Kaip pasirinkai vitaminų ir mineralų derinį nėštumo metu?

Kaip pasirinkai vitaminų ir mineralų derinį nėštumo metu?

10. Feb 2012, 11:00

Tinkamai pasirinkusios maisto papildus papildysite savo ir kūdikio organizmą reikalingomis maistinėmis medžiagomis. Tačiau ar lengva pasirinkti tarp tokios gausios pasiūlos ir kaip žinoti, kas tau tinka?

 

Kaip Mamyčių klubui pasakojo „Northway medicinos centro“ gydytoja ginekologė Lina Rudaitienė, vitaminai, skirti nėščiosioms, yra tik rekomendacinio pobūdžio. Tad jeigu jūs nėštumo metu valgote sveiką ir subalansuotą maistą, reguliariai maitinatės ir esate sveika, papildomai jokių vitaminų nereikia.

 

"Pirmąjį nėštumo trimestrą, kol dar nėra susiformavusi placenta, rekomenduoju vartoti tik folinę rūgštį, jokių kitų vitaminų nereikia. O nuo 16 nėštumo savaitės galima pradėti gerti ir polivitaminus, skirtus būsimoms mamytėms", - patarė gydytoja.

 

PATARIMAS: Jeigu renkatės polivitaminus nėščiosioms, patariama žiūrėti, kad jų sudėtyje būtų sumažintas vitamino A kiekis. Gydytoja patarė rinktis tokius vitaminus, kurių sudėtyje nebūtų vitamino A, nes atlikti tyrimai parodė, jog didelis vitamino A kiekis gali pakenkti kūdikio vystymuisi.

         

           „Pregnacare“ – tvirtai kūdikio ir mamytės draugystei!

 

„Pregnacare“ – tai moksliniais tyrimais pagrįstas vitaminų ir mineralų derinys, palaikantis visavertę nėščiosios ir būsimo kūdikėlio mitybą bei optimalų visų reikiamų maistingųjų medžiagų kiekį. „Pregnacare“ svarbus sveikam kūdikio pradėjimui bei vaisiaus vystymuisi visu nėštumo laikotarpiu.

papildai

„Pregnacare“ patogu ir saugu vartoti svarbiausiais moters gyvenimo mėnesiais:


- pagaminta laikantis aukščiausių vaistų gamybos standartų (GGP);
- sudėtyje – tik saugūs vitaminų ir mineralų kiekiai;
- sudėtyje yra PSO rekomenduojamas folio rūgšties kiekis;
- nėra teratogeniško vitamino A, tačiau yra beta karoteno, kurį organizmas natūraliai verčia vitaminu A;
- vartojamas kartą per dieną.


PREGNACARE maisto papildams EUROVAISTINĖJE -
 20% nuolaida!

 

DĖMESIO! Pasiūlymai galioja visą vasario mėnesį EUROVAISTINĖJE su kortele MEDUS. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijoje dalyvaujančių prekių skaičius ribotas!

 

Vasario mėnesį „Eurovaistinėje“ - naujos nuolaidos ir puikūs pasiūlymai

 

3