2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

09. Jan 2011, 00:32

o gerfiausia, kai rode kaip seifines duris atrakinti, mano vyras sako, dabar parode ant visos lt kaip lengva jas atodaryti, pamoke visus, tai dabar visas tris spynas rakinam vietoj vienos

09. Jan 2011, 00:31

as jau nebeziuriu visai, baigiau ziuret ties zuvim kaip rode, tiksliau jau tos laidos nebeziurejau 😀 zuvies nemegstu ar taip ar taip 😀

laurora laurora 08. Jan 2011, 23:53

jau taaaaiiip ikyrejo tos laidos... gal ir uzmetu aki (nes tv 3 pas mane beveik visad ijungta), bet nebesureiksminu

laurora laurora 08. Jan 2011, 23:52

nebeziuriu tu visu laidu, is kuriu bomba padaroma, viska kaip valgiau ir nanudojau, taip ir iki siol valgau ir naudoju. vaikui ir be laidu kiek leidzia galimybes,tiek duodu kaimiska maista.

laurora laurora 08. Jan 2011, 23:50

sveikutes.
eivilte 2 kartus per diena mieega po 1-2 val. ir nakti apie 11 valandu. kai nemiega, labai juda, tai issikrauna vaikas 😀

08. Jan 2011, 16:44

😃

08. Jan 2011, 16:32

pas mane turbut nemiegale kaip mama 😃

08. Jan 2011, 14:57

mano maziukas tai megsta pamiegoti😀net 3 😀man net keista ir visa nakt pamiega😀truputi miegalius kaip mama😀)))

08. Jan 2011, 14:28

vos du ir tai po pusvalandi 😀 as juokiuosi, kad Sarune kaip is filmo "mano draugas marsietis", numiega 5 min ir jauciasi svalus ir pailsejes 😀

08. Jan 2011, 14:05

sweikutes,tai saunu vaiva jog naudojat tai kas sweika😀panos kiek kartu jusu zirniukes eina miegot par diena?

07. Jan 2011, 23:04

kas liecia kremus ir viusa kita slamsta jau senokai ismeciau, as ir Sarune tepames tik kokosu ar taukmedziu sviestu, issigydem dermatita ir dziaugiames 😀

07. Jan 2011, 23:02

oi, baikit, juk tik sekunde palaize to agurko, beje, mano mama jau seniai agurkus vakuoja, o ne marinuoja be acto 😀 mes acto visai nenaudojam niekur, nes mano skrandis jautrus be proto. as irgi kaip laurora tos nuomones, nes jau vienoj temoj pasisakiau tuo klausimu. man labai patinka si informacija is visuomeniniu sveikatos vartu psl. http://www.vsv.lt/mokymas/Naturalus_maitinimas/578.html , kad per anskti pradedamas primaitinti vaikas ir netinkamais maisto produktais gali issaukti ligas ateityje.

07. Jan 2011, 16:37

tai vat kad man jau ir atsibodo,tuoj ir oru negalima bus kwepuot sakys jog kazkas ne taip

07. Jan 2011, 16:05

tai gal dar vakar kas ziurejo laida apie vaikiskus buteliukus, soskes ir t.t. per ltv? dieve, kaip atsibodo visos tos laidos, va pagavo tema, tai dabar ir varo per visas laidas ir kaip tik ismano, ispradziu buvo maistas, kosmetika, dabar skiepai, vaikiski buteliukai, kas bus toliau? as specialiai neziuriu tokiu laidu, pati suprantu, kad visos raidytes eee yra blogai, o jau kai parodo, tai visai galima nusokt nuo proto, taip galima ir badu numirt

07. Jan 2011, 14:25

zinoma ir as viska po truputi duodu,bet marinuotu agurku dar nedawiau,zinoma reik pratint,kaip dauges waikui jau tys metai tai jus neisivaizduojat pripratino prie pirktiniu kosiu tai pasei diena valgo tas kosias o normalu maista tik truputi valgo

07. Jan 2011, 14:21

na del marinuotu agurku ir as bujau,nes tikrai tas actas tai ne kas.tai dabar nieko negalima wiskas uztersta,o wakar ziurejote apie skiepus?o va mus ir atsirado po skiepu sloga, ketvirtoj dienoj,tai net dabar bijau,jog nieko blogo daugisu nebutu.nes man keista nes negalejo niekur persalt.baisu kas gali dar but jei dabar kas darosi

07. Jan 2011, 14:21

taip iestiesu tai spes, bet vaikai auga ir jiems reikia vis daugiau maisto ir vis ivairesnio, kuriame butu gausu vitaminu, mineralu ir t.t. ta pacia kose visa laika juk nemaitinsi...o kol mazi as manau, reikia pratint prie ivairiausiu skoniu ir ziuret ka vaikas labiau megsta, nes galima ispaikint vaika, o paskui nezinosi ko jis nori ka valgo, o ko ne

laurora laurora 07. Jan 2011, 12:06

sveikutes. del marinuotu agurku ir kt.produktu tai as bijociau duot. vis del to marinatai su actu buna, o mazyliu skrandukai dar per silpni tokiems isbandymams. o ir siaip neskubu ivedinet naujoviu. spes dar prisivalgyt visko, o ypac pirktinio maisto su visu brudu

