GABRIELĖS vystymosi dienoraštis. 7 mėn. 9 d.

GABRIELĖS vystymosi dienoraštis. 7 mėn. 9 d.

04. Nov 2014, 21:46 motinysteveza motinysteveza

Gabrielės mėgstamiausia poza - stovėjimas. Dažniausiai prie stalo, nors šiandien jau daugiau naujų vietų jos atsistojimo pamačiau - prie kėdės, spintos, manęs (įsikibo į kelnes).

Tačiau dar nemoka gražiai atsisėsti -stovi, kol nebeišsilaiko. Palikti vienos negalima, ir lovytė pasidarė nebesaugi. Maždaug dviem savaitėms man nepatogumas :).

Šiandienos didžiausias pasiekimas

Jau ir anksčiau jutau, kad ji supranta: "ateik pas mane", bet šiandien ji tą labai akivaizdžiai parodė. Stovėdama prie stalo, nebeišsilaikiusi klestelėjo ant šikniuko ir pradėjo verkti (kai matau, kad vaikas labai neužsigauna, nepuolu gelbėti). Aš buvau maždaug už 5 žingsnių. Sakau: "Gabriele, ateik pas mane". Ji tą pačią akimirkimą nustojo verkti ir pagreitintai atskuodė pas mane pasiguosti!!!

 

trijų dukryčių mama

https://www.facebook.com/AuginuStebukla

pypse pypse 05. Nov 2014, 10:08

Ade gražiai skamba 😉

O Gabrielės dabartiniai pasiekimai tai man primena Hubertuko prieš krikštynas, kai turėjau saugot. Buvo toks sunkus laikotarpis, nes šiaip jis buvo ramus, vienoje vietoje. Ir staiga pradėjo jo rastis visur 😀 bet kaip jau žinai, porą savaičių ir jau kiti rūpesčiai ir džiaugsmai laukia

04. Nov 2014, 23:11

Tokie įvykiai man virpuliukus kelia 😀 Mano Ade ne tik atskuodžia pasiguosti, bet dar rėkdamas ma-ma ir verkšlendamas. Neatlaiko mano širdis 😀 guodžiu ir guodžiu 😀