2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

22. Jan 2011, 13:45

Maniškė kažkaip jau pradėjo bijot,vyras gręžė namie biški su elektriniu grąžtu tai pradėjo verkt,turim raganą tokią kur juokias ir akys blyksi raudonai tai tos irgi bijo 😀

laurora laurora 22. Jan 2011, 13:32

manoji baimes jausmo neturi 😀

22. Jan 2011, 13:02

aš tai į ploną adijalą suvyniojus buvau,nes šilta diena kaip tik buvo 😀 laurora,išdykus tavo mergaitė 😀 mes tai neturim nei šuniuko nei kačiuko,tai pas tėvų kai atvažiuoju žiūri kažkaip nepatikliai į šuniuką,bijo net prisiliest 😀

laurora laurora 22. Jan 2011, 12:37

manoji jau senokai lovytej stojasi. vos tik ismoko sedet, iskart kabintis pradejo ir stotis. siandien katei gaurus ispese 😀 sakau eiviltei, kad negalima katytes skriaust, o mano kate zodi "negalima" zino kaip komanda, tai susiguze, vargsele, prisiplojo galva prie lovos nesuprasdama, ka blogo padare... 😃

laurora laurora 22. Jan 2011, 12:34

labas. mums ispuole vesoki orai, tai naujagime parsivezem aprengta su iprastais drabuzeliais, ant kuriu uzvilkom plona kombinezona (medvilnini) ir ivyniojau i plada. masinoj paguldziau i autokedute ir apklojau tuo paciu pledu. va taip, kaip foto

22. Jan 2011, 11:43

sveikos mamytes sorry kad lendu bet jus vezetes maziukus is gn birzeli sakykit kaip renget?aktualu nes pati vesiuos birzeli😀

22. Jan 2011, 11:35

😀

22. Jan 2011, 11:06

Tai gal čia visiems užeina nevalgymo metas 😀 maniškė irgi būdavo keturiom atsistos ir kels užpakalį į viršų 😀 kinkuodavo pirmyn atgal ir su kojom šokdavo kaip varlytė,tik nesugalvodavo rankytes dėt į priekį,bet neilgai trukus sugalvojo ir dabar jau varo po visus kambarius 😀

22. Jan 2011, 10:57

sweikutes,maniskis vos kukeversti nepadaro,atsistoja keturiom,po to uzpakali auksciau iskele.😃man tai baisoka.o del stalciu tai ojojoi kai mano stalciu atidarineja 😃isdikes.kosytes truputi nustojo valgyt,kaprizingas kazko☹gal dantukai nezinau net,pieno negeria jau tik viena karta ir tai retas atwejis

21. Jan 2011, 21:13

mansike siandien ryte pribloske, ziuriu ant keliu atsiklauspus lovytej, jau bando stotis 😀

21. Jan 2011, 18:30

Sveikutės,man irgi pačiai po vaistų leidimo taip buvo tai bintą pamirkydavau į degtinę ir išsivaikščiojo viskas,tai vaikučiams irgi tas pats,maniškė jau irgi pradėjo stalčius tikrint 😀 savo drabužiukus išmėto po kambarį,sakau tokia maža mergytė,bet kad pridaro bardakų tai oi oi 😀 na gal ir mes pradėsim po truputį valgyt normaliai 😀

21. Jan 2011, 18:14

sveikutesm, aha, draugei mano taip buvo, sake, kad spiritu po truputi patapsnot.

laurora laurora 21. Jan 2011, 16:06

skambinausi del to paraudimo daktarei. sake, uzdeti acto kompresa (puse st.vandens saukstas acto) ir jei nerami, duot paracetamolio zvakute, nors ir nera tamperaturos. tai taip ir padariau. dabar ramesne. zaidzia sau. o taip tai rekciojo labai daug.

