2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

29. Jan 2011, 10:18

sveika, grecike, mano mergaite dar jaunesne, jai 8men bus vasario 25d, tai 7men mes esam 9kg ir 70cm...valgom, labai daug ka, darzoves su mesa, kosytes, tyrelias, misini ir taip duodu daug ka pagriaust...del sedejimo, tai nesirupink, manoji, gal tik kokia savaite stabiliai viena pasedi...gal tu tik pradejai nuo 6men sodinti, as pradejau kur kas anksciau, nes pati labai norejo sesti, tai tikrai nesirupink...nes as ir gi paskaitau mamyciu pasisakymus apie vaikelius, tai net baltas pavydas paiima, nes manoji daug ko nedaro, bet paskui pagalvoju, kad nemazas skirtumas yra tarp vaikuciu, tai ir neimu per daug giliai i sirdi, kad manoji dar kazko nedaro...vaiva o kur tu perki ta kremuka? mano mergytes labai zandai siurkstus, gyd rekomendavo aliejum tepti, bet nieko jai nepadeda

28. Jan 2011, 23:48

aa, supratau 😀 man pieno dar yra sociai 😀 o del alergiju, Sarune buvo morkai, baltymui alergiska, bet as dietos pasilaikiau, pradejau naudoti kokosu ir taukmedziu sviesta, viskas dingo, zadnai grazus, kojytes taip pat, nors buvo labai baisios, galeciau parodyt foto, bet nenoriu cia deti, verkdavau vakarais, gyd liepe ieskotis paciai tepalo, nes kiekv skirtingai, tad ismetus viska, naudoju tik nerafinuota kokosa ir sau ir vaikui 😀

28. Jan 2011, 23:21

nu taip tavo truputi vyresne,tokiem pipiram daug reiskia,as irgi dar maitinu savo pienu,bet diena duodu jau ir misinuka,nes neuztenka jau mano pienuko,ryte valgo kose,pietums irgi darzoves su mesyte,bet truputi zandukai paraude buna vakare tai ziuriu dabar kas cia alergizuoja,ypac uzrausta nuo triusio ir kalakuto,tai dabar neduodu,ziuresiu kaip bus jai praeis tai reiskia,kad triusis ir kalakutas netinka tada duosiu stirnos.,As tai kartais duodu ir tyreles,bet nedaznai,baronka pagriauzt,obuoli labai megsta,tai kaip pati valgau duodu truputi 😀

28. Jan 2011, 23:02

grecike, darys ir tavo viska, palauk, mums 2 d jau 8 men bus, tai nemazas skirtumas, ji tinginiuke buvo visada, bet kazkaip pradejo paskutinem dienom labai aktyviai. o siaip, 7 men nesvere 9 kg, 8,8 ir 70 ugis, kt svaaite eisim pas gyd ir paziures, kiek dabar. o valgo darzoves su mesa pietums ir kruopas vakariene, maitinu mati. tai va, tiek. daugiau nieko neduodu papildomnai, jokiu tyreliu, varskyciu ir pan.

28. Jan 2011, 22:52

Vaiva mano suneliui 8 men.,bus vasario 23d.,o tavo mergyte tai ohoho kokia didele,mano sveria 9kg. o kiek tavo ir parasyk jai nesunku ka valgot ?

28. Jan 2011, 21:59

idekit ir jus mamulytes savo angeliukus, zento mums reikia, aplink vien mergytes grazuolytes 😃

28. Jan 2011, 20:49

😀

28. Jan 2011, 20:42

kokia grazute vaiva tavo mergaiciuke,sakes fainulka😀jo maniskis viska iswercia ka pasieke varinedamas su vaikstukais,atsistojes keturiok atsiseda😀faina kaip vaikuciai auga ir taip greit tobuleja😀dziugu mums

28. Jan 2011, 20:34

smagu, kai draugu yra, pas mus irgi nemazai mergaiciu vienmeciu, bet kad dar jiems nelabai idomu, jie tiuk pleso vienas nuo kito drabuzius, uz akiu, lupu griebia, dar per mazi, kad zaistu 😀

28. Jan 2011, 19:36

Maniškė tai varo paskui mane,kai virtuvėj darbuojuos tai ten einu tai ten,tai ji ir bėga paskui,tik paskui susinervina,kad nepaimu,įsikimba į kelnes ir stovi,tik atsistojus bijo atsisėst 😀 ir ropinėja sau iš kambario į kambarį kol atsibosta,o tada jau reik su ja žaist 😀 nueinam pas kaimynę turi berniuką,kuris greit bus 5 mėn,sakau Ligita turės draugą 😀

28. Jan 2011, 14:49

o cia stovi patenkinta, bet as stangiuosi saugoti, kad neniksteletu kojyciu, baisu man dar 😀 apsaugeles nuimtos jau sitoj foto

28. Jan 2011, 14:48

va cia pirma karta pati atsiklaupe ir ziurejo i mus is po kampo 😃

28. Jan 2011, 14:46

o kada 8 men sueina tavo maziukui, grecike?

