Paskutinė INGOS nėštumo savaitėlė

Paskutinė INGOS nėštumo savaitėlė

01. Jan 2014, 17:18

Visu pirma,noriu pasveikinti Mamyčių klubą,visas visas mamytes ir ju vaikučius su Naujaisiais metais. Mamyčių klubui linkiu tobulėti,planiukėms linkiu greitu metu pamatyti dvejus brukšnelius,ir labai nenusiminti jai jų teks kurį laiką palaukti,o visoms kitoms forumietėms linkiu sveikatos,supratingumo,meilės,šilumos ir daug džiaugsmo šeimose.

Na o mums jau prasydėjo paskutinioji savaitėlė. Savijauta... Hmmm... viena diena jau galvoju gimdysiu,kita diena energijos pilna.Kad ir šiandien,nieko neskauda,niekur niekas nespaudžia,nedusina,nugara taip pat nekankina,o jaučiuosi tokia lengvutė,kad laiptais tik strikinėju aukštyn žemyn,kambarius sutvarkiau,ir pasileidusi vaikiška dainelę su vaiku nat ranku šokam :) Net paruošiamieji šiandien dar nekankino. Gal tai tyla prieš audra :) ?  

Prieš keletą savaitėlių turėjom didžiulį stresą. Per eilinį kasmėnesinį ultragarso tyrima pastebėjome vaikučio širdelės vožtuvo trukdžių. Apžiūros metu buvo iškviesta kita echoskopuotoja ivertinti situaciją,ir taip pat skubiai atbėgo iš skyriaus ir mano ginekologė. Prie jų dar tvardžiausi,bet vos tik priėjus ligoninės lifta pratrūkau. Pro ašaras kelio nemačiau. Kitą dieną man buvo paskirta monitoring(atsyprašau nežynau kaip Lietuvoje tai vadinama). Valandą su trupučiu sėdėjau su davikliais ant pilvuko kurie seke vaikiuko širdelės darbą. Po kelių dienų vėlgi tai teko pakartoti.Situacija nesikeitė,bet štai vakar mano ginekologė pažiūrėjo ultragarsu ir pasakė,o ir pati mačiau kad viskas tvarkoje :) Beja ginekologė prieš kelias dieneles sakė,kad mažiukas tikras burbuliukas,žandukai ohoho o ant kakliuko rauklšlės :D 

Dar mano kraujo krešėjimo problema. Geriami hormonai nepagerino krešėjimo,bet kaip tik jį pablogino,tad gydytoja nutarė paskirti imunoglobulino lašines. Nuėjus pirmą kartą jų lašinti,mane ištiko lengvas šokas-reikia lašinti dvi dienas po 8val. Pavyko suderėti 4dienas po 4valandas. Vakar sulašino paskutinius buteliukus,rankos mėlynos,nes niekad nepataikydavo iš pirmo karto. Buvau apšokinėta,nuolat klausė ar patogu,ar ne šalta,kaip vaikutis,ar noriu valgyt/gerti :) Na gydytojai garantuoja,kad nuo šių vaistų krešėjimas bus atstatytas trims savaitėms,manau tų savaičių užteks ir iki tol pagimdysiu sveiką riebuilį berniuką :)

20140101171355-26289.jpg

Mano sūnus labai myli pilvuką,glosto,bučiuoja.Karta kai važiavome iš darželio vaikas apkabino ir pabučiavo į pilvuka :) iškarto išgirdau moteriškių  wow,mmm,aplink buvo vien malonios šypsenos :)

Turbut tiek šiam kartui (gal ir paskutiniame šio mažo dienoraščio puslapyje). Nebuvau labai aktyvi,bet vistiek pasidalinau naujienomis :)

Vis dar nėštukė,2in1,nesilukštenanti bet jau tiksinti bomba Inga :)

39 nėštumo savaičių: kaip vystosi mažylis? Patarimai būsimai mamytei - skaityk Nėštumo kalendoriuje->>>

Nepamiršk įsidėti naujagimiui skirtų sauskelnių Huggies® Newborn į krepšį prieš gimdymą, kad pirmasis mažylio susitikimas su šiuo pasauliu būtų švelnus, minkštas ir sausas!

20131128122207-21957.jpg

05. Jan 2014, 11:12

Oho, kiek emocijų teko patirti, bet džiugu, kad visgi viskas gerai, o tų trijų savaičių, manau tikrai pakaks pagaliau vienu - tapti dviems 😉 Vėliau lauksime šviežių naujienų ir kuo lengvesnio ir sklandesnio gimdymo 🌷 🌷 🌷

01. Jan 2014, 20:34

Ne išimtis ir aš sprogsiu 😃

neri neri 01. Jan 2014, 19:47

na anksčiau ar vėliau visos bombos sprogsta 😃 ramaus laukimo ir lengvo gimdymo 😀