Kaip viskas vyko...

Kaip viskas vyko...

13. May 2014, 09:00 ODISEJAaa ODISEJAaa

Mes kaip ir dauguma nenorejome draugauti su puoduku pradzioje.....

Pirmiausia ismokome vaikscioti ir kalbeti,o tada ememes puoduko mokslo :) . Kadangi  Vismante gimus pora menesiu anksciau tai ir ismoksta visko biskuti veliau. Kai nusipirkome puoduka buvo beveik 2 metukai. Pirma diena tai smagu buvo ant jo pasedeti ,o po to jau prasidejo....neisiu,nenoriu,ne ne ne!

Atsikelus meginome sedeti ir pavykdavo dazniausiai,o visi kiti kartai i kelnes. Naktimis dedavomes pampersa,o dienomis zaisdavome su puoduku..Turejo tokia mada isitaisiusi,nubega uz duru ar i kampa isispraudzia ir krauna i kelnes, tai kai pastebejome kad taip daro iskarto nesdavome ant puoduko,padarydavo, bet syses tai pagauti taip gerai nepavykdavo.

Labai nespaudeme sedeti ant to puodo ,kad taip jau nenorejo. Turi toki minksta antina dideli pavadino ji PEPE. Tai vat kai atsiseda ant puoduko ir sunku padaryti buna duodam sita PEPE, taip lengviau jei sedeti su juo budavo. Pusmeciui kokiam praejus jau geriau sekesi visas reikalas,bet kelnes vis slapios buvo.

Kartais tiesiog kai noredavo sedeti, zaisdavom kad ir PEPE ar lelyte nori padaryti GUZA(cia visada vadina didyji reikala taip). Kas greiciau padarys GUZA?ir darydavo taip tada.

Kai suejo Vismantei 3 metukai viskas pasikeite,kazkaip iskarto pradejo prasyti,noriu sysiuko,noriu  Guza daryti mama greiciau ateik :) atnesk PEPE. Sysiuka dar is pradziu patiko ant zolytes padaryti,net pati bande kelis kartus nuejus, o paskui gal pabodo ir ant puodo keliauja. Nuo 3m ir naktimis nebereikia pamperso jokio ir nekarto nepadare i lova. Kaip daznai sakau,,ateina laikas ir ismoksta’’.:)

Va dar kai jau pradejo eiti pati ant puodo dar nuvaziave i miesta uzsukdavome i parduotuves tuoleta ar kitur kad nenutiktu beda ispradziu. Tas tai labai jei patinka eiti i tuoleta ,nes namuose tokio nera(lauko paprastas tik),dabar kaskarta nuvaziuojam tai nori nenori reikia eiti i ta tuoleta :) Va sitaip ir ismoko,dabar 3m8men,pati nubega viska padaryti tik kviecia kai reikia PEPE atnesti ir sutvarkyti po to. Dar turi mada kur bebudama pasakyti kad syse nori kai jau tiek prispaudzia,kad vos nebega,tik spek nuvesti i puoda ar tuoleta :)

Dabar idomu kaip seksis sesytei mokintis jau metukai bus greit,bet kolkas mokslams nesiruosiame.Dar nevaiksto ir tikrai per anksti dar….