Kodėl nepavyksta pastoti: gydytojo ezoteriko nuomonė

Kodėl nepavyksta pastoti: gydytojo ezoteriko nuomonė

24. Aug 2011, 07:30

 

Priežastis, kodėl nepavyksta pastoti, yra išvardijęs ne vienas gydytojas mūsų portale, tačiau šįkart – gydytojo Aldis Keviniš nuomonė ezoterikos požiūriu.

 

Konfliktinės situacijos

 

Dažna nevaisingumo priežastimi būna įvairūs konfliktai tarp poros. Pavyzdžiui, moteris dėl kažko supyko ant savo partnerio ir nusisuko nuo jo, teigdama, kad ji nori miegoti, kad jai skauda pilvą, todėl nenori mylėtis.

 

Konfliktą šeimoje gali sukelti ir autoritarinė vyro motina, kai vyras labai gerbia mamos nuomonę ir jos klauso, o žmonos beveik negirdi.

 

Jei tokie konfliktai užsitęsia, skystis moters organizme tampa aštrus kaip actas, todėl neįmanoma pastoti. Šis rūgštus skystis moters organizme „suėda“ spermatozoidus.

 

Ką galvojame, tuo mes ir tampame. Todėl norint pastoti, porai reikia harmoningų santykių. Kai santykiai susiharmonizuoja, vengiate konfliktų, keičiasi ir vandens struktūra moters organizme – jis tampa minkštas ir tinkamas pastojimui.

 

Ne tas partneris

 

Kartais pora, kuriai nustatyta diagnozė „nevaisingumas“, tarpusavyje pradeda nepasitikėti vienas kitu. Yra atvejų, kai moteris pastoja nuo kito vyro, o jos buvęs partneris gali apsvaisinti kitą moterį.

 

Tokiais atejais tai nėra nevaisingumas, kaip tikina gydytojai, o partnerių neatitikimas.

 

Reikia gyventi su savo tikru partneriu. Tai galima pajausti. Kiekvieno žmogaus viduje yra meilės kanalas arba centras, egzistuoja ir meilės joga, kuria žmogus mokosi jausti augalus, gyvūnus, žmones.

 

Ieškant savo tikrojo partnerio, nereikia iškart atsiverti seksualiai, o atsiverkite jausmais. Ir kai susitinka du vienas kitą dvasiškai ir fiziškai atitinkantys vyras ir moteris, tuomet ir galima susilaukti vaikučio.

 

Rutina santykiuose

 

Tai dar viena priežastis, kodėl moteris negali pastoti. Kai partneriai ilgai gyvena kartu, tuomet vyras dalį perima iš moters, moteris iš vyro. Ilgas kartu buvimas sukelia rutiną ir susierzinimą. Ir tai dar viena priežastis, kodėl pora negali susilaukti vaikų.

 

Tokiu atveju pora galėtų trumpai pabūti atskirai, kad susitikę vėl jaustųsi kaip naujai įsimylėję.

 

Kadangi santykiuose motreis atsakinga už malonumą, jai reikia rūpintis už kibirkštėlės įžiebimą seksualiniuose santykiuose. Bet jei moteris nenorės nieko keisti, vyras gali nueiti į kairę.

 

Moteriai reikia būti permainų iniciatore, mokančia vyrą užvesti, ir ji neturi parodyti, kad jai nemalonu mylėtis. Dėl to skystis jos organizme gali tapti rūgštus ir patojimas bus negalimas.

 

O ką Tu manai apie tai?

