Kupina keistų įvykių 23-ioji nėštumo savaitė

Kupina keistų įvykių 23-ioji nėštumo savaitė

19. Aug 2011, 08:00 Krisliukas Krisliukas

Sveikos gyvos, Mamyčių klubo pleputės kūmutės. Ar jaučiate, kad vasara baigiasi? Vakarais namus užlieja vėsuma, dienos pastebimai trumpėja, o naktimis norisi šilčiau įsisukti į antklodę?

 

Kartu su vasara prabėgs ir nerūpestingos dienos, jas pakeis įvairūs maži ir didesni rūpestėliai. Vaikučiai pradės eiti į darželius ir mokyklas, suaugusieji grįš į darbelius. Taigi ateis ruduo, o paskui ir žiema.  

 

Kai pagalvoju, kad kartu su žiema į mūsų šeimą atkeliaus dar vienas žmogeliukas, apima lengvas jaudulys, net širdis ima smarkiau spurdėti. Nors dar tik baigiasi 23-ioji nėštumo savaitė, bet mano pilvelis jau tikrai nemažas. Man rodos, kad kai laukiausi pirmagimio, tokį pilvuką turėjau važiuodama į gimdymo namus.

 

Bijau ir pagalvoti, koks jis bus į nėštumo pabaigą. Kaži, ar dar panešiu jį? :D Ši savaitė buvo labai keista įvykiais, netgi sakyčiau, netradicinė. Nors vyras buvo grįžęs savaitgaliui į namus, bet aš jį labai mažai mačiau. Abu buvome užimti savo reikalais. Praeitą šeštadienį su draugėmis suplanavome mergaičių vakarėlį. Jaukiai pasėdėjome lauko terasoje, šnekučiavomės ir gaminome sau vakarienę.  

 

Sekmadienį į svečius užsuko Viktorijos (zaliaakes) šeimyna. Suorganizavome fotosesiją mano namuose ir netoliese esančiame miškelyje. Pasakysiu atvirai, rezultatai pranoko lūkesčius.

 

 

   

 

Taip pat noriu truputį pasigirti. Pirmą kartą gyvenime ėmiausi daržovių marinavimo meno. Iki tol šį darbą atlikdavo mano mama. Sužinojusi, ką ruošiuosi daryti, ji mane visaip bandė atkalbėti nuo šio "sunkaus", jos nuomone, darbo. Bet aš taip smarkiai degiau noru vakuoti daržoves pati, kad nekreipiau dėmesio į jos kalbas.

 

Aišku, daug nemarinavau. Gavosi vos keturi stiklainiukai cukinijų-paprikų mišrainės, trys stiklainiai pomidorų želėje ir porą stiklainiukų cukinijų ananasų sultyse. Tą vakarą, kai pažiūrėjau į savo darbo rezultatus, buvau labai labai laiminga, nejaučiau nė lašelio nuovargio. Tik kirba mintis, ar pavyko užvakuoti, ar bus skanu, ar galima bus valgyti.

 

Štai mano žiemos gėrybės. Gaila, kad neturėju fotoaparato, nes vyras išsivežė jį į Kairą, tad teko fotografuoti mobiliuoju telefonu. Todėl už nuotraukų kokybę neatsakau. :)

 

Žolinių dieną šventėme Beno draugo gimtadienį. Buvo pakviesti ir tėveliai. Jūs net neįsivaizduojate, kiek vaikų ir suaugusių susirinko, net žalia girelė linko! Linksmybės liejosi per kraštus. Dėl vaikų džiaugsmingų šūksnių mums, tėveliams, neįmanoma buvo susikalbėti.  

 

Tą vakarą sulaukiau MK portalo redaktorės Eglės netikėto skambučio: ji kvietė mane filmuotis naujo TV3 sezono Mamyčių klubo laidelėje apie nėštukėms atliekamas grožio procedūras, o konkrečiai - nėštukių masažą. Jei atvirai, iš pradžių dvejojau, nes nemaniau, kad taip greitai reiks filmuotis - jau kitą dieną.

