Kaip sužinoti, kuri dula man labiausiai patiks? Atsako dula Lina

Kaip sužinoti, kuri dula man labiausiai patiks? Atsako dula Lina

24. Apr 2017, 11:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kartu su dula Lina Gabrijolavičiene atsakome į dažniausiai pateikiamus klausimus. Kviečiame ir jus siųsti savuosius redakcija@mamyciuklubas.lt.

Šios dienos klausimas: Kaip sužinoti, kuri dula man labiausiai tiks ir patiks?

O kaip suprantate, kad bet kuris žmogus jums patinka? Pasikliaukite savo pojūčiais – kaip jaučiatės susitikę? Kaip ji kalba, kaip klauso, kaip atrodo, ką sako ne žodžiais, o kūnu? Ar jūsų pasaulėžiūros panašios? Ar ji priima jūsų pasirinkimus? Ar jaučiate, kad galite pasitikėti? Ar galite ją paprasčiausiai apkabinti?

Leiskite sau jaustis laisvai – jei nenorite šios dulos kviestis į savo vaiko gimimą, tam nebūtina ieškoti priežasties. Nes kviestis į gimdymą žmogų – tai suteikti jam privilegiją dalyvauti svarbiame ir intymiame savo gyvenimo momente. 

Dulų asociacijai priklausančios dulos skelbiasi www.dula.lt – ten yra nuotraukos, aprašas ir kontaktai. Galite paskambinti toms, kurios gyvena jūsų mieste – gal jau iš pokalbio telefonu bus aišku, norite susitikti ar ne. Taip pat – ateiti į reguliariai organizuojamus atvirus susitikimus, kuriuos paprastai veda kelios dulos. Kai kurios dulos gana aktyviai veikia facebooke – galbūt jų komentarai jums atskleis, ar norite su ja susipažinti?

Kiti klausimai apie dulas http://www.mamyciuklubas.lt/tag/Klausk-dulos/