Druskų kambarys- tikras atradimas

Druskų kambarys- tikras atradimas

15. Apr 2019, 22:50 Dovilė 1991 Dovilė 1991

Noriu pasidalinti įspūdžiai apie druskų kambarį. Mano dukra Danielė dažnai serga sloga. Išeina į darželį, kelios dienos ir vėl varva nosis. Sugalvojau, kad reikia išmėginti ne tradicinį gydymo ir sveikatinimosi būdą. Eidama kartu su dukra buvau nusiteikusi skeptiškai, bet po kiekvieno apsilankymo mano nuomonė kito. 

Kas tai druskų kambarys-nedidelis kambarėlis su daug druskos, jautiesi kaip papludimyje, tik vietoj smėlio druska, siena padaryta iš druskos plytų, o ore purškia druskos dulksna. Patogiai įsitaisai gultuose ir mėgaujasi procedūra.

Mažoji žaidė su smėlio žaislais ir žiūrėjo filmukus. 

Procedūra trunka 30min vaikui, o suaugęs gali būti 45min. Mes buvome 30min. Norint, kad būtų efektas reikia eiti 6kartus ir po pusės metų procedūras kartoti.

Atlankėme 6dienas. Reabilitavomės po sirgimų sezono. Prasivalė kvepavimo takai. Ypač džiaugiausi, kad Danielės sloga pradėjo intensyviai valytis ir neperėjo į kosulį, kaip dažniausiai nutikdavo!

Dukrai patiko žaisti su druska, slėpti indelius ir vikdyti kasinėjimo darbus. Kiekvieną dieną ėjo su mielu noru. Ir mamai truputi poilsio ir vaikui sveikas užsiėmimas su žaidimu .

Jei savo mieste turite druskų kambarį, rekomenduoju pasisveikatinti! Mums patiko! ?