2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

03. Jan 2011, 23:20

Rasau ir savo zinuciu nemtau. Kaip reikia elgtis su siuo forumu 😃

03. Jan 2011, 23:17

labas,kaip laikotes?😉
Kaip maziukai?

03. Jan 2011, 23:15

aha, ziauru 😃

laurora laurora 03. Jan 2011, 22:59

bet jau smirda kaip 😃 ne taip, kaip seniau nuo pienuko kai budavo

03. Jan 2011, 20:10

taip laurora, manoji irgi po maziuka "kukuliuka", bet labai daznai

laurora laurora 03. Jan 2011, 19:56

lukvitooo, nepersalo mano mergyte. valgo gerai. temperatura normali. viskas ok. sakau, pakosti karts nuo karto gal nuo oro namuose? dabar prisiminiau, kad vakar pavakary daviau mandarino skiltele paciulpt. gal nuo to kazkas jai buvo... dabar sau zaidzia laiminga. pati jau atsiseda ir rankutem atsiremia i prieki. kartais nusilaiko nepasiremus. tik idomiai tustinas. pradejo kaip suauges, bet po mazai ir per kiekviena valgyma. ar cia ir jusu taip daznai "daro"?

03. Jan 2011, 17:19

sveikos, su naujais 😀 tik siandien rgrizom is kaimo 😀 sveikinu Ligita su gimtadieniu ir Mindauga, nors Erika kzakur dingo jau is to forumo 😀 Musu vakar buvo 😀 musu su lig naujais metaius, kad pradejo strykciot, tiltelius daro, vartosi, bet taip kaip torpeda, vos nulaikom, siaubas, bet koses visas labai puikiai valgo, ryt pas gyd, ziuresim, kiek priaugo

03. Jan 2011, 14:37

oi mes tepam net du nupirkom vienas nepadejo tai kita nupirkom.gal ji pripratus su tavim miegot vienoj lovoj?reiks ir mums pabandit jogurto😀

03. Jan 2011, 14:19

natūralų su uogom,tai valgo skaniai ir į kruopų košes įdedu uogienės savo virtos tai valgo,o taip tai nei kąsnio neima į burną 😀 mes irgi turim du dantis,tai laukiam kitų,gal kalti dantukai,kad taip nemiega,nusipirkai tepaliuką patept,kad taip neskaudėtų naktį tai sakau gal ramesnė naktelė bus,bet kur tau,matyt,suregavo tai išvis beveik nemiegojom,tai savo lovoj pasiguldžiau tai šiek tiek pamiegojom,o taip tik į lovytę ir verkia,tai dabar nenaudojam,sakau dar tiek brangiai kainavo ir netinka mums

03. Jan 2011, 13:13

o sandriked tu duodi naturalu jogurta ar su kuo maisyta?mes sureli ragavom neriebu,labai patiko suneliui.laurora gal maziuke persalo,kad taip?tiu tiu tiu aciu dievui ka walgem nuo nieko dar nebere ir nebuvo blogai.turim du dantukus ir matomai dar digsta tai labai neramus,bet pasodini i vaikstukus tai griauzia zaiusliukus ir laksto patenkintas zirniukas😀)))))

03. Jan 2011, 12:51

Ligita irgi pramiegojo visus fejerverkus,mes tai namie sėdėjom,vyras susirgo,temperatūra pakilo iki 39 tai tokios ir šventės 😀

03. Jan 2011, 12:48

Sveikutės su naujais visas 😀 mes tai irgi panašiai valgom kaip ir jūsų vaikučiai 😀 jau bandėm jogurtuko,tai labai patinka Ligitutei 😀 lukvito,kaip tau fainai,kad išmiega visą naktį,maniškė tai atsikelia dar tris kartus per naktį,retais atvejais būna,kad vieną kartą ir vakare sunkiai kol užmigdau,nors kiekvieną vakarą darom tapatį ritualą,nusiprausiam pavalgom,pavartom knygutę,bet vistiek paguldžius į lovytę nemiega ir viskas,paimi ant rankų užmiega,paguldau į lovytę po pusvalandžio vėl atsibunda,taip kelis kartus,kol įminga,tai nesuprantu kaip ją pripratint

laurora laurora 03. Jan 2011, 10:02

as tai pastebejau, kad nuo kopustiniu darzoviu manajai pucia pilva. o geriausiai valgo bulviu-morku-moliugo kose pietums. vakarienei vakar isviriau manu kose. labai gerai valge, net gi geriau nei pirktine uzpilama, bet nezinau, ar cia sutapimas, ar butent kose turejo itakos, bet sirit nuo 5 val. verke. ir taip prasikankino iki 8 val, kol pagaliau uzmigo, bet ir tai tik tada, kai daviau paracetamolio zvakute 😕

