Kaip vertini Nėštumo kalendorių: išsakyk savo nuomonę

Kaip vertini Nėštumo kalendorių: išsakyk savo nuomonę

03. Dec 2013, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ar visos jau spėjote susipažinti su Mamyčių klubo unikalia naujiena - Nėštumo kalendoriumi? O jei dar nematėte, kviečiame užsukti ir pasidairyti atidžiau! Čia rasti visą aktualią informaciją, laukiantis mažylio bei video istorijas su geriausiais MK specialistais!

Dėmesio! Norime nudžiuginti, kad Nėštumo kalendorių jau galite rasti ir savo profilyje - spauskite ant savo vardo viršuje ir paskutinė eilutė yra "Nėštumo kalendorius", kuriame pamatysite savo nėštumo savaitę.

Norime sužinoti Jūsų nuomonę:

-kas jums labiausiai patinka Nėštumo kalendoriuje?

-kaip vertinate informaciją/straipsnius apie vaisiaus vystymąsi, apie besikeičiantį moters kūną/video epizodus?

-ko galbūt jums trūksta?

-ar patogu jums naudotis Nėštumo kalendoriumi?

Savo nuomonę rašykite komentaruose.

Kaip naudotis Nėštumo kalendoriumi?

1) Pirmiausia turi prisiregistruoti Mamyčių klube.

2) Atsidaryk Nėštumo kalendorių->>> (Kol kas kalendoriaus kaip atskiros rubrikos nėra portale, todėl informaciją apie NK visuomet laikysime puslapio viršuje)

3) Prisimink pirmąją paskutinių menstruacijų datą! Kai kalendoriuje įrašysi paskutinių menstruacijų pirmą dieną, galėsi pasirinkti – rodyti pasirinktą savaitę arba išsaugoti tai savo profilyje.

20131126125330-58821.jpg

Išsaugok kalendorių savo profilyje! Nėštumo kalendorius bus prieinamas tiek neregistruotiems, tiek registruotiems vartotojams, tačiau tik registruoti vartotojai turės galimybę išsaugoti kalendorių savo profilyje.

20131126125345-17975.jpg

Stebėk informaciją apie nėštumo priežiūrą kiekvieną kartą, kai prisijungsi prie savo profilio.

Kai išsaugosi nėštumo kalendorių profilyje ir kai kiekvieną kartą atsidarysi nėštumo kalendorių, gausi išsamią informaciją apie tai, kas vyksta tau aktualią nėštumo savaitę.

Gauk kas savaitę E-žurnalą savo e-pašte apie tai, kas aktualu laukiantis mažylio!

20131126124830-27251.jpg

Visos nėštutės, kurios užsiregistruos Nėštumo kalendoriuje, gaus savo e-pašte kassavaitinį laišką apie tai, kas vyksta su jų kūnu, kaip auga ir vystosi mažylis bei gaus patarimus videoformate.

STEBĖK SAVO NĖŠTUMĄ SAVAITĘ PO SAVAITĖS ČIA->>>

20131126123912-94935.jpg

IŠ ANKSTO DĖKOJAME UŽ JŪSŲ NUOMONĘ!

02. Dec 2013, 16:23

Labai sveikintina idėja - dabar MK dar patrauklesnis būsimoms mamytėms, tiek pirmą kartą besilaukiančioms, tiek ne pirmą - įdomi informacija.
Pastabų lyg ir neturiu, gal tik truputį skiriasi informacija apie vaikiuko dydį(maždaug) ir kitas vystymosi peripetijas, nuo kitų inerneto kalendorių bet vienodi juk neturi būti, taip dar smagiau, įdomiau 😉 Dar rašybos klaidelių randu, bet nežymios, nes darbas padarytas milžiniškas tiek surašant daug, tad tai menkniekis. O šiaip labai patinka 🌷