2010 m. birželio mėn. gimę

28. Jun, 02:29

Maniskis Gustukas gime Birzelio 3 dienele :)

laurora laurora 16. Sep 2010, 12:24

kazkaip susitaikiau su bepienes karves statusu 😃 o nutraukinet ir as bandziau, bet nesigamino pas mane.

16. Sep 2010, 11:35

kiek draugiu nutraukinejo prasidejo visokie uzdegimai, pradejo pieno gamintis ne naturialiai, kiek vaika sistraukia, tiek prisipildo, bet dar daugiau, nes kiek vaikas istraukia, paskui tu nutrauki, tada vel reikia nutraukineti irpasaka be galo, daygelis gydytojus keikia, nes mastitus gavo ir nebegalejo vaikiuko maitinti 😀 o del to, ka tu laurora sakai, faktas, bet as irgi valgau ka noriu, isgeriu alaus, nes jis skatina pieno gamyba, o vaiko ir taip nepalikciau niekam, nes dar kazkaip baisu man 😀 smagu, akd nesisieloji del to, nes kitos labai grauzia save. o ir kas cia man liko, planuoju iki 🤓9 maitinti, jei pieno bus, o jau 4 men ant nosies 😀

laurora laurora 16. Sep 2010, 11:23

kai as savaja misiniu maitinu, tai matau, kiek suvalgo. kaip siutau is p;radziu - vadinau save bepiene karve, nes kad ir ka bedaryciau, kad ir ka bevartociau,neatsirado pas mane. na, dbr jau maitinime misiniu radau pliusu: galiu valgyt, ka noriu, galiu laikytis dietos, galiu isgert alkoholinio gerimo, nereikia pirkt spec.ikloteliu i liemenele, galiu palikt vaikuti mamai, o pati tvarkytis reikalus mieste... aisku, tokie dalykai neatstos maitinimo savo pienu, bet nors taip save paguodziu 😀
Vaivita, kuo nutraukimas nera gerai?

16. Sep 2010, 10:41

as visada norejau pabandyti nusitrauikti ir paziureti, kiek turiu pieno, nes as vis ziuriu ir stebiuosi, is kur ji tenn jo randa tiek, bet kad tas nusitraukinejimas sako nera gerai, tai ir netraukiu

16. Sep 2010, 10:27

maniškė nei tutės ima nei iš buteliuko geria,buvo tarpas,kad atrodė jog pienuko sumažėjo stipriai tai nusipirkau mišinuka sakau duosiu,bet kur tau klyksmai didžiausi,valgyt nori,bet iš buteliuko negeria ir viskas,tai jaučiu kas 15 min dėjau prie krūtinės ir vėl padaugėjo pienuko😀 tai diena nenusitraukiu pienuko tik naktį,kai ilgiau miega,ji man iš vienos išvalgo,o iš kitos ištraukiu tai apie 200 ml buna

laurora laurora 15. Sep 2010, 22:13

sandriked, o kiek ml tu duodi?

15. Sep 2010, 22:04

Kažkaip anksti tos košės man atrodo, man gydytojo su viskuo sako neskubėsim niekur, manasis kojytės spiriasi gerai, o pastariasias dienas jau ir pats vos neapsiverčia, tai kai supyklsta pradeda suktis, tipo verstis😀o vaikui košytės duoti liepe,kad gal svoris blogai auga?aš savajį irgi pratinu prie to kad įprastu tuo pačiu laiku valdyti, asmeniškai man pačiai taip lengviau yra😉

15. Sep 2010, 20:58

kad maniške neištempia tris keturias valandas,ilgiausiai dvi su puse valandos pabuna ir jau prasos 😀

15. Sep 2010, 20:52

sveika bembiuk, mes irgi 2 d gimusios, o kodel tau liepe koseles duoti? misinukais maitini?

laurora laurora 15. Sep 2010, 19:54

as tai stengiuosi pagal skirta laika duot pienulio, kad neissibalansuotu mityba. siaip kas 3-4 val.duodu pienuko, tik nakti ilgiau leidziu pamiegot. siaip ji jau pati zino, kada reikia maitintis. tada tokia nenuorama pasidaro 😀

15. Sep 2010, 17:01

aš tai duodu kada nori kitą syk ir po pusvalandžio užsinori,tai ir valgom 😀 jau taip anksti košytes?idomiai mums gydytoja sakė tik nuo pusės metų,nes ir taip labai gerai auga,o tas laikas tai tikrai labai greit bėga 😀

laurora laurora 15. Sep 2010, 16:09

maniskei ir soskyte, ir kumstukai patinka 😀
sandriked, manoji irgi uzmiega besimaitindama. bet tada pakutenu jai skruostuka, nes kitaip tai gal kas val.reiktu maitint 😃

15. Sep 2010, 15:55

musu mergyte ir gimus birzelio2d.jau tuoj bus 4menesiukai,atrodo jau tokia didele.daktare snd sake,kad jau koseles pradet duot po trupuituka.neseniai atrodo tik gime o jau 4men bus ir koseles valgys.)))