07. Jan 2011, 10:54

oi bus pliurzos 😀 taip, miega, ji visada tik viena miega, jei noriu pietu pamiegoti kartu, nemiega, muistosi, matyt kaip iprato taip jau viskas 😀 o pietu miega nuo gimimo atskiram kambary, tik nakciai lovyte miegamajame atsinesdavom

07. Jan 2011, 10:30

a tat kaip ir ji miega viena tame kambaryje?o del misinuko tai nezinau mano seses berniukui 3 metai bet ryte ir vakare trupuciuka pageria to misinuko.😀na nezinau.as tai dabar galvoju kaip reiktu atpratint?sawaitgali iki plius 4 zada😀

07. Jan 2011, 10:18

sveikos, gali buti, jei suvalgei nemazai, Sarune tik apciulpe toki maziuka gabaliuka 😀 smagu girdeti, kad Lukas jau sveikas, o m,es statom jau jos kambary lovyte, nebe miegamajame

07. Jan 2011, 10:07

sveikos, mes tai vakar paragavom mesos, gyd patare pradet nuo kalakutienos...kazkokia musu gyd keista, kai buvom 5men pasake, kad nuo 6men pradet koses duot, o kai nuejom 6men tai labai nustebo, kad dar mesos nevalgom, tai su vyru is jos kabineto isejom tokie nesusiprate, ka daryt...nu, bet vienu zodziu, gyd pasake, kad duotume viska, tik del pieno produktu dar palaukt, nu aisku, tas viskas, tai paragaut, o ne valgyt...tai jau paragaut gavo ir lasiniu ir marinuoto agurko, taip po truputi viska ir skanaus. o del mesos, maniske, gal net nepajuto, kad jos gavo, nes idejau labai maza gabaliuka tik del kvapo, gal siandien reiks maziau darzoviu deti...ir dar gyd pasake, kad dar du men duotume misini, o tada jo jau nebeduot, tai galvoju, ka cia vaikui duot atsigerti, gal pieno bandyt, vietoj misinio, o gal tik arbatos uzteks, bet neaugi as jai 7h ryto dabar kose virsiu, kad misinuko neduot, man dar cia reikia pagalvot, kaip daryt, nes jau nuo dabar reiktu po truputi ja atpratinet nuo misinuko...pas mus siandien ir gi pusto, labai nekoks oras, tai net i masaza neisim, pakentesim siandien, gal iki pirmadienio orai pageres

07. Jan 2011, 09:22

sweikutes,mes jau jautiena valgem,sumaisiau su bulvyte,morkyte ir ziediniu kopustu,zinokit is pradziu keistai ziurejo,o po to patiko maziukui.tai va mes jau ir mesyte valgom😀siandiena meginsiu truputuka jogurto duot😀kaip pas mus siandien pusto siaubingai,net pati nenoriu eit iki parduotuwes.siandien jau pas mus kaip ir baiginejesi slogyte labai nudziugau.oi panos mano maziukas nuo lowytes nakti pastowei pas mane isliauzia i lowa tai miegam tryse😀jau iprato😀

laurora laurora 07. Jan 2011, 00:06

oi vaiva, mums kazkada buvo su tuo obuoliu suriu... prisivalgem vakare (dar kai mokine buvau) visa seima, o nakti taaaaaaiiiiip pilvus pradejo raizyt... o po kurio laiko visi i wc lakstem 😕

06. Jan 2011, 19:50

kur tau nevalgys, taip skanu, saldu, bet as neduodu. siandien kaimyne dave obuoliu surio, daviau paciulpti, skanu buvo, toks kaip obuoliene kieta butu 😀 del meses ziuresiu ka pirmad gd sakys, irgi pradesiu nuo jautienos ar triusiuko

laurora laurora 06. Jan 2011, 19:24

laba. del uzraso ant remeliu, tai fotosopu galima panaikint.
vakar eiviltei banano daviau pirmakart, tai valge ohoho!!! 😀 arbatu neduodu. tik vandens, kai nori. morku sulciu padarau, bet nedaug isgeria. pas savo drauge jau uzsisakiau jautienos 3 kg (jos tevai ukininkai), tai nuo kokiu 7 men.ivedinesiu

06. Jan 2011, 16:26

sveika, kokie vardai jusu, is kur, kuria diena gime maziukas? 😀 mano Sarune 2 d, valgom, ka isvardinai isskyrus mesa. arbata hipp dabar misko uogu. siaip geria visokia, keiciu kaskart, kai baigiam gerti 😀 dar maitinu pati, o tu?

06. Jan 2011, 15:25

Mes valgome ryziu, grikiu, avizu, kukruzu kosytes.
O is darzoviu tai cukinija, bulve, morka, moliuga, kopusta, kalafijora. Kasdien vis pakeiciu kosytes sudeti.
Valgome ir mesyte, vistiena, keturkoju liezuvi, kt. mesyciu dar nespejome isragauti, bet kiek zinau galima ir triusiena, kiauliena, jautiena, kalakutiena duoti.

06. Jan 2011, 15:23

Idomu būtų sužinoti kuom maitinate savo mažiukus, ką jau valgote, ką jau ragavote, kas patiko, kas nepatiko, kokias arbatytes, sultytes ar kompotukus geriate/

06. Jan 2011, 15:22

Mano dukrytė ir birželinukė 😀

1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 75