28. Jan 2011, 13:58

sveikos mamytes,paskaiciau,kiek daug moka jau jusu vaikuciai,mano sunelis dar pats nesedi,pasodinam jai neparamstom pagalvem tai ir nukrenta.Vartytis tai vartosi stipriai ir sliauzt bando😀o del vaikstynes tai norejom nupirkti,tai patare kol tvirtai nesedi tai nepirkt.

28. Jan 2011, 13:10

siandien pat juos nuimsiu, ir matysim,,,😀

28. Jan 2011, 12:49

nu bandyk, gal kitaip bus, nes tada rankytem tuos virbus ciupines ir stosis 😀

28. Jan 2011, 12:42

vat panaisiai ir mano, uz rankyciu laikantis atsistoja ir judina uzpakaliuka,..😀 tai man gal tas apsaugas nuimti?gal jam trukdo jos?

28. Jan 2011, 11:57

maniske nestojo lovytej, kol apsaugos buvo, kai tik nuemiau, tai ir pradejo 😀 o uz rankyciu laikantis irgi atsitoja ir juda uzpakali atkisus, oi juokas ima, tik as pati nestatau, kai pati pilnai atsistos ir tvirtai stives tada bandysim vaikscioti mokytis

28. Jan 2011, 11:39

labas, mergaites,,,😀 mano bernikas vakar pats atsisedo, ropoti, jis jau ropoja, isikabines i tete, arba mama gali atsoistoti, bet lovytej dar nea...su vaikstyne duodasi, viska ka pamato reikia jam pasiekti, ir numest ant zemes...laukiam, kada jau pats stosis isikibes i lovyte...

28. Jan 2011, 09:55

sveikutes, maniske irgi megsta bucinius, kencia uzsimerkus 😃 o del ropojimo ir stojimosi, tai dabar jau suprantu, kada ziuriu i auganti vaika, kad laikas velniskai greitai bega, vaikas-laikmatis. ir be to, daug ka reiskia ir viena diena, o maniske gimusi men pradzioj, tai daug ka duoda ir tas.
Sarune ropoja tik del kazko, siaip ji neropoja, o lovytej tai jau baisu, kad stojasi, ypac tada, kai mes nematom, o kai atsisukam-susigesta ir atsiseda 😀

laurora laurora 28. Jan 2011, 09:42

manajai patinka buckiai. uzsimerkia ir juokias, kai buciuoju. turbut kutena 😀

28. Jan 2011, 09:02

matyt berniukai prie technikos įdedi į vaikštynę tai burzgia kaip traktoriukas ir varo sau ,vyras sako kažin mergaitės taip darė jau neatsimena.bučiuotis tai mano nelabai nori sesės jį baigia nukankinti su savo bučiavimais net einant miegot bėga vis brolį pabučiuoti .😀

laurora laurora 27. Jan 2011, 23:31

manoji neropoja. turbut ir neropos. stengias atsistojus tiksla pasiekt. siandien pamperiu kruva isverte... visus istarse ismete 😀 man vos i nosi neikando 😃 buciavau ja, o ji prasiziojo ir staigiai bande ikast (dantenas uznieztejo) 😃 😃 😃

27. Jan 2011, 18:30

mes tai ir neturim vaikštynės ir nežadam pirkt,ji į lovą įsikibus eina,šaunuolė Šarūnė,kad jau ropoja,vyras jau sako,geriau buvo,kai neropojo,nes dabar tai visur nukeliauja,viską išverčia,tai sakau pakelk viską ko negalima ir viskas 😀 dabar aš tvarkau kambarius,o ji verčia 😃 aš ir esu girdėjus,kad berniukai viską vėliau daro,ateis laikas ir jūsų berniukai ropos 😀

27. Jan 2011, 14:40

😀

27. Jan 2011, 14:25

as jau ir siek tiek nerimawau,bet sako berniukai weliau viska daro😀

27. Jan 2011, 14:22

sweikutes.jo manasis ir dar taip nedaro kaip jusu mergaites,bet su waikstukais laksto patenkintas😀

27. Jan 2011, 11:41

na aš ir taip girdėjus kad berniukai viską vėliau daro nei mergaitės. pripratus prie panelių tai noriu kad kaip jos viską darytų.😀

laurora laurora 27. Jan 2011, 11:29

erika, kiekvienam vaikui savo. siaip berniukai gal veliau stojasi (esu girdejus)

27. Jan 2011, 11:25

sveikos mielosios 😀 jei domina papuosaliukai, apsilankykit, dabar kaip tik akcijos- atrakcijos vyksta 😀
cia galite rasti ir ne tik papuosaliuku, bet ir dekupazu puostu daikciuku 😀
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=39526&id=171578402863533
jei kas domins galit rasyt az arba i el. pasta jussstyteee@gmail.com

1 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 75