21. Jan 2011, 12:05

masaziste tai sake binto gabaliuka degtineje mirkydavo, bet tokio dalyko namiuose neturejau, tai gerai ir su spiritu buvo 😀

21. Jan 2011, 12:04

sveika laurora, mums taip buvo, tai dar eidavom i masazus, tai masaziste ta vieta pamasazuodavo, nes tas paraudimas ir sukietejimas reiskia, kad vaistai neiissivaiksto, o as uzdedavau kompesiuka, is to spirito kuris mums liko nuo bambos prieziuros, praskiesdavau ji, suvilgydavau binto gabaliuka ir priklijuodavau su pleistru, tai va taip po poros dienu vaistai issivaiksciojo ir viskas dingo

laurora laurora 21. Jan 2011, 12:02

laba. gal jums taip yra buve? po skiepo paraudo durta vieta ir sukietejo tas raudonas plemas (apie 2 cm plocio paraudimas)

21. Jan 2011, 10:57

labutis kaip mamytės gyvenat,kaip mažiukai.mes va abudu su Mindaugu prie kompo prisėdom žiūrim ką naujo papasakojot.Mindaugas bando visus sesių stalčius atidaryti ir po jų knygas pasikuisti.mamo mažiukas irgi ko tai prastokai pradėjo valgyti ,košės tiek nesuvalgo kiek ankščiau suvalgydavo.bet manau čia laikina.

20. Jan 2011, 21:18

sveikutes, man atrodo, svarbu, kad priauga svorio, kad ir mazai kose ssuvalgo 😀 mano tai pilnais zandais kemsa kose,. bet as daug neduodu 😀

20. Jan 2011, 18:58

na gal prades valgyt.o maniskis jau pieno nelabai ima i burna nei ryte,nei vakare,tai man pasiule pakeist pienuka,tai ryt vaziuosiu ieskot kito pienuko😀kaip dziugu jog saunei vaikuciai auga😀dziugu😀

20. Jan 2011, 13:41

Sveikutės,žiūriu jūsų mažuliai puikiai auga 😀 labai šaunu 😀 lukvito,maniškė irgi tokia pat 😀 tik dar 300 gr sunkesnė 😃 aš verdu visokias košes,bet kaip nevalgo taip nevalgo,kelis šaukščiukus ir spjauna,niekaip neatgauna apetito po to gripo,gal kokių vitaminų reik duot,jau nežinau

20. Jan 2011, 12:20

kaip jus augat?sweiki?nesergat?

20. Jan 2011, 12:15

sweikutes😀na wa mes priaugom 200g.tai jau sweriam lygiai 10kg.o paaugo 1 cm,tai ugis 72cm.ilgai nebum pas daktare nes sako wisi serga daug ligoniu tai ir skubejom namo😀

laurora laurora 20. Jan 2011, 11:41

vaiva, mes del 2 kartus sirgto ausu uzdegimo nusivelinom skiepytis. tad cia tie patys skiepeliai kaip ir visiems mazyliams. dabar jau ilgai nereiks skiepytis

19. Jan 2011, 21:52

sveikutes, o kokie cia skiepai Laura? mums sake, kad 6 men paskutiniai du buvo..?

19. Jan 2011, 13:28

yra lauryta zinok aptamil mazas pokiukas 300g.as pirkau.

19. Jan 2011, 12:44

omes biski skiepus sulaikem iki kovo men.daktare sake kol gripai nevaziuot

laurora laurora 19. Jan 2011, 12:08

sveikutes. buvom pas daktare. gavom 2 skiepus. saunuole mano maze - neverke, kai dure, tik vieno skiepo skausmingi vaisteliai buvo, tai tada biski pareke, bet daviau akiu tikrinimo blyneli (na ta, kur aki reikia prisidengt) ir iskart nusiramino 👍

18. Jan 2011, 19:37

sveika laurita, as maitinu pati, o koses vardu su vandeniu ir aliejaus alyvuogiu pilu sauksteli

18. Jan 2011, 16:16

sveika, mes geriam hipp2, zzinau, kad ju buna ir 300g, man atrodo 😀 o siaip, tai as merginai duodu uzpilamu kosiu, tai jas skaninu ivairiom vaisiu tyrelem, nededu jokio misinio ar pan, paskui tik duodu atsigerti misinuko

18. Jan 2011, 14:17

Oho koks didelis, maniškei gydytojas prognozuoja kad bus aukšta ir stambi, nes visas normas praaugo. O tai ką apie jūsų vyruką bekalbėti... Bet man tai atrodo, kad pradės bėgioti ir visi "riebaliukai išsilakstys". Gal žinai ar būna aptamil mažesnių pakuočių, kiek mačiau tai 800g. ir galioja atidarytas tik 3-4 sav. Mes tokios dėžės gamindama tik košes neįveiksim.

1 ... 59 60 61 62 63 64 65 ... 75