IEŠKOME ŽINDYVIŲ TESTUOTOJŲ: kas nori išbandyti "Maria Lactation" maisto papildą? + DOVANŲ KREPŠELIS

IEŠKOME ŽINDYVIŲ TESTUOTOJŲ: kas nori išbandyti "Maria Lactation" maisto papildą? + DOVANŲ KREPŠELIS

18. Sep 2015, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Kiekviena krūtimi maitinanti mama susidūrė su situacija, kai atrodo, jog pieno sumažėjo ir natūraliai kyla abejonių, ar jo netrūksta kūdikiui.

Tokiais atvejais vartojamos įvairios pagalbinės priemonės - geriama nesuskaičuojamas kiekis arbatų, suvalgomas didelis kiekis graikinių riešutų ir pan. Žinoma, tai gali "suveikti", tačiau dažnai tokie būdai neduoda rezultato.

Todėl žindyves kviečiame išbandyti naują produktą - MARIA LACTATION – natūralių augalinių medžiagų kompleksą, skirtą maitinančių mamų laktacijos stimuliacijai.

20150914204459-81470.jpg

www.marialine.lt

Kuo jis ypatingas? Jame yra natūralių aliejų, kurie skatina pieno išsiskyrimą, be to, šio preparato vartojimas paprastas - reikia gerti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną valgio metu, išgeriant stiklinę vandens.

Sudėtyje yra bičių pienelio, stimuliuojančio laktaciją; pankolių ir Romos kmynų (kumino sėklų) miltelių, kurie sumažina pilvo pūtimą;kiaulpienės šaknų miltelių, kurie skatina apetitą; gudobelės lapų ir žiedų miltelių, kurie stiprins širdies ir kraujagyslių sistemą.

Sudėtis

2 kapsulės

bičių pienelis

20 mg

pankolių milteliai

120 mg

Romos kmynų (kumino sėklų) milteliai

120 mg

vaistinės ožragės sėklų milteliai

120 mg

kiaulpienės šaknų milteliai

40 mg

gudobelės lapų ir žiedų milteliai 

40 mg

Cinkas (cinko gliukonatas)

2,9 mg 

Įspėjimas:

-Nevartoti biologiškai aktyvių maisto papildų kaip pilnaverčio ir subalansuoto mitybos pakaitalo;

-Negalima viršyti rekomenduojamos dozės;

-Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje;

-Laikyti sausoje vietoje, kambario temperatūroje, atokiau nuo tiesioginės šviesos.

IEŠKOME 10 MAITINANČIŲ MAMŲ, NORINČIŲ IŠBANDYTI "MARIA LACTATION" IR PARAŠYTI IŠSAMŲ ATSILIEPIMĄ!

DĖMESIO! Kiekviena testuotoja papildomai gaus dovanų krepšelį:

Maria Bust it Up kremą!

20150130125445-86826.jpg

Kremas Maria Bust it Up – stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims, kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Šį kremą gali naudoti mamytės maitinančios kūdikius krūtimi.

Maria Comfort liemenėlių įklotus

20150915152028-85232.jpg

Nuotrauka - iliustratyvinio pobūdžio.

Maria Comfort – pralaidūs orui liemenėlės įklotai maitinančioms mamoms. Patogūs įklotai turi unikalų orui pralaidų sluoksnį ir labai minkštą užpildą, suteikiantį krūtims komforto. Įklotai puikiai apsaugo jūsų apatinį trikotažą nuo pieno pertekliaus tarp kūdikio maitinimų.

Jei nori tapti testuotoja, komentaruose parašyk:

- kodėl nori išbandyti šį produktą?

- kiek laiko žindai mažylį?

- ar esi anksčiau bandžiusi panašių maisto papildų?

- ar esi bandžiusi kitų MARIA produktų?

-ar esi pasiruošusi parašyti išsamų blogą su nuotraukomis apie "Maria Lactation" maisto papildą?

