Deimantės spintologija

Deimantės spintologija

14. Oct 2016, 12:10 Deivės Mama Deivės Mama

Rudeninio garderobo mažylio konkurse nusprendžiau dalyvauti ir aš kartu su savo mažyle. Pristatau savo kūdikėlį:

Vardas: Deimantė

Amžius: 4,5 mėn.

Apie įdomiausią Deimantės spintos pirkinį papasakoti negaliu dėl vienos labai paprastos priežasties – Deimantės vyresniųjų draugų ir lankančių svečių dėka vis dar neprisireikė patiems įsigyti jokio didesnio pirkinio garderobui papildyti. Tiesa, dovanų iš senelio Deimantė gavo koncertinę (kaip tėtis sako) suknelę. Ja kol kas Deimantę puošiu namuose tuomet, kai pabosta įprastiniai kasdieniai šliaužtinukai. Neilgai trukus tą suknelę mano dručkė išaugs. Tai bent fotosesijoms namuose pasitarnauja.

Beje, jokiu būdu nenoriu „nurašyti“ paminėtų šliaužtinukų. Būtent jie, turintys patogius atsegimus, yra patogiausi tiek dėvėti mažyliai, tiek man, mamai, keičiant sauskelnes ar nešiojant ant rankų. Pastebėjau, jog labai nepatogu laikyti rankose Deimantę, kai ją aprengiu atskirais viršutiniais ir apatiniais rūbeliais, nes tie rūbeliai besimuistant pasikelia.20161014121012-26558.jpg

Deimantės aprangos lauke sprendimams įtakos turi oras lauke ir tikslas dėl kurio einame į lauką. Pavyzdžiui, sekmadienį Deimantė lydėjo tėvelius balsuoti. Prisireikė panaudoti nešyklę, todėl pirmąkart uždėjau šiltą (beveik žieminį) Deimantės pusbrolio paskolintą kombinzoną. Po kombinzonu užvilkau ilgarankovį ne storą šliaužtinuką. Kai važiuojame kur nors automobiliu ir žinome, kad Deimantę tereiks nunešti iki mašinos ir atgal, aprengiame striuke, o po ja vėlgi šliaužtinis ir papildomai dar vienos kelnės. Batukų kol kas nedėvime. Iš patirties pirmenybę teikiame kepurei su raišteliais, kadangi taip apsaugome ausis.

Kaip jau minėjau, Deimantės garderobą vis papildo atiduodami, paskolinami ar dovanojami drabužiai. Tik kepurę ir kaklaskarę nupirkau pati viename didžiųjų prekybos centrų. Labai norėčiau užsakyti rūbelių iš www.carters.com. Galbūt šį sumanymą anksčiau ar vėliau pavyks įgyvendinti.

Iš mano pačios vaikystės atsiminimų, kai pirkdavome man rūbus, labai įstrigę mamos pasakymai apie tai, kad pirmiausia turėtų būti šilta, o ne gražu,. Visgi augindama savo mergaitę norėčiau pasiekti balansą tarp šilta ir gražu.

Deimantę auginame naudodami Huggies sauskelnes Classic. Kartais jas iškeičiame ir į kito gamintojo sauskelnes, jei tuo metu jų kaina būna priimtinesnė. Visgi Huggies sauskelnės Classic man patinka dėl savo viršutinės medžiagos, kuri tarytum popierius ir atrodo natūrali.