Kviečiu susipažinti

Kviečiu susipažinti

12. Oct 2020, 21:50 Seikarolina Seikarolina

Labas!

Aš esu Karolina, man 24 m, gyvenu Kaune. Šeimą kuriame kartu su vyru Donatu. Kartu esame beveik 6 metus, o susituokę – 1 m 7 mėn. Auginame 1 m 2 mėn. sūnelį Herkų. O draugiją jam palaiko mūsų labai mylimas šuo. Mūsų šeimą gegužę papildys dar vienas narys – kūdikis!.

Kaune gyvenome mes ne visada. Aš pati esu kilusi iš Kupiškio raj., o mano vyras – Kelmės raj. Susitikome mes Kėdainiuose, viename renginyje, dar mokykloj mokėmės abu. Vėliau, baigę mokyklas, išvažiavome studijuoti į Kauną. Čia ir pradėjome kurti bendrą gyvenimą. Po beveik 4 m draugystės, prieš 2018 m. Kalėdas, sužinojau, kad laukiuosi. Buvom labai laimingi, tačiau su baimės pilnomis akimis, nes tai juk pirmasis vaikelis. Nėštumas buvo lengvas, dienos bėgo labai greitai, laukimas neprailgo. O 2019 m. liepos 22 d. gimė mūsų taip lauktas sūnelis Herkus.

Pati šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose, rūpinuosi namais, vaiku ir augintiniu. Labai mėgstu skaityti knygas vaikų auginimo klausimais. Aš visada sakau, kad motinystė – mano hobis! Todėl labai apsidžiaugiau, kai sužinojau, kad vėl laukiuosi.

Mamyciuklubas.lt narė esu seniai, tikriausiai nuo tada kai laukiausi Herkaus. O apie šią nuostabią idėją - rašyti blogą sužinojau Instagrame. Labai džiaugiuosi, kad turiu galimybę pasidalinti su visomis savo istorija! Aš turiu tiek daug papasakoti. Abu nėštumai be proto skirtingi, bet tuo pačiu ir labai panašūs. Galbūt kažką nuraminsiu, o gal kažką padrąsinsiu susilaukti dar vieno mažylio, kai pirmasis dar yra mažas.

Šį kartą tiek!

Apkabinu

 

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 13. Oct 2020, 15:32

Karolina, malonu susipažinti ir džiaugiamės, kad pagaliau prisijungei prie rašančių, ne tik stebėtojų Mamyčių klube 😀