Natura House Cucciolo produkcijos apžvalga

Natura House Cucciolo produkcijos apžvalga

10. Feb 2020, 15:08 VioletaV VioletaV

Pirmiausia labai norėčiau padėkoti Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti iki šiol neatrastą Natura House Baby (Mamy) Cucciolo produkciją. Ši odos kosmetika imponuoja tuo, kad dauguma komponentų yra natūralūs. Patiko ne tik pačios priemonės, bet ir kainos bei kokybės santykis, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti ir kitoms mamoms bei  jų vaikučiams. Taigi, dabar apie kiekvieną produktą mano ir Ievos įspūdžiai atskirai.

Kadangi dukrytės oda nuo pat gimimo yra sausesnė, todėl besirinkdama jai odos priežiūros priemones, atkreipiu didelį dėmesį į sudėtį – ar yra unikalių komponentų, veiksmingai apsaugančių ir drėkinančių odą, ar saugu naudoti nuo gimimo ir ar tinka įvairaus amžiaus vaikams. Prisipažinsiu, kad kremas nuo šalčio ir vėjo vaikams ir kūdikiams NATURA HOUSE Baby Cucciolo (50 ml) patiko ne tik mažajai Ievai, bet ir man. Net 98,5 % jo sudėties sudaro natūralios žaliavos. Tinka lėliukams nuo gimimo. Be parabenų ir SLS. Praturtintas sviestmedžių, saldžiųjų migdolų aliejais, kurie maitina, drėkina, minkština bei ramina sausą odą. Nors šiemet tikrosios žiemos nėra, bet vis tiek šaltasis oras neigiamai veikia mažylių odą, ypač jeigu ji yra jautresnė, todėl išeidama į darželį Ieva kasryt pasitepdavo žandukus šiuo kremuku. Patiko, kad kremo konsistencija labai maloni, kremas lengvai tepasi ir labai greitai įsigeria, jaučiamas malonus ir lengvas kvapas. Kadangi priemonė puikiai susigeria, manyčiau, jog drėkinamasis poveikis juntamas ilgą laiką, nes ir grįžus iš darželio dukrytės žandukai yra minkšti ir švelnūs.

NATURA HOUSE Mamy Cucciolo kūno losjonas nuo strijų (300 ml) pirmiausia patiko savo dizainu, t. y. buteliuko išvaizda neperkrauta, subtili, pats buteliukas patogiai ir maloniai juntamas rankoje. Produkto pakuotė patiko dar ir tuo, kad atsidaro ir užsidaro vienu paspaudimu, nereikia sukioti užsukamų kamštelių. Nuostabiai kvepia. Švaros, ramybės, palaimos, komforto
kvapas. Švelni konsistencija – maloni rankoms, maloniai nugula ir ant kūno. Drėgmės balansas pasitepus buvo puikus. Su šiuo losjonu oda netampa riebi, jos netraukia, nedirgina, nealergizuoja. Losjonas skalsus, todėl jo ilgam užteks. Nors ir iki šiol neturėjau strijų, bet įsibėgėjant nėštumui yra didesnė tikimybė, jog jos gali atsirasti bet kuriuo metu, tad kaip prevencinę priemonę šį losjoną žadu naudoti ir toliau visą likusį nėštumo laikotarpį bei po gimdymo.

Apibendrindama, noriu pasakyti, kad tikrai rekomenduoju kitoms mamoms išbandyti NATURA HOUSE Cucciolo kosmetiką.