25. Aug 2011, 00:46

sutinku su specialistu. 😀 viskas bus gerai, ir viena diena pajausi, kad jau nebeviena-po sirdimi nesioji uzsimezgusia gyvybe 🌷

24. Aug 2011, 18:06

sekmes tau, pamatysi tavo norams lemta issipildyti😀

24. Aug 2011, 14:22

Na ir puiku tokios nuotaikos ir turi būti 😉 Nes yra daug moterų, kurios stresuoja, ir tiap trugdo visam vyksmui, tereikia nusiraminti 😀

24. Aug 2011, 13:19

Nedėkosiu, kad pildytųsi 😀 nors tokios ramybės viduje seniai nebuvo, kažkaip žinau, kad bus, jaučiu ir ramu 😀

24. Aug 2011, 13:10

Taip viskas svarbu, ir sveikata lemia, ir santykiai. . . .tad šia gražia gaida ir linkiu tau tos harmonijos šaukiant brolytį Vanesai 😉

24. Aug 2011, 13:08

Aš irgi sutinku, kad stengtis turi abu 😀 nors dažnai moters įtaka didesnė 😀 bet pastoti yra viena, o sėkmingai išnešioti yra kita, o čia daug lemia ir sveikata, kuri ne tik dėl kažkokių dvasinių dalykų gali sušlubuoti, bet tarkim ir dėl pirmo nėštumo, ar kokių vartotų vaistukų ir pan., tad kviečiantis vaikutį, manau, viskas svarbu 😀

24. Aug 2011, 13:01

Perteikiu nuomonę, kokia susidarė perskaičius apie šito gyd nuomonę, kuri man nelb priimtina, joks čia ne feministiškumas, jei galvoju, kad ne vien moterų pareiga židinį kurstyt, o vyrams tik sėdėt ir iškišus liežuvius laukt savo moters su bantuku 😉 Jei lygiavertiškumas yra jis turi būti visur, reikia HARMONIJOS abiejų pusių pastangų. Moterys kokios bebūtų gundančios, vyrai neturėtų delsti. Kaip, kad straipsnyje rašo, kad be moterų pastangų vyrai nueis kairėn, tipiška vyro nuomonė, tą patį galiu pasakyti apie vyrus, jei neistengs moterys pasuks ta pačia linkme 😀

24. Aug 2011, 12:50

tik is dalies sutinku😀

24. Aug 2011, 12:00

Taip...uz nieka gyvenimas per "galva" neduoda

24. Aug 2011, 11:59

JEI TAIP mastyti tai,tada nebus nieko...mes ir esam tam moterys,kad moterys...kvepia feministiskumu

Krisliukas Krisliukas 24. Aug 2011, 11:04

pritariu nuomonei, kad svarbiausia - poros dvasinis ryšys... manau, kad pastojimui sveikata neturi esminės įtakos.. arba galima pažvelgt iš kitos pusės.. jei yra problemų dėl sveikatos, vadinasi serga mūsų dvasia, vidus, ir visą tai išbalansuoja mūsų organizmą..
pastebėjau, kad ezoterikoj gaji nuomonė, jog viskas - šeimos gerovė, aplinkinių sveikata, vyro elgesys priklauso būtent nuo moters..kaip ji mąsto, kaip elgiasi... juk moterys net vyrams yra neatskleista paslaptis, vien tik kad mes sugebame savyje užauginti kitą gyvybę.. jei moterys valdytų pasaulį, nebūtų tiek blogybių jame 😉

24. Aug 2011, 11:01

Kažkaip dominuoja vyro ne gydytojo nuomonė . . .moteris sutinku turi įžiebti santykių aistra, gaivinti, o kur vyrų pozicija ? Sėdėti ir laukti moters iniciatyvos ? Labai jau šališka nuomonė ir apkrtitai toks vaizdas, kad vyrai tiek nemąsto kiek moterys ir jos nuovokesnės, kad reikia daryti permainas santykiuose, o vyrai to nesuvokia . . . .

24. Aug 2011, 10:26

Ačiū už specialisto nuomonę. Tikrai sutinku, kad poros santykiai lemia ir pastojimą, žinoma, prisideda ir kiti dalykai, ypač sveikata, bet tas dvasinis ryšis, bendravimas, abiejų noras ir kvietimas vaikučio labai svarbu. Džiaugiuosi, kad ta harmonija mūsų namuose nusistovėjo ir su džiaugsmu laukiame Vanesytei broliuko ar sesutės, nors greičiausiai kliūtis, kad mažiukai pabėga, bus mano sveikatėlė, tad dabar didelis dėmesys jai.