 

Juk neturiu kam palikti vaikų, o dar reikia ir morališkai pasiruošti. Bet galiausiai mane įkalbėjo ir aš sutikau. Ir nė lašelio nesigailiu! Filmavimas vyko Okeanijos estetikos centre. Ten lankiausi pirmą kartą. Prisipažinsiu, buvau nustebinta, aplinka labai jauki, o centro darbuotojai tikrai malonūs. Kadangi su vaikais atvykome anksčiau, buvome pavaišinti skania vaisių arbata su saldainiukais. Jaudulys išgaravo akimirksniu. :)

 

Taip pat buvo įdomu iš arti pamatyti filmavimo "virtuvę". MK laidelės vedėja Eglutė - nuostabi, labai paprasta, šilta, maloni, puikiai bendraujanti.   Tik šiokių tokių keblumų sukėlė mano mažiukas, kuriam pasirodė, kad mes atėjome pas gydytoją. O pamatęs, kad mama apsigobusi baltu chalatu gulasi ant stalo, vaikas taip susijaudino, kad rėkė kaip skerdžiamas. Net brolis negalėjo nuraminti.

 

Džiaugiuosi, kad Okeanijos estetikos centro darbuotojos sugebėjo susitvarkyti su mažiuku. Abu vaikus nuvedė į kinezeterapijos kambarėlį, kuriame buvo daugybė kamuolių ir mažiukas iškart nurimo. Nebereikėjo net mamos. :) Iš  tikrųjų visai nebaisu filmuotis. Jūs įsivaizduojate, netgi sugebėjau atsipalaiduoti ir pasinerti į masažo malonumus.

 

Masažo specialistas Konstantinas - tikras savo srities meistas! Viską sunku žodžiais nupasakoti, geriausia patirti savo kailiu. Tikrai rekomenduoju visoms nėštukėms nebijoti ir išbandyti nėštukių masažą. Nebijokite ir dalyvauti laidelių filmavimuose - įgysite įdomios patirties, pabendrausite su nuostabiais žmonėmis, žinokite, visai nebaisu. ;)  

 

Tad mielos mamytės - moterys, mylėkite save, lepinkite ir puoselėkite. Tik mylėdamos save Jūs būsite laimingos!

   

 

Laiminga mama Kristina

Krisliukas Krisliukas 20. Aug 2011, 10:38

ačiū, mergaitės 😘

19. Aug 2011, 20:57

Man dienorastis jau kaip liga😀 Dazniausiai i visus straipsniukus tik pazvelgiu,o tavaji skaitau,nes labai idomu kaip tau sekasi kiekviena nestumo savaitele😀Ir toliau augink pilveli😀

19. Aug 2011, 19:58

siltas, pilnas geru emociju dienorastis. 😉 😘 🌷 🌷 🌷 laukiu nesulaukiu laideles su tavim 😉

19. Aug 2011, 13:43

Šaunu, kad radai laiko save palepinti 👍 su trečiu nėštumu ir vakuot išmokai 😃 dar šauniau, kai lauksies ketvirto išmoksi dar ne to 😀

19. Aug 2011, 13:21

Kaip malonu skaityti 😀 🌷 labai graži fotosesija ir kaip visada turiningai leidžiamos dienos, šaunuolė 😘 🤗 🌷 🌷 🌷

19. Aug 2011, 11:36

net silta darosi skaitant 😀 taip ir leliuku dar galima uzsinoreti 😀😀

19. Aug 2011, 10:11

🌷

19. Aug 2011, 10:02

Daug potyrių ir įspūdžių, ir toliau optimizmo ir sėkmės 😉

19. Aug 2011, 09:22

oi lauksiu laideles😀

19. Aug 2011, 09:21

Saunuole kristina.Taip ir toliau 😀

19. Aug 2011, 08:53

nu saunuole tu kristina😀

19. Aug 2011, 09:05

lb siltas pasakojimas, ypac patiko apie darzoviu vakavima😉 ir lauxim naujo MK sezono, kur galesim isvyst ir Tave😉