Kurioziškos gimdymo istorijos

Kurioziškos gimdymo istorijos

30. Sep 2011, 07:30

 

„Mamyčių klubo“ forume sukurta įdomi tema, kurioje ne viena mamytė dalinasi įvairiomis kurioziškomis situacijomis, kurios prisiminus kelia juoką, bet anuomet turbūt taip neatrodė. Pasidalinkte ir jūs savomis gimdymo istorijomis.

 

dzesta

 

Trečiąjį vaikutį gimdžiau rateliuose, nes kol vežė į gimdyklą, sūnelis, matyt, labai jau norėjo išvysti šį pasaulį, tad kol vežė – ir pagimdžiau rateliuose.

 

 

jolieee86

 

Po narkozės ilgai neprabudau, tai vyras pasakojo. Sesutė stovėjo, kalbino kalbino mane, pradėjau bust po truputį, o ji man sako: na jau pabusk, pažiūrėk – dukrytė tavęs laukia, o aš sakau, tai ko čia stovi - nešk šampės, švęsti reikia.

 

pupytee

 

Kai nuvykau į Kauno klinikas gimdyti, priėmime atidarė tokia pikta teta ir sako man –ko čia atvažiavai? Pasimečiau net, sakau, kad gimdyti, ji vėl šiurkščiai – gulk, pažiūrėsim, ar jau laikas. Sąrėmiai buvo, bet vos vos, sako, nieko tau čia dar nėra, vaziuok namo.

 

Vyras suriko – kaip tai nėra, jei ji sako, kad pilvas kas 4 min. kietėja, mes norim, kad daktarė apžiūrėtų. Ta pikta teta sako - jus išvarys iš gimdyklos! Na bet nuo 7 iki 8 vargais negalais papuolėm gimdyklon. 8 val atvedė į gimdyklą, apžiūri mane akušerė ir sako: o jums jau 7 cm atsivėrimas, einu sutvarkyti popierius jūsų ir ateisiu, 10 val. Gimdysit.

 

Na ji išėjo, aš skausmų dar nejutau, tai sprendžiau kryžiažodžius. Gimdyklon atėjusi akušerė net susijuokė, sako: to dar nemačiau, jau gimdyti laikas, o ji sprendžia kryžiažodžius.  Na ką, 10 val. Pastūmiau, o 10.11 jau turėjau ant krūtinės dukrytę.

 

Daugiau apie linksmas gimdymo istorijas skaitykite forume

 

O ar Tau buvo nutikę kas nors kurioziško gimdymo metu?

30. Sep 2011, 13:39

As visa diena saremius rasiausi ant lapelio, nu nereguliarus man jie buvo iki pat pabaigos. Nuvaziavom i ligonine, gydytoja tokia rauksla paziurejusi ta lapeli ir sako "Ko cia atvaziavai? Nereguliarus saremiai gi", na bet vistiek apziurejo. Tada akis isputusi "O, tikrai skaudejo, jau 9 cm". Tai as jai ir sakau "O, matai! As gi ne is VADOVELIO!" 😀

30. Sep 2011, 10:09

oi ne man taip nebuvo😃

laurora laurora 30. Sep 2011, 09:58

jolieee geras buvo 😃 idomu, ka sesute pagalvojo, kai sitaip pasake. o gal jos pripratusios po narkoziu kliedesius girdet ? 🤓| siaip gi po narkozes tai kaip girtas zmogus esi... jura iki keliu 😃