Nėštutės Roberta ir Gintarė: Mes skaitome Nėštumo kalendorių! O jūs?

Nėštutės Roberta ir Gintarė: Mes skaitome Nėštumo kalendorių! O jūs?

16. Dec 2013, 18:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubo būsimos mamytės Gintarė (gintare24) ir Roberta (utopija), reguliariai rašančios nėštumo dienoraštį Mamyčių klubo portale, išsako savo nuomonę ir apie naująjį Nėštumo kalendorių.

Norime padėkoti ne tik šioms būsimoms mamytėms, bet ir visoms kitoms, kurios išsaugojo savo profilyje nėštumo kalendorių. Ir ne be reikalo - nes kiekvieną gruodžio savaitę jūsų laukia dovanėlės - Huggies Newborn sauskelnės!

Na ir ką gi mano mūsų nėštutės blogerės apie Nėštumo kalendorių.

Roberta (utopija): "Vienareikšmiškai nėštumo kalendorius naudingas ir reikalingas"

20131216173407-54587.jpg


Nėštumo kalendorius man labai patinka. Aplodismentus skiriu Mamyčių klubo iniciatyvai sukurti nėštumo kalendorių, kuris kaskart prisijungus, paskatina vėl ir vėl skaityti, domėtis. Man labai patinka. Paisau patarimų, kurie išties naudingi.

Ypač patinka sekti, kaip paaugo, kaip vystosi leliukas, koks svoris, ką geba. Įsivaizduoju ir kaskart su šypsena glostau savo pilvuką. Tai jau mūsų ritualas. O savaitės posakis kaskart nuteikia pamąstymui.

Straipsniukai supažindina su esama situacija, nuramina, jei atitinkamą savaitę iškyla būdingos tam tarpsniui problemos ir pasiūlo patarimą.

Tad vienareikšmiškai MK nėštumo kalendorius naudingas ir reikalingas, tad neabejoju, kad seksiu juo ligi pat susitikimo su savo coliuku/e.

Gintarė (gintare24): "Nėštumo kalendoriumi labai patogu ir nesunku naudotis"

20131216173433-90574.jpg

Kiekvieną savaite skaitau nėštumo kalendorių, tik 13- 14 savaitę nieko apie galvos skausmą neužsimenama. O apskritai kalbant apie naująjį Mamyčių klubo kalendorių, galiu pasakyti, jog tai puiki ideja. Labai patogu ir nesunku juo naudotis, geri patarimai, kuriais pasinaudoju.

Skaitau jį kiekvieną savaitę su nekantrumu: įdomiausia skaityti apie mažylį, kokio jis dydžio, ką veikia ir ką naujo išmoksta...

Nuotraukos taip pat padeda įsivaizduoti mažylį savo įsčiose. Tada mes pašnekam, aš jam papasakoju, kokio jis dydžio, kiek sveria.

Tik laukiu, kol pajusiu jo atsakymus. Puikus kalendorius, kuriuo, be abejo, naudosiuosi iki pat nėštumo pabaigos!

Ačiū Mamyčių klubui.

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg

Stebėk savo nėštumą savaitėmis, registruokis NĖŠTUMO KALENDORIUJE ir gauk dovanų Huggies® Newborn!