Kodėl verta dalyvauti SUPER MAŽYLIO projekte: pirmosios šeimos atsiliepimai

Kodėl verta dalyvauti SUPER MAŽYLIO projekte: pirmosios šeimos atsiliepimai

13. Aug 2013, 11:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tiems, kas tik šiandien apsilankė Mamyčių klubo portale, trumpai priminsime, koks tai Super Mažylio projektas.

2009 metais liepą, vos praėjus mėnesiui nuo Mamyčių klubo gyvavimo Lietuvoje, sugalvojome sukurti MK Super mažylio projektą - su viena Lietuvos šeima kartu pradėti auginti jų kūdikį. Nuo nėštumo pabaigos iki tol, kol sukaks vaikučiui pusę metų.

Pirmoji pora buvo vilniečiai Skirmantė ir Vitalijus, kurie mielai sutiko dalyvauti šiame nuotykyje, o kartu ir dideliame savo gyvenimo išbandyme.

Mamyčių klubas filmavo ne tik svarbiausius šios šeimos gyvenimo momentus, šventes, šeimos tradicijas, bet ir suteikė visą reikalingą gydytojų ir specialistų nemokamą konsultaciją bei gydymą vaikučiui bei įvairias relaksacijos ir grožio procedūras Super mažylės mamytei.

Tėtis Vitalijus rašydavo Super mažylės dienoraštį ir pasakodavo mums neįtikėčiausius savo dukrytės nuotykius ir pasiekimus

Ką apie šį projektą mano patys Super mažylės Gailės tėveliai?

Mama Skirmantė:

Augindami pirmagimę kartu su “Mamyčių klubu” jautėmės tarsi švelniai vedami už rankos: laidos filmavimo komanda jau iš anksto žinodavo, su kokiais sunkumais ar naujovėmis susidursime kitą mėnesį ir, pasitelkę pagalbon geriausius specialistus, mus tam paruošdavo. Ne visus atsakymus gali rasti literatūroje, be to kasmet sužinoma vis naujų mokslinių, vaikų psichologijos faktų, taigi buvo puiku būti kartu su “Mamyčių klubo” rengėjais, kurie kasdien yra vaikų auginimo srities įvykių sukūryje.

Tėtis Vitalijus:

20130813100128-53500.jpg

Be abejo, jaunai pirmo vaikelio besilaukiančiai šeimai sutikimas dalyvauti TV laidelėje buvo nemažas iššūkis. Į ateinančią gyvybę tėveliai sudeda daugybę gražiausių vilčių ir svajonių, greta kurių neramiu šešėliu sėlina baimė ir abejonės. Juk kiekvienam viešumas taptų nemalonus, jei per gimdymą ar po jo kas vyktų “ne visai pagal planą”.

Tačiau dabar jau tvirtai galime pasakyti, kad sprendimas dalyvauti “Mamyčių klubo” laidelėje buvo labiau nei teisingas. Greta smagaus nuotykio būti TV laidos kūrimo sukūryje, jauna šeima gauna teisingą patirtį bei išmanymą, kaip reikia, o svarbiausia, kaip nereikia auginti savo jaunosios atžalos.

Pabaigai galėčiau pasakyti: jei mylite vienas kitą ne vien tik žodžiais, bet ir darbais, tai “Mamyčių klubas” garantuos, kad pirmieji jūsų kūdikio metai tikrai nebus sunkiausi jūsų gyvenime.

Atėjo metas naujai SUPER MAŽYLIO AR MAŽYLĖS ŠEIMAI. Kas ja bus, dar nežinia, tačiau visas nėštukes labai kviečiame jau šiandien pakalbėti su savo vyrais ir gerai pagalvoti apie tokį gyvenimo nuotykį.

Tad po ketverių metų ir vėl atnaujiname šį nuostabų projektą!

Tapkite projekto SUPER MAŽYLIS dalyviais!