Moss. Imuniteto draugas

Moss. Imuniteto draugas

19. Mar 2019, 12:23 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Pradėsiu nuo to, kad tikrai esu dėkinga už galimybę išbandyti šias priemones imunitetui stiprinti. Tikrai atradau tai, kas atsiras mūsų namų vaistinėlėje.

Bet apie viską nuo pradžių. Moss rinkinukas mus pasiekė jau šiek tiek pavėluotai, kai jau turėjom bėdų su iš darželio atkeliaujančiomis bacilomis. Bet!  Manau, net jau šiek tiek apsirgus stiprinti imunitetą nėra per vėlu. Ypač jei tai natūralios priemonės.

Kas labai patiko, jog Moss sudėtis - tai žolelės, uogos ir jų ekstraktai. Taip. Yra cukrų. Nelabai supratau, ar jie pridėtiniai, ar natūraliai esantys uogose. Kita vertus, pridėtinis cukrus įeina į daugelio panašių papildų sudėtį. Nes be jo tiesiog bus neskanu.

Labai patiko pakuotės idėja. Pakuotė yra iš perdirbtų medžiagų, tausojanti gamtą. Viduje nėra instrukcijos lapelio. Bet viskas surašyta ant pakuotės: sudėtis, vartojimo instrukcija, dozavimas ir amžius, nuo kada tinka. Plačiau galima pasiskaityti bet kurios vaistinės, turinčios šiuos papildus, internetiniame puslapyje.

Beje. Su dozavimu jokių problemų - ColdMoss arbatėlės yra pavieniuose pakeliuose. Sudėtis tikrai tokia stipriai vitaminizuota:

Minusas - kaina. Dėžutės kaina apie 5,5 euro. Dėžutėje 6 pakeliai. Suaugusiam rekomenduojama išgerti tris pakelius į dieną. Vadinasi, tėčiui ir mamai viena dėžutė į dieną. Gerti, manyčiau,reikia nemažiau mėnesio, jei kalbam apie profilaktiką ir realų poveikį, tad išeina tikrai nemenka suma.

Skonis irgi nepatiko. Labai kartu. Bet aš pamiršau, jog galima įsidėti medaus. Būtų išgelbėję situaciją!

Šiaip arbatėlė tikrai nebloga. Tokiam virusiniam periodui, kai tai šalta, tai šilta ir virusai skraido ore, toks gėrimas vietoj arbatos tikrai puiku. Ir sušildo, ir naudos duoda. Man asmeniškai lyg ir padėjo pristabdyti beatsirandančią slogą.

Antras produktas Moss Broncho Baby. 

Pakuotė draugiška gamtai, tamsaus stiklo buteliukas ir patogus dozatorius.

Puiku tai, jog tinka naudoti jau nuo metukų. Sudėtis vėlgi su islandine kerpena, kas priduoda kartumo, bet kitos sudedamosios dalys paskanina sirupą. Ypač serbentų sultys. Mano vaikui labai patiko. Na iš pradžių visai nepatiko. Nenorėjo gerti ir net ruošėsi verkti. Bet po kelių kartų jau pasakė, kad skanu. Man irgi pasirodė skanus ( paragavau, kad žinočiau, apie ką kalbu - yra rūgštelės, jaučiasi kartumas, bet serbentai valdo! ) Gėrėm sirupą visą savaitę ir, manyčiau, jo dėka išvengėm rimtesnio kosulio, nors ir turim pasigavę negerą virusą, tik visgi man kilo klausimas, ar jis labiau profilaktinis, ar tinka kosuliui gydyti. Nes ant pakuotės terašoma "kvėpavimo takų funkcijai palaikyti"

Na ir priemonė, kuri man patiko labiausiai - tai Imuno Moss. Pakuotė identiška broncho serijai, tamsaus stiklo buteliukas, patogus dozatorius.

Iš visų išbandytų man ji pasirodė pati skaniausia, nors, žinoma, ne skonis čia svarbiausia, o poveikis. Sudėtis vėlgi augalinė, vėl su islandine kerpena, bet na kažkaip čia ji jaučiasi mažiausiai. Tinka vartoti jau nuo trijų metų tad gerti galime visi - ir aš, ir vyras, ir vyresnysis sūnus, išskyrus mažiausiąjį, kuriam dar teks paaugti.

Šią priemonę priimam į savo vaistinėlę ir tikimės, kad ilgiau vartojant tikrai sustiprinsime savo imunitetą.

Šis sirupas labai patiko vaikui. Dabar tyčia ima kosėti. Sako, mama, aš kosėju, duok vaistų.

 

Apibendrinus, visi produktai patiko ir, manau, tikrai yra geros sudėties. Galiu drąsiai rekomenduoti išbandyti patiems, gal atrasite tai, ko seniai ieškojote!