2010 m. birželio mėn. gimę

28. Jun, 02:29

Maniskis Gustukas gime Birzelio 3 dienele :)

18. Sep 2010, 16:03

Mano sunus gyme birzelio 20d. tai jau beveik yra 3men.ir as jau jam duodu viena karta i diena banano ir obuoliu tyrele ir labai skaniai valgo =) ir taipat misinuko suvalgo po 160-170... ar dar kas duoda jau vaikui tokiam dar kazka papildomai be misinuko ar mamos pieno?

18. Sep 2010, 15:56

Ovidukas

18. Sep 2010, 15:56

jau negerai kai vaikiukui taip blogai,maniskei vis dar pilvuka suskausta kai pucia,bet greit praeina,tikiuos,laurora,kad taviskei nebus ausyciu uzdegimo,tai kaip tada vaikiukui duot vitamina jeigu nepriima,o to vitamino tai vistiek reikia,nu laikykites mergytes

laurora laurora 18. Sep 2010, 14:45

vakar labai reke visa diena. ir butent po to, kai daviau to d. tiesiog raites is skausmo 😕

18. Sep 2010, 13:41

o tai kas dabar darosi su tavo dukryte? zirzia, rekia?

laurora laurora 18. Sep 2010, 13:27

grizom dabar namo. rytoj vakare vel gulsim (isleido savaitgaliui). pirmadieni bus daktaras LOR, tai paziures, ar ten yra kazkoks uzdegimas ausyciu. bet tyrimai tai geri buvo - nerode uzdegimo.

laurora laurora 18. Sep 2010, 13:26

greiciausiai, kad del d netoleravimo, nes dozes pagal tuos kazkokius TW (ar kaip ten jie) yra normalios.

18. Sep 2010, 11:33

Sveiki, laurora, truputi nesuprantu, ar tavo mergaitei blogai del to, kad jos organizmas netoleruoja vitamino d, ar del to, kad dozes per dideles? maniske gauna po tris lasiukus i diena, bet nieko blogo nepastebejau...o del tos ampules vitamino d, tai cia kazkokiam forume paskaiciau, kad geriau kiekviena diena duoti po tuos kelis lasiukus, nes taip organizmas geriau pasisavina, nei ta ampole ir tos ampules gali taip neuztekti pusmecui, gali tekti po keliu men vel lasiukus duoti...

laurora laurora 18. Sep 2010, 11:27

bet ta doze irgi per skrandi keliaus. Gali irgi vaikas netoleruot. Tikiuosi,ras sprendima medikai

laurora laurora 18. Sep 2010, 11:22

iprastai manoji suvalgo 140-150 ml. Aisku,kai vit.d kelia skausmus,tai praradus buvo apetita.
As tai darau taip:is vakaro uzvirinu pilna virduli vandens (mano nedidelis vird.),o nakti tik pasildau ta wandeneli. Jei persildau,tada ipylus buteliukan imerkiu i puodeli su saltu vandeniu

18. Sep 2010, 11:19

sveika, ojezau. bet ka tada vietoj vitamino d? as tai siulyciau ta pusmetine doze sugirdyt ir ramu

laurora laurora 18. Sep 2010, 11:18

sveikos. Mes ir vel ligoninej nuo vakar. Musu daktare itare ausu uzdegima,o ligoninej pasake,kad jokiu ligu nera. Tyrimai irgi geri. Pagaliau gal patikes,kad tikrai vit.d kaltas-vaiko skrandis jo nepriima ir nuo to kyla spazmai didziuliai.
Vakar pries pietus kai daviau,tai prazviege ji man iki 1 val.nakties. Siandien daktares nurodymu nedaviau d,tai per vizitacija pamate besisypsancia 😀

17. Sep 2010, 21:44

pa smus lygiai taip pat, as manau, akd cia del karsciu maziau valge, o dabar kai atejo saltesnis periodas, vaikiukai labiau valgyti nori 😀

17. Sep 2010, 21:05

pas mus irgi buvo tarpas kai užmigdavo 21 atsibusdavo 6 kita syk ir 7,o dabar vėl atsibunda 2 po to 6 tai aš ir nesuprantu kas čia pasidarė,tik gerai,kad ji pavalgo ir miega,truputi pačiauškia išjungiu šviesa ir miega 😀 gal dabar mėnulis blogas,nes man pačiai tai kažkaip sunkiai miegas,kol užmiegu vakare baisu

17. Sep 2010, 19:39

as, tai labai didziavausi savo mergaite, kai ji uzmigdavo apie 22h ir taip ismiegodavo iki kokios 5h ryto, bet...paskutiniu metu kazkas ne taip, uzmiega kokia 24h, atsikelia 4, o jai kokia 22h, tai pasikelia 1-2 ☹ baigiu is proto iseiti, nes pasikelus nakti ir pavalgius jai noris labai bendrauti, tai dar kokia valandele prasedziu prie jos lovytes ☹(( na, nzn, kiek ilgai as taip istversiu...o del misinio, tai darydavau taip...pasidarau misini, o nakti atsikelus ipilu karsto vandens ir taip ji pasildau, bet priskaiciau, kad taip negalima, nes misinys padarytas gali pradet rugti, tai galvoju, kaip cia dabar padarius, kad butu greita ir paprasta...

