2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

18. Feb 2011, 19:43

mes tai jau senokai kelis kartus per dieną košes valgom,nes manoji tai neprivalgydavo,į tarpus valgom obuoliuko kokio,sausainukus jau gražiai valgo,anksčiau pritrupindavo stipriai,o dabar tai jau nebe 😀 maniškei trys dantukai iškart kalasi,tai sakau,kad tokia nerami 😀

18. Feb 2011, 17:26

aha, man taip sake, kad tris kartus, bet as tik siom dienom pradejau, nes ji nesijaute alkana, as tyreliu neduodu, isskyrus mano piena-kaip desertas 😀 Sarune 100 gramu daugiau svere ir gana, as tai nenoriu, akd 10 kg svertu 😀

laurora laurora 18. Feb 2011, 10:54

daktare sake,3 kartus dienoj koses valgyt. Iki siol tik 2 kartus duodavau. Na,ir tyreles visokios tarp maitinimu,ka ir iki siol duodavau.

laurora laurora 18. Feb 2011, 10:51

labux. Ugis 70 cm,svoris 9200g. Niekaip 10 kg nepasiekiam 😀

17. Feb 2011, 23:09

nu tai va, as del to ir neduodu pieno produktu, kol gyd neduos leidimo 😀 svarbu, kad mazoji priaugo nors kiek 😀 tai kiek dabar sveria ir ugis, nes neatsimenu mintinai 😀

laurora laurora 17. Feb 2011, 22:08

labux. Buvom pas daktare siandien. Priaugo manoji tik 100g,o paaugo 2cm. Daktare sake dar neduot jokiu pieno produktu. Tik nuo 10 men. Sake,daugiau kosiu per diena duot

17. Feb 2011, 21:31

sveikos, tulzi eme. as dar neduodu nieko, reiks gyd klausti, kada pieno produktus duoti, manau, kad irgi pradesiu nuo naturalaus ir desiu kokiu uogyciu 😀

17. Feb 2011, 17:04

sendien daviau manu koses😀labai patiko😀

17. Feb 2011, 13:55

mes tai irgi visokias valgom,labiausiai mėgsta su vyšniom jogurtuką,o kitokius tai nelabai 😀 varškės sūrelius vanilinius valgo,o kitokius irgi spjauna 😀

17. Feb 2011, 10:46

labutis mes tai valgome ir su skoniu jogurto ir varškytės ,ir su braškėm ir su mėlynėm .

17. Feb 2011, 10:35

sveikutes,viskas aisku,as irgi pradesiu duoti po truputi,tik man irgi idomu kokius duodat jogurtus,kokia desertine varskyte?as tai vakar sutryniau banana su naturaliu jogurtu,jis vienas tai neskanus,bet su bananu tai skanu,valge labai😀o morka tai irgi alergizuoja,nes kaip laukiausi tai istisai geriau morku sultis,tai matyt delto😀

17. Feb 2011, 09:31

sveikos, norejau paklaust del visu pieno produktu kuriuos duodat, nes ir pati noriu pradet tik nzn nuo ko pradet, tai noriu paklaust, kokius produktus perkat, ar perkat naturalaus skonio ir maisot su savom uogom, ar jau su skoniu, jai su skoniu, tai kokio ir kada duodat tokius produktus ar tarp maitinimu ar vietoj kokios kosytes...

laurora laurora 16. Feb 2011, 21:44

aciu,merginos. Eiviltei nuo morku sulciu alergija atsiranda,tad morkos nedaug i kose idedu

16. Feb 2011, 19:36

Ir mes prisidedam prie sveikinimų,tevu darželį geriau padaryta,po nuotrauka parašyta vaiko vardas ir kiek jam amžiaus,tai niekada nepamirši kas kada,galėtų ir čia taip būti 😀 tai jums liūdnoka dabar vaiva,maniškė tai dabar truputį geriau miega,mat jau baigia trečias dantukas išlįst,jau jaučias,kad prie pat tik dar neišsikalė 😀 bet jau kaip vargina,kai taip dažnai kelias naktį,baisu 😀 mes jau irgi valgėm sūrelio,jogurto,manų košę irgi valgom,bet labai jai atsiviepę 😃 kitas kruopas irgi nelabai skaniai valgo,bet daržovienės tai niekada neatsisako 😃 nuo morkų maniškė apsivėmė,kažko jai nei morkų sultys nei paprasta morka nepatinka