03. Jan 2011, 09:52

sweikutes,mano sunelis pusryciauja pienuka,pietums werdu bulvyte,morkyte ir ziedinis kopustas,ar brokolis,ar moliugas dadedu,dar maza gabaliuka vistienos bet labai maza gabaliuka,o dedu ne visada. pawakariai buna tyrele vaisiu,vakariene buna kruopine kosyte,ar avizos su slyvom,ar kukuruzu kose,vienu zodziu kruopine kosyte.p jau einant miegot isgere pienuka 50ml.ir miega visa nakt iki 9 ar 10val ryto.😀))

laurora laurora 02. Jan 2011, 21:49

wdrugeli, as tai atsimenu viska apie savosios gimima lyg viskas butu vyke pries kelias minutes 😀
norejau paklaust, kaip maitinat savo zirniukus? ka duodat pusryciams, pietums, vakarienei? t.y.kokios sudeties koses duodat? ar keiciat meniu?

02. Jan 2011, 20:15

sveika rozine prisijungusi..man dabar toptelejo mintis, kad as jau neprisimenu kokio ugio ir svorio gime mano vaikas....tiek atrodo jau laiko praejo, o ir galva uzkimsta kitais dalykais

02. Jan 2011, 20:13

sveikos merginos 😀 su naujais metais 😀 mano mergyte tai miegojo, tai nieko negirdejo nieko nemate...bet turejom gryzti nakti namo, tai mergyte atsikele, o parvezus namo vos uzmigdziau, tai kita diena vel i ta pacia kompanija, tai po siu svenciu jauciuosi labai pavargusi...is tiesu jau dziaugiuosi, kad sios sventes jau praejo ir dabar bus galima pailseti nuo lakstymo po parduotuves ir maisto 😀

laurora laurora 02. Jan 2011, 19:54

sveika prisijungus prie musu. kaip tavo mergaite auga? koks vardas? kelintas vaikutis seimoje?

02. Jan 2011, 18:02

labas,noreciau prie jusu prisijungti😉
Pagimdziau birzelio 7diena,mergaite.Ugis 48,5cm,svoris 3,353kg😉

laurora laurora 02. Jan 2011, 12:57

kaip saunu, kad tokie stiprus mazyliai 😀 manoji per naujuju sutikima miegojo. uzmigo apie 23:30 ir negirdejo jokio triuksmo

02. Jan 2011, 12:42

laba,aciu aciu.oi mano sunelis nemiegojo iki puse dwieju,o jam kaip patiko ferverkai,su dziaugsmu ziurejo.kaip jums?buvom pries swentes pas daktare,tai paaugom per men 5cm,o swere 9.800kg,o ugis 71cm.daktare mums sake sodint i vaikstukus,nes stiprus vyrukas,jo vystimasis kaip 9men vaikucio.tai va sodinam i vaikstukus,laksto anbulas jau bando i prieki,jau mociutes gele iswerte....tai taip mes ir gyvenam😀)))))

laurora laurora 01. Jan 2011, 18:21

Su Naujaisiais! kaip sveikateles? ar labai baliavojot? kaip maziukai jusu istvere "raketu" buma? 😀

01. Jan 2011, 16:11

sweikutes,sweikiman su suneliu su naujais metais....linkim sweikateles😀

laurora laurora 31. Dec 2010, 18:58

laimingai jums palydeti senuosius 😉

laurora laurora 31. Dec 2010, 12:50

vaiva, nedingus niekur. tik darbais uzsivertus - su vaiku leidziam laika arba prie puodu 😃

laurora laurora 31. Dec 2010, 12:49

sveikutes. ziuriu jusu mazyliu foto... kokie ilgi jau plaukuciai. manajai dar niekur neiseitu isegt segtuko. labai trumpi plaukuciai

30. Dec 2010, 23:29

visoms linksmu svenciu, susitiksim kitais metais 😉

30. Dec 2010, 20:51

kur laurora dingus idomu?

30. Dec 2010, 20:47

na, musu draugai visi pabijojo i vienkiemi vaziuoti, tai busim trise 😀

30. Dec 2010, 19:52

aš tai savajai irgi neleidžiu ilgai stovėti,bet jau patinka taip pastovėt,tik padudi rankas ir iškart stojas 😀 kaip gražu tokie sagiukai,aš kažkaip irgi dar nežiūrėjau jokių,nes plaukiukai pas mus dar trumpi,reikia dar truputį palaukti 😀 man irgi patinka pirtis,bet jau senai bebuvom,reiks vėl varyt,o naujus net nežinau kur švęsim 😀 nu su vežimu tai tikrai dabar tragedija keliaut 😀

1 ... 66 67 68 69 70 71 72 ... 75