Prašau patarimo!!!!

Prašau patarimo!!!!

18. Jun 2011, 00:00

Sveikutės, mamytės, prašau pagalbos, patarimo. O reikalas toks: man yra 21 m., esu vieniša mama, tėtis yra, tik mes negyvename santuokoje.

 

Mes daugiau kaip draugai, nors jis myli mus, mes tiesiog negalime būti kartu, auginu 2,6 metų sūnelį, esu labai laiminga, kad jį turiu :-), problema yra ta, kad laukiuosi antro, o baimės turiu daugiau nei stiprybės:-/

 

Pirmas vaikelis gime cezario budu, buvo sveikas didelis berniukas ir, ko gero, jam smagu buvo gyventi pilvelyje, nes nerodė noro susipažinti su pasauliu. Tiesa ta, kad pries metus man buvo atliktas valymas, sakė, kad nepajėgsiu išnešioti, buvo labai skaudu, buvau daug priaugusi svorio, tad sužinojau apie priemonę, kuri turėtų padėti sumažinti svorį.

 

Įsigijusi atsikračiau labai daug svorio, bet problema tame, kad gėriau tuos vaistukus ir nežinojau, kad laukiuosi, vakar sužinojau, paskaičiavau, kiek galėjau išgerti tų vaistų, tai per 3 savaites apie 3 tabletes, svoris nukrito apie 1,5 kilogramo.

 

Mamos, nežinau, ką daryti, tik verkiu ir bijau, kad nesusitvarkysiu ar kad bus koks invalidukas, dar problema ta. Nežinau, ką daryti, nesijaučiu gerai, puolusi į neviltį.

 

Padėkite labai prašau.

19. Jun 2011, 16:06

O kokius tu vaistukus geriai? Pirmiau turi stenktis islikti rami ir galvoti tik apie gera,nes tu su savo pergyvenimu labiau pakenksi savo vaikeliui nei nuo tu vaistuku kuriuos gerdavai.O kai mama rami ir vaikutis ramus bus tavo pilvuke.Manau tikrai nieko blogo nenutiks tavo vaikeliui,tik buk pati stipri.

mergele35 mergele35 18. Jun 2011, 19:19

viskas bus gerai, as ir geriau visokiu vaistuku negeru nes nezinojau kad laukiuosi, be viskas buvo gerai pagimdziau sveika mergaite, laikykis ir tau viskas bus gerai

18. Jun 2011, 16:21

As taip pat geriau vaistus del svorio kai suzinojau,kad laukiuosi.Visus laukimosi menesius pergyvenau, bijojau,kad bus kasnors ne taip...Bet gime sveikas berniukas,o tie vaistai jam matyt i nauda isejo ,nes svere virs 4 kilogramu :-) .Nepergyvenk ,viskas bus gerai,pamatysi.

laurora laurora 18. Jun 2011, 10:19

jo, blogiausia, kai nusiramint negali. pati labai nervuodavausi, naktimis blogai miegodavau, tai mazyle tokia verksniuke yra. buvo periodas, kada ir ji naktimis nemiegojo - iki paryciu praverkdavo. bet po to isaugo (taip jau sutapo, kad iki 3 men.nestumo as negaledavau naktimis miegoti,tai ir vaikas iki 3 men.prarekdavo)

laurora laurora 18. Jun 2011, 10:16

sveika. butinai pasitark su gydytoja apie vaistu vartojima. siaipas pati pries nestuma meciausvori ir geriau vaistus, rukiau.kai suzinojau, kad laukiuosi, vaistus gert iskart meciau, o rukyt dar netaip lengva buvo mest (sumazinau iki 1 cigaretes per diena, o per savaite visai meciau). labai bijojau, kad vaikuciui viskas butu gerai. gime stipri ir protinga mergyte. to linkiu ir tau

18. Jun 2011, 09:03

jei pradesi isterikuoti ir verkti be paliovos situcija nepageres tu ja dar paastrinsi,tad gyliai ikvepk ir nusiramink,pagalvok ko tu cia taip nerimauji,zinoma apie tas tabletes pasakyk gydytojai pasikonsultuok, o kol pas ja nuteksi uzsirasinek klausimus kurie tau neduoda ramybes o nuejusi pas gydytoja viska kruopsciai issiaiskink ir tada tikrai bus ramiau ir geriau ,o as tikiu kad viskas bus gerai,sekmes😀

18. Jun 2011, 08:54

teisingi mamytes raso, nusiramink, ir susikoncentruok i tai ka turi padayti, lankytis pas specialistus ir issakyti visus savo nuogastavimus, tyrimus atlikti ir viska suzinosi😀

blogietee blogietee 18. Jun 2011, 06:21

Mamyte, pirmiausia reikia kuo labiau susikaupti ir nusiraminti, o dėl vaikiuko vystymosi daromi tyrimai, lankaisi pas med. tai ir pasakyk kas kaip, tada ji tau paskirs tyrimus ir būsi rami..

18. Jun 2011, 00:42

O tau cia jau trecias nestumas? Nes kartais padaro valyma ir pasirodo tu vistiek nescia,siaubas kazkoks. Kiek jau laiko nescia? Patarciau skena pasidaryt, paklausk daktaru apie tuos vaistus kokia ju zala kudikiui, neprarask vilties, pasitark su specialistais.