17. Sep 2010, 19:18

nu kažkaip jau pripratau, kad reikia keltis, tai nebėra taip sunku, sunkiausia būdavo kai mažius nuo 6 val ryto nebemiegodavo, tai ui ui ui, bet dabar ponaičiui neleidžiu vakare iki 10 miegoti, tai jau išmiega ir ryte iki 8, tai biški išsimiegu jau😀

17. Sep 2010, 19:18

geriau kai pati maitini,nereikia nieko taisyti 😀 iskart jau paruostas ir siltas pienelis 😀

17. Sep 2010, 19:15

oi jau ciu kaip tingisi paryciais eiti daryt misinuka? o kas nakti kelis kartus keliasi tai is viso..

17. Sep 2010, 19:12

Sveikos, mes valgom mišinuka, tai duodu 6 kartus per para ir gauna po 150-160ml. ir jis pilnai man viska išvalgo😀o esam už wdrugelį vyresni tik 2 dienikėmis😉man ir yra bėda su tuo aprengimu, aš ir baisiai bijau kad nesušaltų, bet bijau kad ir neperkaistų😀o naktį jis man keliasi tik 6val ryte, tai atsikeliu ir padarau, nes mišinio laikyti negalima😀

17. Sep 2010, 18:57

mes gime birzelio 25d, tai jau nepilni 3 men, dabar valgom po 160g karta ar pora kartu i diena, kiti maitinimai po 120g...tai idomu, kiek Jusu vaikuciai suvalgo

17. Sep 2010, 18:51

o kada tavo leliukas gime? as maitinu pati, tai prasom kitos mamytes pasisakykit 😀

17. Sep 2010, 18:17

as, toliau su klausimais 😃 kas savo vaikucius maitina misinukais...kiek dabar g misinio suvalgot? ir kaip misini ruosiat nakciai?

17. Sep 2010, 18:16

nu, taip, gyveni ir mokaisi. viena diena vienaip, kita kitaip, kol atrasi aukso viduriuka 😀

17. Sep 2010, 17:59

as tai per karscius irgi uzmaudavau kojnytes,kad ir karsta budavo kojytes kaip ledukai,o dabar tai apmaunu kelnyts,megztuka ir adijaliuka uzkloju vezime,jei daugiau prirengi tai visa suprakaitavus buna

17. Sep 2010, 17:40

nemanau, mama instinktyviai jaucia, kaip vaikui yra, juk paziuri rankytes, nosyte, jei siltos tai liuks 😀 jo, as irgi kai pamatau vaikus apkamsytus juokas ima, nors mano drauge per karscius su kojinytem laike ir kepure, kai as tuo tarpu nuoga laikiau 😀 ne visi vaikai vienodi, vieni salcmiriai kaip mamos 😀

17. Sep 2010, 17:02

as, tai kai silta budavo tai vaika dar aprengdavau vienom kelnytem ir striukyte, bet sitom dienom tai "kisu" i kombinezona, nes toks stiprus ir saltas vejas, bet jau tada ant virsaus uzmetu tik lengva adialiuka. bet, kai paziuriu, kaip kitos mamytes savo vaikus apkamsiusios, tai neramu pasidaro, o gal per mazai...

17. Sep 2010, 16:45

o as karscio nemegstu, matau, kad ir mergyte ne. siaip kai buvo atsale, jau i kombinezona rengiau, bet va siom dienom, tai bodziuka ilgom rankovem, kojinytes, silta slauzttini ir kepure, o vezime uzkloju pleduku 😀

17. Sep 2010, 16:39

matau, kad Jus ir Jusu vaikuciai puikiai laikotes, sauniuoles 😀 tai gal galesit man patarti...kaip Jus rengiat savo vaikus, kai einat i lauka? as vis galvoju ar gerai, ar nesalta, o gal kaista. zinau taisykle, kad vaika reikia rengti vienu sluoksniu daugiau nei pati esi apsirengusi, bet as taip nemegstu salcio, kad jau galeciau ir su kailiniais vaikscioti 😀

17. Sep 2010, 16:12

prasom 😀

17. Sep 2010, 16:09

Sveikos, mamytes 😀 buvau "siektiek" dingusi, bet su didziausiu noru vel jungiuosi i Jusu gretas 😀

1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 35