Vaikučių ligos ir prasidėjusi 17 nėštumo savaitė

Vaikučių ligos ir prasidėjusi 17 nėštumo savaitė

07. Feb 2012, 00:00 mergele35 mergele35

Sveikos, mielosios, na ir užpuolė mus ligos, net nėra, kada prisėsti jums parašyti.

 

Pirmiausia susirgo mano mažoji Gabrielė, gydytojas nustatė pūlingą anginą. Visą savaitėlę vargome su temperatūra, pakylančia iki 39,5. Geriami antibiotikai nelabai padėjo ir, kai vakare panelei pakilo temperatūra iki 39,8, teko kviesti greitąją ir vykti į ligoninę. Ten buvome visą savaitėlę, ačiū Dievui, kad leidžiami vaistukai į veną padėjo ir mes jau sveikos.

 

Bet kita bėda - tik grįžus iš ligoninės kitą dieną susirgo mano mažiausioji Viltė, kuriai taip pat gydytojas nustatė pūlinga anginą:( Sako, nuo sesės užsikrėtė, tik visa laimė, kad jai temperatūra pakilus buvo tik iki 39 vieną kartelį, o dabar lyg ir neturime kelias dieneles. Be to, geriame antibiotikus irgi, bet dar anksti kažką sakyti, tikiuosi, kad į ligoninę nereikės, tai va vis ligos ir ligos.

 

Na dabar trumpai apie save... man jau prasidėjusi 17 savaitėlė, pagaliau radau laiko nueiti iki poliklinikos atlikti tyrimus, pasakysite, kokia neatsakinga:) Tyrimai neblogi, tik va iki akušerės dar vis nenueinu, bet tikiuosi, pasiseks.

 

Judesių dar nejaučiu, bet ir labai nepergyvenu, turėdama tokį turtą pilve:) Nelabai ir pajausi, kol nepradės stipriai stuksenti:). Mano pačios savijauta palyginus nebloga, jei nepasikartojantys galvos svaigimai, kurie pakankamai stiprūs, bet ir tai tikiuosi praeis.

 

Tai tiek žinių iš mano fronto, dabar susirašysime, kai tikrai jau jausiu judesiukus, o gal ir žinosiu, ką turiu pilvelyje.

 

Geros dienos ir nesušalkite.

 

Mama Neringa.

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 11:09

😀 visko pasitaiko

07. Feb 2012, 10:19

Atsiprašome, ačiū už pastebėjimą, jau pataisėme 😀

mergele35 mergele35 07. Feb 2012, 08:56

aciu deimante greiciau pavasaris...

07. Feb 2012, 07:57

Kažkaip maniau, kad ji penkto vaikelio laukiasi........