24. Sep 2015, 15:23

Si papilda buvau nusipirkus per neapsiziurejima, galvojau vitaminai maitinanciai 😀 Nepasakyciau, kad kazkoki ypatinga poveiki pajutau. Pieno buvo tiek kiek maziukui reikia 😀

Mergaiciukas Mergaiciukas 17. Sep 2015, 12:59

Sveiki. Žindau 1 metus ir mėnesių, manau, jei pavyks i vaikas norės, žindysiu iki dviejų su puse metų. Noriu išbandyti šį produktą, nes jaučiu, kad mažiukui prieš miegą norėtųsi daugiau pienuko, bet tiek nėra. Esu bandžiusi arbatėlių skirtų žindyvėms. Esu bandžiusi MARIA maternity kremą nuo strijų, labai patiko ir pasiteisino. Esu pasiruošusi parašyti išsamų blogą su nuotraukomis.

17. Sep 2015, 09:42

sveiki, žindau dukrytę 7 mėn. kadangi jau ir primaitinu tirštu maistu, apmažėjo ir pienuko. Kartais atrodo , kad mažylė išvis juo nepasisotina, nes keliasi naktimis dažnai☹ esu bandžiusi tik natūraliais, tradiciniais metodais didinti pieno laktaciją. Iš Maria esu bandžiusi tik įklotus, kuriuos naudoju iki šiol. o blogą mielai parašyčiau išsamų ir superinį 😀

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 16. Sep 2015, 21:40

Sveiki,noretume kaip tik mes isbandyti,pas mus namuose jau svente,vakar gime berniukas,atrodo mazai priespienio tokia problemyte,bet daktares liepia nesijaudint.butu labai vertinga isbandyt ir atsiliept

eriqutia eriqutia 16. Sep 2015, 17:54

Sveiki,
savo mažylį žindau dar tik 3čią savaitę. Kol kas pieno, atrodo, turim užtektinai. Tačiau iš patirties su pirmagimiu žinau, kad yra įvairių žindymo etapų ir kartais galvoje ima suktis mintys, kad "gal jau pienelio sumažėjo", "gal mažyliui jo nepakanka". Tada prasideda naršymas internete - įvairių liaudiškų patarimų ir "stebuklingų" papildų gerinančių laktaciją ieškojimas. Aš, pamenu, išbandžiau kažkokius homeopatinius žirniukus, bei arbatą žindyvei. Taigi, žindant pagranduką būtų labai įdomu pabandyti naująjį "Maria lactation" produktą, tam kad galėčiau įsitikinti jo veiksmingumu, o prireikus ir pati vartočiau ir kokiai draugei rekomenduočiau, jei kyla abejonės dėl pienuko kiekio. Be to, papildo aprašyme teigiama, kad jis padeda nuo pilvo pūtimo. Mums tai labai aktualu.
Kitų "Maria" produktų nesu bandžiusi, todėl tai būtų puiki proga išbandyti, o vėliau ir savo atsiliepimais su kitom mamytėm pasidalinti!

kodelcia kodelcia 16. Sep 2015, 17:42

Sveikos mielosios, norėčiau įsijungti į testuotojų komandą 😀 Sūnelį maitinu jau daugiau nei 4 mėnesiai. Esu bandžiusi kremuką nuo strijų, liemenėlės įklotukus. Lactaciją skatinančius Maria papildus esu vartojusi, atsiliepimai geriausi. Mielai pasidalinčiau savo patirtimi 😉

16. Sep 2015, 17:33

Sveiki si produkta noriu isbandyti nes kartais atrodo viena diena pienuko pakanka kita tenka maitinti kas valanda mazyli kors valgo kas tris. Maininau pirma vaikiuka iki 11 men. Andra jau puse metu maitinu ir zadu dar pusmeti tikrai. Nesa anksciau nieko bandziusi.esu pasiruosusi parasyti ir papasakoti viska issamiai.

15. Sep 2015, 15:27

Labai noreciau isbandyti si papilda, nes gyvenu uzsienyje ir neteko matyti tokio pobudzio papildu maitinancioms. Savo mazyle zindau trys menesius ir nenoreciau sustoti. Iki siol geriu tik vitaminus maitinancioms ir kitu Maria produktu nesu bandziusi, bet manau, kad isbandyti si papilda butu puiki pradzia testuojant ir kitus sos firmos papildus.
del blogo rasymo: esu ne tik pasiruosusi, bet ir nekantrauju pradeti, nes rasymas-mano gyvenimo dalis. Su tekstu rasymu siejasi ne tik mano profesija, bet ir daug svarbiau-mano aistra 😀
labai tikiuosi patekti tarp laiminguju 😀