15. Sep 2010, 15:16

tikrai bjaurus oras,draugės vardas irena,bet ji tai niekur nedirbanti,turbut čia kita,maniškė tai pobiškuti pradeda vartytis,nuo šono apsiverčia ant pilvuko,kojytėm tai remia jau,kai paimi už rankyčiu labai kelias,riečias nori atsisėst,bet niekaip neišeina 😀 aš tai nieko neverčiu daryt,ateis laikas ir pati viską išmoks ir sodint dar nesodinu,nors labai norėtų jau panelė 😀

15. Sep 2010, 15:03

maniske ir kumsti grauzia kaip morka 😀 sandriked, koks drauges vardas, kur mergytei invalidumas? nes pas mane darbe zinau vienai moteriai tokia beda, daug sutapimu: 2 metukai, nuo alergijos, invalidumas...labai slykstus oras siandien ☹
buvau vakar pas chirurge pasikonsultuoti, kaip cia yra, pediatre sako, kad jau turim statyti, turi bandyti stoveti vaikas, varytis ir t.t.. o chirurge su reabilitologe pasake griezta ne tokiems dalykams, kiekv vaikas individualus ir turi pats pradeti stotis, pats kibtis, sedeti pats, o ne lauzyti vaika, na zodziu, nurimau ir nieko as per prievarta nedarysiu, sake dviratuka tik paminti ir rankytem pasimankstinti. ka jus girdejot tuo klausimu?

15. Sep 2010, 15:01

kažkada aš ir bandžiau taip,bet dar labiau supyksta ir kad įsigazuoja verkti tai oi oi,susiranda pirštuka ir tada jau patenkinta,nu tikiuos,kad iki kokių keturių metų nežįs to pirštuko :/ dažnai užmiega valgydama,vis dar pati maitinu,tai valgo valgo,ir užmiega 😀

15. Sep 2010, 14:28

nu manasis irgi neima tūtės, sunku įduoti, bet kai nori miego, pridedu merliuka ir įduodu tūtuka, tai biški palaiko burnytėje ir spjauna tai taip ir vargstam vis duodu ir duodu😀

15. Sep 2010, 14:19

tai ji irgi nori abu kumstukus susigrusti i burnyte,bet netelpa tai kai susinervina 😀ji istisai tai neciulpia,tik kai nori miegucio paguldau i lovyte tada tik nykstuka ciulpia,kai uzmiega ir iskrenta,o tutes tai nei perkur neina iduot,iskart spjauna lauk,bandziau laikyt ka neisspjautu,tai pradeda tampyt ja atrodo,kad apsivems

15. Sep 2010, 14:01

Manasis tai visa kuštį į burną susikiša, o kad patenkinta tai baisu ir pabandyk neleisti...tai bus namie uraganas😉aš žinau viena mergaite, kuri čiulpdavo nykštuka, nes tėvai tūtuko nedavė, tipo negalima vaikui ir pan.tai jin vargšė taip nusižiulpė ta pirštuka, kad jau yra 4 metukų, o nykštukas akivaizdžiai matosi kad yra plonesnis...tai todėl aš savo mažiui bijau duoti čiulpti pirštukus...

15. Sep 2010, 13:12

jo idomus pirstukai,maniske neima tutes tai susigalvojo dabar nykstuka zysti,atrado nusiraminimo buda 😀

laurora laurora 15. Sep 2010, 11:46

manoji tai labai domisi savo pirstukais - judina juos ir ziuri, krykstauja. net keista, kad toki ispudi daro pirsteliai 😀

15. Sep 2010, 11:20

mums irgi tokiu dienu buna,kita diena paguldau prikabinu zaisliuku ir zaidzia sau patenkinta,o kita diena net paziuret i zaisliukus nenori tik paguldai ir verkia,tai reik nest ja ir nest,tada jau gerai,dar turim akvariuma,tai ziuri i zuvytes kol nusibosta,ir vel eik po visus kambarius,jau pasedet tai negali 😀

14. Sep 2010, 21:40

vaje vaje, vargšė mergaitė, aš įsivaizduoju kaip jai niežti...pažiūrėjau manasis ir geria vit d vandeninį, bet nesuprantu kas šiandien mano vaikui yra, visa diena toks piktas, kad baisu, net ant rankų jau pyksta...

14. Sep 2010, 21:02

taip ir bus 😀 viskas susitvarkys,buna ir blogesniu dalyku kitom,mano drauge ir dabar vargsta su savo mergaite,nors jau du metai,nes ji alergiska viskam,tai tokiais sasais visa kuneli ismeta,netgi invaliduma jau gavo del to,sakau baisu

laurora laurora 14. Sep 2010, 19:52

tikiuosi 😀

14. Sep 2010, 18:20

nu tai dabar pagersit aliejini ir viskas susitvarkys 😀

laurora laurora 14. Sep 2010, 17:28

manajai kaip ir patiko anyziai, bet kazkodel kazkas netvarkoj budavo

14. Sep 2010, 16:35

tai gal ir netiko tie anyziai,manoji raukos kai suduodu,tik gerai,kad jai nieko blogo nesidaro,auga kaip ant mieliu 😀 kitu drabuziuku nespeju net apmauti,o jau per mazi 😃 siaubas kaip greit tie vaikiukai auga 😀

laurora laurora 14. Sep 2010, 16:01

daktare sake, kad gali bloga but vaikui nuo anyziu. o 2x5 lasai per diena vandeninio tikrai neperdozavimas (taip sake). vakar 3 lasiukus aliejinio daviau kaip ir liepe,tai kol kas nieko blogo. matysim, kaip toliau bus. dabartinis musu d be skonio ir kvapu

14. Sep 2010, 13:01

tai tavajam,matyt,netiko tas,o mums tai tinka,tai jau dabar nuo aliejinio gal pageres reikalai jums laurora

1 ... 29 30 31 32 33 34 35