tie nepapjautu jaunikliu.

11. Nov 2010, 10:27

sveikutės visos 😀 nu nežinau kaip man priaugo tie kilogramai maitinant,bet priaugo 😃 daba po truputį marods krenta,bet bijau ant svarstyklių lipt 😀 tikrai siaubas ten kur nuspaudė vaiką tėvai,bet jie lyg neblaivūs buvo,aš tai kai kartu miegu su mažyte jaučiu kiekvieną krustelėjimą,ligoninėj kartu miegojom,tai kai grįžom jau guldžiau į jos lovytę ir per miegus vis tikrindavau kur ji yra ir vyrą tolyn stumdavau,kad neprispaustų dukrytės tas ryte sako ką tu dirbi nakti,vis meti mane iš lovos 😃 maniškės irgi būna vėsios rankytės,bet visa šiaip šilta būna

10. Nov 2010, 18:21

as irgi prie saves kai maitinu nakti, rankyte spaimu, pasildau 😀

laurora laurora 10. Nov 2010, 17:21

as duodu gana silta pieneli. kai maitinu, visada apkloju.

10. Nov 2010, 15:10

tai tada vedinas nera ko pergyventi😀

10. Nov 2010, 15:07

na, diena kai juda, tai iur rankytes siltos, nakti, nejuda, miega, atsala, as is pradziu irgi pergyvenau, bet gyd sake, kad kai vaikui tikrai salta, kojytes buvo saltos, svarbu ju nesusaldytot, o kad rankos-nesvarbu 😀

10. Nov 2010, 14:51

tai tikriausiai, nes jam ir kojos sala...

laurora laurora 10. Nov 2010, 14:47

gal. o vyrui negali buti zemesnis spaudimas, suletejusi kraujotaka ar t.t.?

10. Nov 2010, 14:36

tai jo, sau pasiima, kurgi daugiau..😃 tai musu kaldryte is 100% avies vilnos, bet va...galvoju gal cia del to, kad vyro visada buna saltos rankos...

laurora laurora 10. Nov 2010, 14:32

manosios rankutes atvesta, kai ji visa plazda. o is po nakties visada buna siltute visa. musu pataliukai flaneliniai+apklotukas jos is avies vilnos

laurora laurora 10. Nov 2010, 14:31

dave mums tik kaune po gimdymo (lankstinuku kruva, pampers zurnaliuka su 2 pampersais, kremuko), o dabar nieko poliklinikoj neduoda. turbut sau pasiima 😃

10. Nov 2010, 14:25

diena tokiu problemu nebuna... cia tik is po nakties taip...kentesim, o daryt

10. Nov 2010, 14:17

tai va, as galvojau, kad sita beda ding sildymui prasidejus, paliks silciau namiuose, bet ne...tai kaip ir nieko nepadarysi, teks pakentet

10. Nov 2010, 14:15

tai juokas, juokais, as pradziai ir maudavau pirstinytes. nes ir rytais rankytes tai ledines tokios...dabar nebemaunu jam as ju, nes jos jam jau per mazos😀 o siltu, zieminiu gi nemausi,,,😀

10. Nov 2010, 14:12

mano tai vaiko rankytes tai visada saltos buva, kai pajimu nakti maitinti, tokios net ledines, tai taip gaila jos, bet nieko padaryt negaliu, su pirstinytem neguldysi...kai miega tai rankytes buna siltos, bet tikriausiai, kai pabunda pradeda judeti spardytis ir atvesta...

10. Nov 2010, 14:07

blem, tik nesuprantu, rankytes jam sala..kiekviena ryta saltos rankytes jo buna... megzstuka, arba sliauztus aprengiu, bet vistiek rankytes sala, o namuose nera salta,plius ir apklotas.

10. Nov 2010, 14:03

as dar buna ir dabar karatais ji pasiimu pas save., bet tada jau vyras ant pacio krastuko, vos nekrena, o mes abu sau uzimam visa lova 😃 jo, jau kai mazasis salia miega, tai atsipalaiduoti neimanoma, baisu, kad uzgausi

10. Nov 2010, 13:58

as, tai kai i kaima nuvaziuoju, tai nakciai guldausi vaika prie saves, jam ir silciau, nes per nakti labai namas atvesta, o cia tai lovyteje, nes nelabai tryse lovoje telpam 😃 o kai vaikas sale miega, tai taip ir atsipalaiduot negali, vis bijai, kad kokios rankytes neuzspaustum...as, tai labai jauciu, kai vaikas, tik suverkia, nors ir per miegus, o va vyras tai nieko negirdi, nebent, jau mazoji gerai isiverkia, tai jis pakelia galva, paziuri, kad as jau tvarkausi, tai ant kito sono ir toliau sau parpe 😃

10. Nov 2010, 13:49

labuka, mergaites😀 oj, as tai pamenu, po gimdymo pirma nakti, tai negalejau ramiai miegoti, dar salia mano maziuka pagulde, o as pajudeti po cezario negalejau, tai ziauroka buvo, labai bijojau nesuspausti 😃 O siaip, tai miegojo jis ir su mumis vienoj lovoj, nereikedavo lakstyti man prie jo lovytes nakti😀. paskui pagalvojom, kad pripras salia miegoti, paskui neiskrapstysim jo,😃 tai i lovyte jo guldem. dabar lyg nieko, miega lovyej, ir gerai😀 pas mus klinikoj, tai tokius bodziukus daliko, smagus tokie, patogus.😀

10. Nov 2010, 13:39

tai tau ir pasiseke, nes mums tai nieko nieko neduoda ☹ dar tikriausiai musu gyd hipp remia, nes nuo pat pradziu tik jo produkcija mums siulo, bet mes ir nesiskundziam....

10. Nov 2010, 13:01

norejau paklausti ar jums duoda gydytoja isbandyti kokia produkcija, kur gauna is firmu reklamai? as buvau apakus, kai mano gyd atidare spinta, kruva deziu su misiniais, aliejais, kremais ir dar velnias zino kuo, tai kadangi musu l sausa odele, dave emolium bath oil, ta pati krema ir iwostin krema pabandyti, ziauriai apsidziaugiau, nes nereiks kelis men nieko pirkti, o tas emolium ir brangus maciau vaistinej, bet labai geras, kol kas...o is misinio tai spejau zumatyti, kad aptamil turi

10. Nov 2010, 12:52

mane irgi pakumso gerai, kad atsibusciau, nes miegu kaip sernas, be to-knarkiu 😃

laurora laurora 10. Nov 2010, 12:09

o as, kada po gimdymo gyvenom mokamoj palatoj (lovos atskirai buvo), turejau i ji naktimis mest ka nors, kad atsibustu, nes zodinis zadinimas nieko nepadedavo 😃

09. Nov 2010, 23:51

pas mus atvirksciai 😃 vyras jautriai miega, o as ne, kai reikedavo nakti vaika maitint, jis mane keldavo 😀

laurora laurora 09. Nov 2010, 23:38

daug tokiu atveju zinau, kai nuo kudikystes tevai vaikus pripratina miegoti kartu. as pati kietai kartais uzmiegu, o apie vyra tai isvis patyliu. jo net 2 mobiliuju zadintuvai skambantys paausy kartais neprikelia 😃

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 35