atsimenu mes mokykloj tai irgi apsilipindavom širdutėm 😀
dar kas daugiau 😃 o dabar tai kažkaip jau nesinori 😀 tai
gražios panelės tavo parėjo ir broliuką papuošė,gražu 😀
14. Feb 2011, 14:27
mes ir nelabai švenčiam ,bet panelės iš mokyklos parėjo
visos širdutėmis aplipintos😀tai ir broliu širdučių parnešė
😀
14. Feb 2011, 14:20
Sveikutės,nu su Valentino diena,bet mums ji irgi
eilinė,kažkaip mes jos nešvenčiam 😀 laurra,kad ir tavo
kompas nesustreikuotu
su Meiles diena!!! 🌷 😘 😘 man si diena eiline,
niekuo neissiskirianti, nes vyro nera (jau ne vienus metus
sitaip - per valentino diena ir per mano gimtadieni jis
reise 😕 ). su mazyle viena kitai dovanosim daug meiles
kaip ir kasdien 😀
14. Feb 2011, 10:25
ka skanaus gaminsit vyrams sendien?as tai iskepsiu
vistienos kepsniuku,zeles su vaisiais,tingini padariau,nes
vaikai labai megsta,raudono sampano ir daug zvakiu😀
alia kaip cia yra - kaip tik pavasareja, taip technikai
kaput buna... pastoviai tokiu metu kompiuterines perkrautos
nuo atnestu sugedusiu kompu, mobilus irgi pavasari daug kam
sustreikuoja...
13. Feb 2011, 17:33
na va,as tai neturiu interneto daba,pavasari turesim tai
retkarciais prisedu,tai namie labai truksta,kad nera intiko
😀 nu ka darysi 😀
13. Feb 2011, 17:12
sveikutes visos😀buvo kompas uzluzes,tai labai liudna
buvo☹sendien tik sutvarke ir iskart prisidaviau😀
13. Feb 2011, 12:56
tos sauskelnės tai brangios,aš tai perku
pampers,nusipirkau daba dideli pakį maximoj akcija buvo 85
lt 132 vnt tai visam mėnesiui mums užtenka,o iš interneto
tai nepirkau nei karto,kiek žiūrėjau tai nieko pigiau ir
nėra 😀
jo, buna, kad vos tik uzsitepus kauke ar plaunant nauju
sampunu galima pastebet, kad netinka. veltis plaukai iskart
pradeda
12. Feb 2011, 14:09
Sveikutės,nu va kiek jau daug Eiviltė turi dantukų 😀
sveikinam,mes dar vis vargstam naktimis 😀 o šiaip tai nieko
naujo 😀 man tai netinka kokosų aliejus plaukas,vieną kartą
panaudojau tai kažkaip nelabai tiko
12. Feb 2011, 14:00
as perku cia http://www.assorti.lt/ tik ne internete,
o parduotuveje, nes man ji uz kampo, bet dar neradau nei
vienoje pardituveje net ir per akcijas kur galima pigiau
isigyti pampersu nei sitoje pardituveje ir visokiausiu
tyreliu ir pan, cia mano pagrindine pardituve, kurioje
visada apsiperku...
as dar nevezioju mazyles i kaima. na, ir pati tada
nevaziuoju. ten pas juos name salta, kad ir kaip bekurentu.
tad palauksim siltu geru oru, kad ir lauke pasivazinetume su
vezimeliu, o ne per pusnis braidytume 😀
11. Feb 2011, 20:52
😃 laurora, aha, rytoj vaziuosim, kad mes nebijom pusnu,
ratai geri 😃 as tases jau susidejau, reikia dar maistelio
pasiruost
mano kauke tai po plovimo reikia det ir palaikyt kelias
min, o tada nuplaut
10. Feb 2011, 12:33
tai as kai einu maudytos i vonia, issitepu, pabunu kokia
valanda arba vakare issitepu ir einu miegoti, nes susigeria,
neistepa nieko, o ryte issiplaunu ir jokio kondicionieriaus
nereikia 😉 na, idomu, kada mums tas dantuku vargelis
prasides, nes dabar jokiu pozymiu, kad pradetu dygti
oi, vargelis su tais dantukais dygstanciais. ne 1 menesi
prakankino mus ir pati prasikankino. is pradziu dar
nesupratom, kas jai cia yra (pilvas, ausys, gerkle...). bet
kadangi apetita gera turejo, tai negalejom skustis, kad
serga kazkuo. vaiva, tau tinka tamsus plaukai 😀 as
turiu kauke su kokoso aliejum, bet del vaiko retai tenka
uzsidet ja. vis laiko neturiu
09. Feb 2011, 19:01
Sveikutės,tikrai vaiva,labai gražūs plaukai,pas mane irgi
po gimdymo slinko atrodo kuokštais,bet jau dabar tai nebe,
taip galvojau nupliksiu visai 😃 aš ir sveikinu Eiviltę,kad
jau tiek dantukų turi, mums tai niekaip neišdygsta,jau
nemiega naktimis atsibunda vos ne kas valandą,bet kaip nėra
dantukų taip nėra 😀 nu nieko sulauksim
09. Feb 2011, 17:20
taip, pas tavo princeses grazios kasos, bus tau vargelio,
kai bernai eis po langais su gelem 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
atsimenu mes mokykloj tai irgi apsilipindavom širdutėm 😀 dar kas daugiau 😃 o dabar tai kažkaip jau nesinori 😀 tai gražios panelės tavo parėjo ir broliuką papuošė,gražu 😀
mes ir nelabai švenčiam ,bet panelės iš mokyklos parėjo visos širdutėmis aplipintos😀tai ir broliu širdučių parnešė 😀
Sveikutės,nu su Valentino diena,bet mums ji irgi eilinė,kažkaip mes jos nešvenčiam 😀 laurra,kad ir tavo kompas nesustreikuotu
sveikutės su Valentino diena 🌷🌷🌷
☹
beje, mano kompas meiles dienos proga padovanojo man daug lenteliu su uzrasais "TROJAN"!!!!