16. Feb 2011, 16:59

labutis mes ir jau valgome ir desertinės varškytės, ir manų košės kartais išverdu ,ir jogurtuko kartais paragaujam sūrelio mes ir ragavom ,va kiek daug mes jau visko ragaujam 😀ir mes sveikinam Eivilte su 8mėn.🌷

laurora laurora 16. Feb 2011, 16:25

aciu,vaiva. O kas vyrui nutiko?
Esu davus jogurto,varskes surelio (neglaistyto),grynos varskes su misineliu skiestos,bet nuo varskes ji negeravo 😕
Manu kose jau senai verdu ir duodu

16. Feb 2011, 15:03

sveikutes,tai kas vyrui vaiva,kad operuos?norejau paklausti ar duodat kas nors manu kose ir varskes produktus?galvoju gal jau reiktu pradet duot koki jogurta,varskytes.Sendien oras superinis,vaiksciojom valanda,gryzom zandais raudonais😀

16. Feb 2011, 11:15

oi, atsiprasau, vel pamirsau Eiviltyte ☹ Su 🤓uoju menesiuku, mazute 😀

16. Feb 2011, 11:12

aha, man tas pats, speneli taip trina tarp dantenu, kad taip suskausta 😃 nakti daznai bunda, jauciu ir mums bus perliuku 😀 siandien vyra operuoja ☹

laurora laurora 16. Feb 2011, 11:07

labux. Na,jau geriau toks saltukas nei kad zvarbus vejas ar pliurza palijus. Eivilte vel naktimis nerami,o gerdama piena sukanda viena ar kita puse ciulptuka. Vel dantukai 😕

15. Feb 2011, 21:53

sveikutes, o maniske tai miegaliuke, siandien jau luzo nespejus iki jos kambario nunesti 20 val, atsikelia irgi 8 9 val, kur jai tiek telpa? 😀 oras tai ziauriai faina, man patinka 😀

15. Feb 2011, 17:34

kažkaip musų vaikučiai nemiegaliukai, mano ir jei užmiega tai pusvalandis ir jau pabunda 😀 pas mus ir namuose šilta visai šilta, grecike vaikas supratingas žino kad ir tėvams reikia pasidžiaugti 😀

15. Feb 2011, 16:14

sveikutes😀o maniskis tai leido valentino diena atsvesti😀kaip uzmigo puse septyniu vakare,tai prabudo tik 6 ryte😀,bet uztai sendien visa diena neramus☹nenori valgyti,gal dantukai dygs,pas mus irgi namuose silta,bet lauke tai brrr😀

15. Feb 2011, 15:26

tai maniškė irgi nelabai nori miegot dieną,vakar tik pusvalandį numiegojo per visą dieną,šiandien tai išvežiau į lauką tai valandikę pamiegojo,saulytėj pastačiau tai nešalta buvo dukrytei 😀

laurora laurora 15. Feb 2011, 15:20

pas mus taip silta,gera,kad net sunku patiket,jog lauke saltukas spaudzia 😀 pietu manoji irgi kazko nemiega. Tik 15 min.nusnaudzia,o po to tik pawakary uzmiega nuo 17 iki 19 ųal.

15. Feb 2011, 12:27

labuka,,,mes tai nekisam nosyciu is namu,,, o manuose pietu taip prastai miegasi, kad...per salta...brrrr

laurora laurora 15. Feb 2011, 10:44

laurora laurora 15. Feb 2011, 10:43

sveikutes. O taip,mano kompas jau sustreikavo 😕 internetas nebeuzsikrauna,issoksta lenteles,parodancios virusu kruva,antivirusine nemato tu virusu. Teks telefonu naudotis

15. Feb 2011, 09:51

labas rytas kaip nosytes nesušalat 😀šiandien jau šaltoka.

14. Feb 2011, 15:15

Sveikos, su Valentinu 😀 mylekit ir bukit mylimos 😀

1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 75