Pasiruošimas gimtadieniui: burtų lazdelės II dalis

Pasiruošimas gimtadieniui: burtų lazdelės II dalis

20. Nov 2018, 17:18 Stebulė Stebulė

Tai antrasis pasakojimas apie tai, kaip ruošiuosi artėjančiam dukryčių gimtadieniui. Visas dekoracijas kasmet stengiuosi daryti pati, o šįkart man padeda draugė. Šįkart darėme burtų lazdeles būsimam pasakų gimtadieniui.

Burtų lazdelės yra neabejotinai tobulas žaislas vaikams. Juk tiek stebuklų galima su jomis prikurti - žaisti burtininkų kovas, mamą paversti varle, išsiburti svajonių žaislą… Vis dėlto maniau, kad negaminsime burtų lazdelių, nes juk tiek daug laiko užims :) Pasirodo, klydau.

Iš karūnoms skirto blizgaus popieriaus išsikirpome širdeles, nes tai pasirodė paprasčiau nei karpyti žvaigždes ir gražiau nei kvadratus :D Sulipdėme dvi širdeles blogosiomis pusėmis įterpdami ryškiaspalvį margą šiaudelį. Pasirodo, kartoriniai šiaudeliai puikiai tinka burtų lazdelių pagrindui pagaminti. To nepabandžiusi būčiau maniusi, kad per trumpi ir per trapūs, bet realybėje išėjo puikios lazdelės.

Prie kiekvienos lazdelės priklijavome po žėrintį stebuklingą deimantą. Žinoma, vėl pasitelkėme karštus klijus. Kiekviena lazdelė turi savotiško individualumo: skiriasi popieriaus spalvos, deimanto forma ir spalva ir pan.

Prie kiekvienos lazdelės priklijavome po minkštą kamuoliuką, pritaikėme magiškas judančias ir vilnijančias dalis - užrišome kaspinus, užkabinome kotusėlius. Skiriasi jų spalvos, dydžiai, tas kiekvienas vaikelis galės išsirinkti savo lazdelę, visai kaip knygose apie Harį Poterį.