su Meiles diena!!! 🌷 😘 😘
man si diena eiline, niekuo neissiskirianti, nes vyro nera (jau ne vienus metus sitaip - per valentino diena ir per mano gimtadieni jis reise 😕 ). su mazyle viena kitai dovanosim daug meiles kaip ir kasdien 😀
ka skanaus gaminsit vyrams sendien?as tai iskepsiu vistienos kepsniuku,zeles su vaisiais,tingini padariau,nes vaikai labai megsta,raudono sampano ir daug zvakiu😀
su valentino diena visas😀
alia kaip cia yra - kaip tik pavasareja, taip technikai kaput buna... pastoviai tokiu metu kompiuterines perkrautos nuo atnestu sugedusiu kompu, mobilus irgi pavasari daug kam sustreikuoja...
na va,as tai neturiu interneto daba,pavasari turesim tai retkarciais prisedu,tai namie labai truksta,kad nera intiko 😀 nu ka darysi 😀
sveikutes visos😀buvo kompas uzluzes,tai labai liudna buvo☹sendien tik sutvarke ir iskart prisidaviau😀
tos sauskelnės tai brangios,aš tai perku pampers,nusipirkau daba dideli pakį maximoj akcija buvo 85 lt 132 vnt tai visam mėnesiui mums užtenka,o iš interneto tai nepirkau nei karto,kiek žiūrėjau tai nieko pigiau ir nėra 😀
pastebejau 😕 arba padaro vos pora litu didelei pakuotei, tai nieko beveik ir nekeicia ten vnt kainos
dėkui wdrugelis šitą aš žinojau ,taip tai aš ir sauskelnes kaip būna akcija perku ,bet kad dabar jokios nėra 😀
jo, buna, kad vos tik uzsitepus kauke ar plaunant nauju sampunu galima pastebet, kad netinka. veltis plaukai iskart pradeda
Sveikutės,nu va kiek jau daug Eiviltė turi dantukų 😀 sveikinam,mes dar vis vargstam naktimis 😀 o šiaip tai nieko naujo 😀 man tai netinka kokosų aliejus plaukas,vieną kartą panaudojau tai kažkaip nelabai tiko
as perku cia http://www.assorti.lt/ tik ne internete, o parduotuveje, nes man ji uz kampo, bet dar neradau nei vienoje pardituveje net ir per akcijas kur galima pigiau isigyti pampersu nei sitoje pardituveje ir visokiausiu tyreliu ir pan, cia mano pagrindine pardituve, kurioje visada apsiperku...
nesinaudoju internetinem parduotuvem. laukiu, kol bus akcijos vienoj ar kitoj parduotuvej
labutis mamytės gal žinot kokių internetiniu svetainių kur parduoda sauskelnes 😀kaip tik žiūrinėjau ,sakau gal žinot kur pigiau.
as dar nevezioju mazyles i kaima. na, ir pati tada nevaziuoju. ten pas juos name salta, kad ir kaip bekurentu. tad palauksim siltu geru oru, kad ir lauke pasivazinetume su vezimeliu, o ne per pusnis braidytume 😀
😃 laurora, aha, rytoj vaziuosim, kad mes nebijom pusnu, ratai geri 😃 as tases jau susidejau, reikia dar maistelio pasiruost
kur dingusios visos mamytes? gal i kaimus isvaziavot? nejuokaukit!!! juk toooookkkssss bjaurus oras 😕
labukas. verdu mazylei pietus 😀
sveikutes mamos ,ką gero veikiat ką vaikučiai veikia ,mano zuikutis miega.😀
mano kauke tai po plovimo reikia det ir palaikyt kelias min, o tada nuplaut
tai as kai einu maudytos i vonia, issitepu, pabunu kokia valanda arba vakare issitepu ir einu miegoti, nes susigeria, neistepa nieko, o ryte issiplaunu ir jokio kondicionieriaus nereikia 😉 na, idomu, kada mums tas dantuku vargelis prasides, nes dabar jokiu pozymiu, kad pradetu dygti
oi, vargelis su tais dantukais dygstanciais. ne 1 menesi prakankino mus ir pati prasikankino. is pradziu dar nesupratom, kas jai cia yra (pilvas, ausys, gerkle...). bet kadangi apetita gera turejo, tai negalejom skustis, kad serga kazkuo.
vaiva, tau tinka tamsus plaukai 😀 as turiu kauke su kokoso aliejum, bet del vaiko retai tenka uzsidet ja. vis laiko neturiu
Sveikutės,tikrai vaiva,labai gražūs plaukai,pas mane irgi po gimdymo slinko atrodo kuokštais,bet jau dabar tai nebe, taip galvojau nupliksiu visai 😃 aš ir sveikinu Eiviltę,kad jau tiek dantukų turi, mums tai niekaip neišdygsta,jau nemiega naktimis atsibunda vos ne kas valandą,bet kaip nėra dantukų taip nėra 😀 nu nieko sulauksim
taip, pas tavo princeses grazios kasos, bus tau vargelio, kai bernai eis po langais su gelem 😀